![]() |
Folia na wyświetlaczu to już żaden bajer. Proponuję coś takiego, żeby wszyscy cały czas widzieli tego ajfona. A tak BTW, to co się stało z poprzednim? Połamał się? :szczerb:
Załącznik 50933 |
polaczenia video przestaly dzialac :rotfl:
ed - Ty fotozagadke lepiej dawaj :cisza: edit: zarty zartami, ale poza smietnikiem jestesmy - Smartek - przeczyscic temat? |
Cytat:
Daję go siostrze, a ja sobie kupię nowego. I żaden inny telefon mnie nie interesuje :-). @nimal - dzięki, nie trzeba. |
Cytat:
Alax raz proszę ! |
Znajomy kupił, dzwonił do mnie i mówił, że shit straszy. Chce sprzedać. Zapytam czy już tego nie zrobił :P
Edit: Sprzedał dzisiaj za 1150, nówka. |
Eh, no niedobrze, że już sprzedał :-(.
|
Cytat:
jak będziesz dorosły to sponsorki Ci pewnie z 4 takie kupią :taktak: a na imprezkach jak laski będą leciały ... |
Czepiacie sie... Kazdy przechodzi przez etap lansu, w orznym wieku... Ja poki co mam go teraz i nie zanosi sie by sie skonczyl ;-P... Co mam zrobic? Lubie sie "wozic" ;-)...
|
Naprawdę nie macie znajomych, którzy aktualnie przedłużają umowę w Orange albo Erze? :-(
|
moja mama ;)
|
Nie chce wziąć iPhone'a i sprzedać? :-)
|
nie
woli wziasc bez telefonu i dostac 100% wiecej minut :P |
Po ponad tygodniu poszukiwań udało się - 1250zł z wysyłką. Wczorajszy, z folijkami :-).
Nie było łatwo, prawdziwa okazja mi się trafiła. Teraz tylko Invisible Shielda mu zakupić i jazda... ...aż do iPhone'a nowej generacji ;-). |
Zboczeniec - zeby gumkami zaklejac :sciana:
|
Widziałem gościa w garniturze, z ajfonem. :wow: Do tej pory wszyscy posiadacze ajfonów byli w dresach z trzema paskami :szczerb: i nieźle się afiszowali posiadaniem tego czegoś. :>
Gość w garniturze był dyskretny, i żeby nie to, że stałem obok, to bym nie zauważył, że to ajfon ;) :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |