![]() |
Jak dla mnie to :hmm: robi sobie :cycki:
|
Cytat:
Kupuj ONE,jak już chcesz coś kupić,po co pchać się w stary system,a gry z drugiej ręki nie są takie drogie;) |
Cytat:
|
Zycie jest teudne ;-). Meska decyzja - raz a dobrze.
|
To już nic nie wiem. 360 czy ONE :(
Jeżeli 360 to tylko RGH i te gdzie własny dysk można. ONE ma znajomy i fajny jest ale gry kosztują. Nie wiem. To takie trudne :(( |
Najnowsza plyta Winchester w x360 jest nieprzerabialna , zalezy na co trafisz na te najnowsze trzeba poczekac bo pracuja nad nimi kwestia czasu , bierz Corona V6 tego jest pelno w sklepach.
|
|
Za PS3 go wywalili, jeśli dobrze pamiętam... jakaś wpadka, obsuwa była...
|
Cytat:
|
Brakuje Kena Kutaragi....
|
Nie wiedziec dla czego ale oni zawsze sobie strzelaja w kolano lol2 , pomijam juz ich strategiczne decyzje bo zakrawa na kpine i dowcipy o blondynkach :D
|
Firma z takim kapitałem poskąpiła na testy,zrobimy wibrator z lampką na końcu będzie git,przeta w Japonii uwielbiamy wibro,sprzedamy ten syf.Całkiem zapomnieli tworząc ten wynalazek o najmłodszych użytkownikach,a miało być dużo ruchu,dużo zabawy,a nie ma nic z wymienionych :)
Mój młody tester grając Sports Champions,ruszał się dwie minuty,odkrył trick,można ruszać samą pałką siedząc,po co stać i udawać pajaca. |
To sie zgadza ten move to jakas porazka , mam kupilem uzylem kilkanascie razy na ostatnich kilka lat , jedyne gdzie sie sprawdza to w jakis sportach typu tenis stolowy czy tam jakies inne wynalazki .
|
Dla mnie move to taka porażka,dzieciaki się nudzą po małej chwili,a na kinekcie grają godzinami.
|
X360 ratuje sytuacje :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |