![]() |
Cytat:
Edit: Aczkolwiek sprzedanie w przyszłości hybrydy prawdopodobnie byłoby łatwiejsze niż SLR. ;p |
Przed zakupem zadaj sobie pytanie, czy masz ochote na artystyczne wynurzenia czy zdjecia przy kotlecie.
Na onanizm sprzetowy, czy pogodzenia sie z jedynym slusznym wbudowanym obiektywem. |
Cytat:
Cytat:
mojego kochanego S2 + tuleja i filtry i + oczywiscie :piwo: :D i jestem szczesliwy! ;) |
Cytat:
Zgłaszam się na ochotnika do testowania przepijania :szczerb: |
No właśnie znalazłem w necie, że wchodzi w maju, więc mam dużo czasu, by szukać i porównywać, może znajdę coś lepszego, albo do reszty zwariuję... :mruga:
|
Cytat:
a szukanie ceny ma prawo kiepsko iść, bo ta zabawka wchodzi dopiero do sprzedaży. (nawet nie wiem czy weszła :)) |
Wydaje mi się zabawką, to fakt, ale godną uwagi, szukam jedynie jej cen na necie, ale coś mi kiepsko idzie. :|
Może kupię go jeśli dużo tańszy, a resztę przepiję? :idea: |
Cytat:
No ale aparat kupuje @joujoujou więc to on będzie musiał podjąć ostatecznę decyzję. A może w @jou obudził się instynkt fotograficzny i S3 IS wydaje mu się zabawką :> |
niestety, jak to w życiu - wszystko ma swoje wady :taktak:
więc trzeba się skoncentrować na zaletach. dojść do tego co naprawdę się chce (wszystko oczywiście :D) i wyjdzie z tego Canon S3 IS || bardziej wypasionej zabawki robiącej dobre zdjęcia nie ma. :taktak: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Raczej sobie odpuszczę ze 2-3 tygodnie, tym bardziej, że chwilowo pracuję po 12 godzin dziennie (trzeba zarobić na ten aparat :mruga: ). Później spytam jeszcze raz, muszę przemyśleć to i owo, wysłać znajomych w PL do kilku sklepów.
Szał. :D |
Cytat:
@rycho mówi, że 24 to jest akurat :> ale po tylu to się strasznie dużo czasu marnuje na wydalanie moczu || sam przeszedłem wybieranie aparatu - koszmar :sciana: |
Jestem totalnie skołowany, przeglądałem net 12 godzin wczoraj, wstałem po 7 godzinach i znowu siedzę od 3 godzin i klikam.
Muszę przebudować priorytety i według tego prosić Was o rady, bo już mi się pomieszało. :szczerb: Na razie na celowniku mam D50+ ten obiektyw tylko szukam gdzie mógłby być jeszcze tańszy. Albo KM 7D, boszsz, zwariuję... :podbite: |
Ja bym na twoim wiejscu wszedl w system canona (co mam plan zrobic)
Jest taniej jesli chodzi o akcesoria i wiekszy wybor. wystarsz spojzec na allegro - obecnie toczy sie 640 ukcji ze szklami canona i 240 nikona. Inny przyklad, moze troche glupi (aprtrachuje od jakosci) ale np szklo 50mm (podstawowa dlugosc, ceny z allgero) nikon 500zl, canon 300 |
Cytat:
edit: trzeba szukać takiego, aby z tulejką wszedł. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20. |