![]() |
|
Najnowsza plyta Winchester w x360 jest nieprzerabialna , zalezy na co trafisz na te najnowsze trzeba poczekac bo pracuja nad nimi kwestia czasu , bierz Corona V6 tego jest pelno w sklepach.
|
To już nic nie wiem. 360 czy ONE :(
Jeżeli 360 to tylko RGH i te gdzie własny dysk można. ONE ma znajomy i fajny jest ale gry kosztują. Nie wiem. To takie trudne :(( |
Zycie jest teudne ;-). Meska decyzja - raz a dobrze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kupuj ONE,jak już chcesz coś kupić,po co pchać się w stary system,a gry z drugiej ręki nie są takie drogie;) |
Jak dla mnie to :hmm: robi sobie :cycki:
|
teraz to wziąłbym klocka z dual nandem. albo i nie. bo poziom grających multi na żadnej platformie nie zachwyca ;]
|
Multi srulti,same porąbańce na auto aim latają,zaś mnie szlak trafia jak gram.Druga strona ciemnej strony,takie czasy młode grać nie umieją,potrzebują dopków i auto aim,bez tego ani rusz:sciana:
|
To że wybór padł na ONE nie znaczy że już go wziąłem. :p
|
W zasadzie x360 umiera smiercia naturalna , coraz mniej tytulow wychodzi podejrzewam ze w 2016 zaczna wychodzic juz tylko popier/dulki typu fifa, a 2017 bedzie koncem zycia ps3/x360 ;)
|
Co z tego że coraz mniej wychodzi. Na PS2 też nie wychodziły a w sieci tego pełno :)
|
ale przecież ile przez te lata tytułów wyszlo. samych exów będzie na pare miechów grania.
a co oferuje obecna platforma? kotlety w nowej panierce :szczerb: |
Ja tam bym bral x360 , gier jest w pip i ciut w sensownych cenach , mozna zmodowac konsole i cieszyc sie zyciem juz calkowicie ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:18. |