![]() |
To kup slima z RGH, tam nie ma czerwonych diod. xD Ale bardziej poważnie, już 3 lata używam swojego slima trinity i nigdy nie miałem z nim problemów.
|
I to nie ważne czy Arcade czy Elite czy co tam jeszcze. Na jakimkolwiek mam RGH to gram z HDD jakiego chce? A najmniej awaryjny? Przeraża mnie troche możliwość czerwonego pierścienia. :D
|
Majac RGH mozesz wymienic wewnetrzny HDD na dowolny ;)
|
Na RGH działa kinect. Możesz grać na zewnętrznym 2,5" dysku usb - ja tak gram :).
|
Chciałem wiedzieć czy na RGH działa kinect. Gry online kit z tym. Ważne by dało się grać jak z dwójki i NA. Dysk musi być oryginał czy mogę grać w gry z tych laptopowych 2,5"?
|
@Berion da sie i corone V6 , tylko trzeba sie na tym naje... i jest to upierdliwe ;)
|
Powodzenia z tą terminologią w poszerzaniu wiedzy. ;p
|
Jeśli się rzeczywiście da złamać każdą - to zwracam honor.
Dla mnie każda ingerencja w soft konsoli to przeróbka. To samo tyczy się androida i root'a |
@Mgit
I tutaj się mści na Tobie słowo: przerabiać. Nie ma czegoś takiego jak "przeróbka LT". X360 można złamać na trzy sposoby. Pierwszy, najuboższy, najtańszy i najłatwiejszy do wykonania to zmiana fw ODD na hackowany. I tutaj zależnie od modelu są różne fw. Drugi to "JTAG hack" i ten faktycznie dał się zrobić do Jaspera włącznie, ale także też do którejś wersji kernela. Trzeci i jak dotąd ostateczny to "RGH" (od "Reset Glitch Hack") i działa nawet na Corona v2 (czy są nowsze mobo i czy działają na nowszych to nie wiem bo przestałem śledzić informacje). |
@misiozol,podrożały te płytki 64$,chyba ich gnie:)Ogólnie to xbox'a porzuciłem przez płatne live,na ps3 zakończy się moja przygoda z online :D
|
Oczywiscie ze sie da RGH , nawet corona V6 sie da tylko trzeba plytke do post out bo usuneli piny i trzeba bezposrednio sie wpiac w procesor . I ja nic nie bede udowadniac bo nie mam takiego obowiazku da sie i tyle szukaj a bedzie ci dane faja ci zmiekla i glupio ci przyznac sie do bledu a ze na jakims forum innym sa za ciency na takie tematy to nie moja wina ;)
@Trilu nowe modele po wydobyciu klucza dvd zrobionego przy pomocy rgh wymagaja custom pcb do napedu ;) |
@mgit,da się przekabacić na piraty prawie wszystkie modele x360,prawie bo nie miałem żadnej z datą produkcji 2015,do tego na lt 3.0 i odpowiednio nagranej kopi, można śmiało pomykać online,bez obawy o bana.
|
Cytat:
Co do twojego przerabiania, jak byś potrafił przerobić XboxONE to flaszka by się znalazła ba nawet i dwie. k***a |
Wiec opisz jakie da sie przerobic bo w/g mnie na trinity i corona bez problemu zrobisz RGH :P , malo tego zaloze sie z toba o flaszke ze zrobie ci trinity i corone a jak ci faja zmieknie i przyznasz sie do tego ze bredzisz to ci zapodam linka do sprawdzonych zrodel ,a nie jakiegos polskiego forum z wyssanymi informacjami z palca od nogi :D
|
Cytat:
Co do przerabiania każdej konsoli.... Xbox 360 - nadal uważam, że jesteś w błędzie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:41. |