![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlatego czekam na aparat w jakiejś przyzwoitej cenie z matrycą wielkości klatki 35mm.
PS. Sam robię czasem odbitki 30x45 i potrzebuję większej matrycy... a każdy kto robi w małym obrazku, to wie, że średni format daje jeszcze lepsze wyniki (więcej miejsca - więcej informacji) podobnie zatem musi być w cyfrowej... Pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ładne.
cena a520 jest całkiem całkiem. zastanawiam się, czy nie dorzucić 200 zł i nie pomyśleć o a95... czekam do września, bo z tego co ktoś pisał, wychodzą nowe modele aparatów i w/w potanieją.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.08.2005 o godz. 11:48 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
Witam
No teraz będzie już A610 i 620 - 5 i 7 MP -ekran 2 cale odchylany - Digic II - zoom 4x -polskie Menu |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A510 jest cool. ![]() pozdro
|
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
a jest takie pytanko!
Czy istenieje możliwość przerzucenia z dysku do aparatu zdjęć? Wyjeżdżam po prosotu na dniach gdzieś gdzie nie ma komputera a jest możliwość wyświetlenia zdjęć przez telewizor które chciałbym pokazać. Z poziomu 'mojego komputera' jest niestety zakaz
|
|
|
#7 | ||
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
do karty w kamerze Sony mogę wgrywać co chcę... Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
a510 do nauki dobry potem kupić trza d350 warunek jak znasz podstawy hehe
|
|
|
#10 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Chyba że kogoś nie stać
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Cytat:
Największą zaletą nowej serii A610/A620 wydaje mi się Digic II. MP wystarcza mi 3.2 w A510, odchylany ekranik przeboleję, polskie menu w A510 jest. Co do 350D...nie stać mnie, a nawet gdybym uzbierał te ponad 3000 zł , to akcesoria zjadłyby mnie na starcie. Więcej zależy od fotografa niż od sprzętu. Dobry fotograf zrobi naprawdę dobre zdjęcie już na leciwym A40, a inny skopie każde na 350D. P.S. Miła fotka Pestki w avatarze Najeździłem się 5 lat taką, uh. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
![]() No chyba ze ta jego cyfrowka jest za znaaaacznie wiecej niz te 3 tys zl. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Cytat:
- tutaj nie pomogą anti-shake w serii S Canon'a czy też zakrawające na wielki żart pozy z reklam Panasonica. Nie każdego jednak stać np. na CANON EOS-1Ds Mark II za prawie 30.000 zł
Ostatnio zmieniany przez Dorian : 29.08.2005 o godz. 01:17 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
pozatym nie zapominajmy ze 90% albo i wiecej ludzi bioracych aparat do reki nie bierze go zeby wygrac najblizsze World Press Foto
po prostu chce zrobic zdjecie bez myslenie w miare oprawne, tak zeby szlo rozpoznac ze to wujek Jozek, a jak da sie poznac ze stoi na tle Ratusza w Koluszkach Wielkich, to juz wogule super aparat dla takiej osoby musi miec swietna automatyke, byc maly, lekki i tani i takie osoby nie chca kupowac ani placic za tryby manualne czy tym bardziej za wymienna optyke albo jeszcze lepiej - matryce wielkosci malego obrazka i do takich osob sa skierowane Canony Axxx czy Minolty mieszczace sie w butonierce |
|
|
|
|
|
#15 |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale zaletą cyfrówek jest to, że jak skopię fotkę to mogę ją poprawić (choć nie zawsze). Sam kiedyś robiłem fotki Nikonem F80 i F65 i fotki były super ale teraz marzy mi się D70s tylko ta cena, a o optyce to nawet nie mówię - dobra optyka za super pieniądze. Ale cyfrówki i tak wyprą z rynku analogi i tylko profesjonaliści zostaną przy kliszach, lecz przy wsparciu cyfry. Jak pokażą się A620 to chyba wysupłam trochę kasy i sobię kupię. Bawiłem się A95 kumpla i fotki super, więc myślę, że i A620 też zrobi super fotki
|
![]() |
|
|