![]() |
Cytat:
W ciagu 2 lat skoczyly jakies 40***37; wtedy za future placilem 199:sciana: Matefusz, moze poczekajmy na Ghosta niech sie wypowie, troche wie na ten temat - w koncu uczyl sie odemnie:P:D |
Panowie, z innej beczki.
Ojciec ma Skode Octavie I (bodajze 2003 rocznik ale glowy nie dam) no i sa tam standardowe glosniki skody. Chcialbym wymienic na cos lepszego bo tez szajs tak gra, ze plakac sie chce. Strasznie dudni jak sie da glosniej. Radio, ktore mam to Sony 4x50Watt (model podam dokladnie, jak wroce do PL) Kiedys rozmawialem z @demkiem i mi doradzal roznego rodzaju glosniki ale moja leniwosc wygrala i nie zajalem sie tym od razu :/ Kase, jaka bym chcial wydac to z 600zl :) |
zdro***380;a***322;y akumulatory???
ja kupi***322;em 61Ah za 229 z***322;.....no chyba w listopadzie |
Jak ktos akurat jest na kupnie to polecam stary sklep Fiatowski na komorowickiej przy rondzie. Futura 50Ah 250 PLN:spoko:. Szkoda ze teraz dopiero wiem, ale i tak juz bym cenry nie kupil:ysz:
|
:szczerb: i o to chodzi - ale bedzie sie cos dzialo:haha:
|
Cytat:
|
Bo chi***324;ski :P
Ten jak si***261;dzie to reklamacje b***281;d***261; wysy***322;a***263; do chin :haha: |
Ale brzydki! :wow:
Taki ***380;***243;***322;ty. :\ :mruga: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jak sobie serwisy pozmienia i sposob reklamacji to moze wtedy znow cos centry kupie. Teraz mam taki ukumulatorek:D Załącznik 49264 i do tego bedzie CTEK 7000 jako ladowarka |
Cytat:
To se wkręć Śrubkę... :haha: |
:hmm: jeszcze taki :paker: nie jestem :mruga:
Ale z czasem kto wie:) |
Cytat:
Aha! Jak zalogujesz się jako Admin to szybko przydziel mi prawa chociaż na MODa Też coś bym pozmieniał... :> :czar: |
no, no.
moze zapomnialem :haha: |
To przez to, ***380;e co***347; mu si***281; zepsu***322;o.
|
Nikt tego nie przenosi***322; - Promi sam ten temat tu rozpocz***261;***322;. :tak!:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |