![]() |
Bo niby X sie psuje a na move nie ma bata,grać nie będę.
|
A czemu niby nici z kinecta ?
|
Więc nici z kinecta? Nie chce machać pałką jak... :(
|
Cytat:
Nie podoba mi się unieważnianie gwarancji. Co innego jak by kazali zapłacić na naprawę i gwarancja była nadal. A nie w konsoli co ma kilka miesięcy skasowali gwarancje bo tak im się podoba. |
sam ten port sobie dolutuj...
|
Cytat:
No i trochę DLC.... Potem rozleciał się dosłownie port optyczny - dałem na serwis, gwarancje mi unieważnili. I teraz się z nimi sądzę. Jeszcze ze dwa miesiące się z nimi poszarpię i chyba odpuszczę - bo już mi się to znudziło... Między czasie nabyłem PS4 |
Miałem PS3, mam x360 od ponad roku i o wiele bardziej podobają mi się konsole Microsoftu (w tym pady), dlatego wybór padł na One'a z Kinectem :-). Męczę póki co Wiedźmina.
|
Cytat:
|
Smartek, trzeba bylo brac PS4 :spoko:
|
Ale on cie nie straszy byl gdzies temat o tym jak wykonane sa konsole nowej generacji ;)
|
Nie strasz mgit - też One kupiłem 3 tygodnie temu :-(. Ktorymi gierkami zdążyłes się na niego nacieszyć?
|
Cytat:
Kupować XboxOne? Taż to głupota... chyba, że chce ci się potem sądzić jak coś padnie. Mój egzemplarz XboxOne już zaliczył dwóch rzeczoznawców (co ciekawe ten drugi wyrobił się w dwa dni - na moją niekorzyść). Bo podobno ten pierwszy to się nie zna, i komputronik to zaskarżył.... no to teraz ja się odwołałem od decyzji drugiego rzeczoznawcy :fiu: Jak tak dalej pójdzie - to mi XboxOne naprawią jak wyjdzie Xbox TWO :fiu: A PS4 działa nadal :P |
Mgit , gdzie jestes jak cie trzeba, on chce profanacje popelnic ,nasteruj osobnika swoim doswiadczeniem z konsola xboxone :D
|
Wybór padł na ŁANA w ratach :D Sorki za zawracanie głowy . I serdecznie dziękuję. <3
|
http://www.xboxserwis.pl
Serwis z naprawą konsol i ich "przeróbką". Tak wiem, że tu nic nie przerabiamy. ;) I ja bym nie kupywał używanej konsoli. Ale to mój wybór, a nie twój. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |