![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
@Ghost_mode a moze polecil bys jakies glosniki 16 w podobnym przedziale cenowym jak hertz esk ? czytalem ze dobre sa Sinuslive SL160 ale czy lepsze .... tego nie wiem
mowisz zeby zrobic 2+1 no dobra a co zrobie z bardzo brzydkimi otworami w tylnych drzwiach ? dlaczego 2+2+1 bedzie zlym rozwiazaniem ?jak bym zrobil 2xhertz esk(z sykami) na przodzie i tyle to nie ladnie by to gralo ? Slyszal ktos o wzmacniaczu Magnat Clasic 5000XL ? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nim nasz kolega odpowie, najpierw ja sie odezwe
![]() Ano jednak bedzie lepiej ( jak bym wiedzial o tym 3 lata temu to bym tak zrobil ), pod warunkiem jednak ze wstawimy cos lepszego.Wlasnie rezygnije z mojego dopiero co dokonczonego systemu by wstawic jedna pare ale wartosci przynajmniej tych dwu par magnatow. TAk naprawde to bedzie przeskok dosc konkretny - zas wzmchol zmostkuje i bedzie 2x170Wjedno jednak bym dodal, jakbym miale na jescze jedna pare i niestety drugi wzmacniacz - bo tych glosnikow tym nie napedze (wszstkich czterech) to bym dolozyl. Pasazer ma wtedy nie tylko basy, lecz cala scene i nie boli go glowa przy glosnym sluchaniu
|
|
|
|
#48 |
|
Guru
![]() |
ehhe
juz zmiany widze ;P z glosnikami to jest tak mam trzech faworytow1. PowerBass PB-CK6 Chrome - ok 380z***322; 2. Sinuslive SL 160 + NEO 25S - ok 320z***322; 3. Hertz ESK 16 - ok 335z***322; no i nie wiem moze by warto bylo dolozyc $$ do PowerBassow (jeszcze pomysle) bo jak zrobic to raz a dobrze ![]() EDIT: gdzies czytalem ze te sinusy graja lepiej niz magnaty a sa w przystepnej cenie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
naprawde warto sie nimi zainteresowac
|
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Guru
Cytat:
) oficjalna cene to chyba tyle co ce te PowerBass PB-CK6 ( troche duzo jest w tym zestawie jak za ta cene - troche to dziwne a moze wlasnie dla tego warto )No ja swoje juz zamowilem i czekam na przyjazd ![]() Niestety montaz bedzie dopiero po urlopie czyli gdzies lipiec sierpien. A magnaty, moze gdzies wystawie - a jak nie to do szuflady na gorsze czasy
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guru
"zwrotnica: LP- 12dB / HP- 12dB z termicznym zabezpieczeniem tweetera PTC, kondensatory dla tweetera typu MKT
przewody OFC, konektory"
|
|
|
|
#53 |
|
Guru
i stalo sie co mialo sie stac
![]() ![]() wczoraj odebralem nowe glosniki ![]() W srodku byla taka karteczka: " Thank you for choosing ... enjou..." Czyli po wakacjach czeka mnie robota
|
|
|
|
#54 |
|
Guru
mozna powiedziec ze jestem gdzies w polowie
, niebawem jakies foty porobie
|
|
|
|
#55 |
|
Guru
No i przyszla pora na obiecane zdjecia - Tak wiem nie chcenie ale i tak zamieszcze
![]() To sa teraz moi nowi przyjaciele ![]() ![]() Musze powiedziec ze milo mnie zaskoczyly - to jest jak przesiadka z maluszka na cos nowszego i wygodniejszego ![]() Wiec tym razem dokladnie drzwi wytlumione - niestety foty robione pod koniec robot Tak wyglada wnetrze - mata polimerowa ![]() W powiekszeniu widac przy kablu kawalek nie oklejonego pierscienia MDF - tylko 10-ki, gdyz wiekszy tam za cholere nie wejdzie. Mimo iz mialem robic nowe panele jednak zrezygnowalem - takie nikogo niebeda kusily ![]() I juz z zalozonymi glosnikami - postanowielm przykrecic osmioma wkretami - zdecydowanie lepiej mozna wtedy je dociagnac ![]() ![]() ![]() i jeszcze na koniec z maskownica - musialem z boku przykrecic wkretami gdyz wpadaly przy mocnych basach w wibracje - drzaly - teraz jest juz dobrze![]() ![]() na dzis wystarczy - reszta niebawem
|
|
|
|
#56 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Guru
Cytat:
a czy ja jestem Fantomas
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#60 | |
|
Guru
Jak na razie nic nie odpadlo
. Wracajac do tematu.Tu teraz znajduja sie zwrotnice: ![]() ![]() i kierowcy ![]() no i oczywiscie wysokotonowy - miejsce pozostalo i tym razem bez zmian ![]() w zasadzie zakladajac ze pisalem prawde: Cytat:
by tym z przodu smutno nie bylo![]() Wybor padl na : ![]() tak zas wyglada teraz polka od dolu ![]() ![]() ![]() ![]() i od gory ![]() ![]() i nie mowie ze to koniec - teraz pora na radyjko
|
|
|
![]() |
|
|