![]() |
Cytat:
hehehehheh, a na poważnie może nie nabijajmy postów w tym topic'u, a co do informacji o tym firmware, to jak myślisz warto zostawić ? pozdroofki, |
Cytat:
Albo potestujesz sam i się przekonasz :taktak: A jak nie masz ochoty na eksperymenty To skorzystaj z doświadczeń użytkowników Neca I wgraj taki na którym im najlepiej nagrywa :mruga: :D |
Przepraszam wszystkich za mój przedwczorajszy post dotyczący nowego biosu do NEC-a. Ale wtopiłem !!! Mój angielski pozostawia wiele do życzenia a i późno już trochę było. Miałem ochotę wgrać ten bios od razu i potestować, ale żonka mnie już odganiała od kompa ... A jakby usłyszała jeszcze dźwięk obracającej się płyty to bym chyba nic już nie napisał. Jeszcze raz przepraszam. Mam nadzieję, że podczas flashowania nikomu się sprzęt nie z....
|
Żona od kompa odganiać nie powinna.Nie daj się Obrus! To dobre zajęcie dla mężczyzny przecie. Moja Luba jakoś wytrzymuje i wie,że bez szumu zasilacza dnia nie wytrzymam. Uzależnienie w zacnym kierunku:)
|
Właśnie!
Rozwód jest szybki i potem masz spokój :taktak: A tak całe życie ględzenie w kółko o tym samym :bluzga: I weź tu wytłumacz co to bios i po co nowy ... :> :mruga: |
my ty gadugadu a caly maj minol i nic wielka cisza od NEC'a, mial byc w maju. troche to burzy moje zadowolenie z NEC'a jako firmy, ktora sie nie interesuje czego jej klienci potrzebuja.
|
Czy ktoś mi może napisać czemu nie moge odtwarzac filmów Divx nagranych przez mojego kolege na DVD. Ja mam nagrywarke DVD Nec 3520 v 3,04 a kolega ma nagrywarke DVD Liteon z najnowszym biosem. Dodam ze plyty zostaly nagrane przez kolege na płyty DVD datex, hawk i DVD RW Philips. Z nagranych 5 filmów czasami moge odtworzyc jeden a czasami dwa. A koles doczytuje wszytkie idelanie nawet na kolegi czytniku DVD tez czyta idealnie. Czy Nec 3520 jest jakis trefny? Co sie dzieje? Pozdr
|
Z postów dot. LiteOnów na forum można wywnioskować ,że to raczej LiteOn nie umie porządnie wypalić płyty - zwłaszcza na takich nośnikach jakie podałeś - tak by inne czytniki umiały to poprawie odczytać. Wg. mnie to nie wina Twojego NEC'a.
|
Panowie czy wiecie coś na temat nowego oprogramowania umożliwiającego przeprowadzanie testów na PI i PIF do nec-a 3500 podobno miało być w maju?
|
Mowa była o maju, ale nie wspomnieli którego roku :buu:
|
Na stronie NECa leży sobie oryginalny biosik 2.19 do 3500A(G). 8 )
|
Cytat:
to wina nosnikow, dlatego lepiej wydac pare zl wiecej na plyte a nie pozniej sie wkurzac ze plyty nie da sie czytac. tak to jest jak sie nagrywa na plytach dvd za zlotowke (a nawet widzialem je po 89gr) a roznica jest ogromna np w porownaniu z tdk, verbatim itd :) twoj nec jest ok tylko plyty sa lipne i liteon nie poradzil sobie z nagraniem tak slabych plytek |
Cytat:
To ja jestem Administratorem tego forum :> :czar: |
Ilość załączników: 1
Biorąc przykład z chopaków z zachodniego forum cdfreaks proponuję przywdziać sweterki :D które zachęcą NEC do wydania firmware do neca 3500A pozwalające na badanie jakości płyty. Necowcy i nienecowcy - przyłączcie się !!! Niech moc będzie z Wami. :D
A o to magiczny sweterek: :P :D |
Cytat:
Chłopaki to jednak wiedzą jak zarobić :D ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |