![]() |
@ed - Jak wspomniales - o gustach sie nie dyskutuje ;-).
Z pozdrownieniami - fan firmy Apple, zwolennik profesjonalnego image'u biznesowego, a takze jak sie obecnie okazuje - wiesniak zarazem. Milo mi ;-)... |
m@x
wg ciebie lepiej zjesc ladnie wygladajace gowno niz prawdziwa czekolade w brzydkim papierku smacznego |
Na tym polega marketing - jesli gowno w ladnym papierku zacznie znajdowac sie poza zasiegiem zakupowym przecietnego kowalskiego i stanie sie "gownem dla wybranych" natychmiast napedzi sie na nie koniunktura i stanie sie obiektem pozadania zamoznej klasy spolecznej. Nie widze w tym nic dziwnego.
Yummie :-)! |
tylko, ze izłom nie jest niczym dla wybranych, nie oferuje nic co spelnialo by te warunki (poza wygladem)
kupuje to zwykle pospolstwo, w naszym kraju (a zdecydowanie na slasku) w wiekszosci dresy |
demek, przy biznesie, patrzyłbyś na to jaki gość ma laptop lub telefon? chyba prędzej patrzy się jaki ma garnitur, buty, ewentualnie, tylko z ciekawości, jaki ma zegarek. :taktak:
laptopa, to może mieć taniego 10", bo jest mały, lekki i nie służy do grania. |
Dobra, z mojej strony wszystko... Nikt nie bedzie nikogo na sile przekonywal. Chce iPhone'a, chce MacBooka, chce iPoda. Podoba mi sie ten design i stylistyka. Lubie miec cos, po czym widac ze jest drogie. Sam siedze na Symbianie ale dlatego ze nie stac mnie na iPhone'a . Symbian odpowiednio przystrojony - mozecie nazywac mnie wiesniakiem, bo probuje imitowac Apple na dennym Symbianie. Przypomina to stare wojny PS3 vs X360 czy HD DVD vs BluRay. Kazdy wie swoje, kazdy zdania nie zmieni. bo MOJA RACJA JEST NAJMOJSZA!
|
Bez przesady z tym dennym Symbianem. Bardzo dobry system operacyjny ze świetną dokumentacją od Nokia
|
ale czy ktos chce odwrocic od kupowania tego?
twoje pieniadze i rob z nimi co chcesz tylko nie mowcie, ze ten sprzet jest NAJlepszy bo tak nie jest |
Cytat:
O ile różne iSprzęty używają najczęściej ludzie na poziomie i z kasą, o tyle iPhone pozwolił dresiarzom dołączyć do sekty - nie dość, że prosty w obsłudze, o jeszcze łatwo się lansować, i nie wymaga wiedzy, czemu gry z PC nie chodzą na Macu :haha: Ideał dla dresa! ;p |
Ed, tu sie z Toba w pelni zgadzam... Nie powinno sie schodzic ponizej pewnego pulapu. Tak samo jak kiedys BMW bylo dobrym samochodem, dzis wies go posiadac bo drechy nasprowadzaly zardzewialych zlomow z Niemiec... W stu procentach zgadzam sie, ze iPhone powinien byc DROZSZY, by ograniczyc liczbe jego uzytkownikow i trzymac tym samym poziom ktory marka wyrobila sobie przez lata wsrod konkretnej grupy klientow (nazywanych nie tylk ozreszta przez Ciebie "sekta" ;-)).
|
teraz jest za drogi
gdyby byl drozszy czynilo by to go jeszcze bardziej przereklamowanym niz jest obecnie |
|
iPhone byłby niezły, gdyby miał MMS (od razu), dobry program do GPS, lepszy aparat z fleszem (niby niepotrzebny ale jak chcesz komuś posłać zrobione na gorąco zdjęcie to się przydaje).
|
Co za różnica czy ma od razu czy sobie dograsz? :-)
Wysłałem w życiu jednego MMSa. Z iPhone'a, żeby sprawdzić czy działają... ;-) Nie podoba mi się ta "forma" komunikacji, zdecydowanie lepszym pomysłem jest słanie na maila, choćby dlatego, że mamy do niego dostęp z każdej komórki, nie tylko z tej, na której "coś" odbieramy (jak w przypadku MMS). GPS... miał być TomTom, ale chyba Apple się nie zgadza. Jest amatorski xGPS i powoli się zaczyna rozwijać. Aparat - wiadomo, są ludzie, którzy chcą 8mpx w komórce, są też tacy, co chcą komórkę bez niego. Mnie brakuje tylko AF :-). |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43. |