![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Salwador
czytam goscia i nie wiem.
Wywody inteligentna,ale.... Drażni mmnie ten zarozumiały ton,a Was? Ma to byc przyczynek do dyskusji nie o samej osobie Salvatoraa,ale o o rodzaju dyskusji jako takiej. Np.Salv mówi rzeczowo o jakiejs sprawie - i fajnie.Rozwija sie topic i..łycha. Remix chcia cos powiedzieć,ale nie zdzierżył-na priwa -co? Fakt - mógł być fajny topic. Czy to My jestesmy dyżurni na nie,czy jest to chałwa? Pali wali agitę komleksową i nic,a Salwatota atakujemy,bo nerwy.. ? Salwator ma swoje racje,takie, jakie ma.Ma tu Forum,gdzie moze je wygłaszać,ale nikt nie dyskutuje zjego racjami,tylko s formą,przyznaję-napstliwa i odstręczajączą,Jednak są to jakieś argumenty,nie te - zbijajmy je, a ne zaraz ba i histeria. On coś chce - kosztem swojego czsu,swoich bliskich i ma odwagę o tym publicznie mówić. Moje prywatne graatulacje-dla Pali. Nie po drodze mi z lewymi,ale...ktry pierwszy rzuci kamieniem? Okreslil sie człowiek,i chura na niego jest jakimś fopasem,kto powie o jaką Polskę m chodzi i będzie tego bronił? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
co prawda to prawda
Salwador strasznie sie nerwuje
![]() ![]() moze to wina jakis innych klopotow (np. dom) i tu sie chlopak moze wyszumiec. I z daleka od polityki, prosze go nie podpuszczac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |||
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wytrzymałem, zajrzałem
Cytat:
Cytat:
Ja o tym pamiętam i żalu nie mam do Ciebie, ale wiesz, takie określenia jak "agitka", to jednak blokują możliwość porozumienia, nie jestem maszyną, też denerwuję się jak i Ty. A o co chodzi z "agitką"? Niby drobiazg taki, jedno słówko, ale stawia mnie ono w jednym rzędzie z "tradycją" PZPR i pokrewnych. Na to się nie godzę, wkurzyło mnie to i uważam, że jest to bezpodstawne (uzasadniać nie będu tutaj, bo nie o tym ta dyskusja, zainteresowani na priv albo nowy topic). Cytat:
"fopasem" = faux pas? zgrabne ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 26.04.2003 o godz. 05:57 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: co prawda to prawda
Cytat:
W wyżej opisywanym orzeczeniu ETPC zostawił "furtkę": można powiedzieć wszystko, nawet to, że polityk ma problemy w domu, jest impotentem i zboczeńcem, ale nie można dowodzić prawdziwości zarzutów, jeśli dotyczą one rodziny i w ogóle życia sciśle prywatnego. Dzieki temu tak obrazony polityk zawsze ma rację i powinien wygrać cywilny automatycznie. PS Staram trzymać się tematu i przypominam wszelkim moim oponentom ![]() Zainteresowanym tematem UE polecam to i taki felieton przeczytałem (to nie jest jakis szczególny wybór, dzisiaj akurat to czytałem) Ostatnio zmieniany przez pali : 26.04.2003 o godz. 05:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Re: Salwador
Cytat:
Zauważ, że wywołujesz "do tablicy" po nickach. Obym się mylił sądząc, że ten temat podzieli los poprzedniego...
![]() |
![]() |
#6 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja też nie lubie takich ostrych rozmów, staram się denerwować jak najmniej, ale i tak czasem nie wyjdzie
![]() ![]() Pali 3maj się człowieku! Jest looz! ![]()
![]() |
#7 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Osobiście nie lubie Slavad0r'a (tak jak KIEDYŚ Tomgoo [ale to było pare miesięcy temu]). Ja nie lubie się złościć ale jak ktoś mnie w****i to ...... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
chce, ja nie zauważyłem zbyt wielu napastliwych postów ze strony Salwadora Cytat:
Poza tym jeżeli ktoś chce pomóc osobie która ma problem np. ze sprzętem, to dla tej osoby ważna jest treść odpowiedzi, nie tylko jej forma, jak sam zuważyłeś Salwador odpowiada rzeczowo - i o to chodzi. A jeżeli nie podoba Ci się forma czyichś wypowiedzi - trudno, musisz się z nimi pogodzić.
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 26.04.2003 o godz. 09:21 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ja prawie nie rozumiem tego co napisal Brzuszki bo nie czytam
wypowiedzi Salvad0r`a ale wydaje mi sie ze bedzie HOT zaraz po tym jak on tylko zobaczy ten topic... Ja tam do niego nic nie mam ale zauwazylem ze rozpisuje sie tylko w topicu o UE ![]() P.S. Zamiast na siebie wjezdzac to lepiej chodzcie na ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmmm - dyskusja na temat dyskusji...
![]() kazdy ma swoja cierpliwosc - raz wieksza raz mniejsza - sadze ze wiekszosc wie jak ja 'dyskutuje' kiedy ktos mi te cierpliwosc nadszarpnie.. wiec nie wiem czy powinienem sie tu wypowiadac dyskusja powinna byc merytoryczna i kulturalna - nawet ostra dyskucja gdzie dwie strony dalekie sa od porozumienia moze byc mila dla oka i pozyteczna dla rozumu - pamietam do dzis dyskusje o DMA - gdzie starly sie dwa silne charaktery a nie pojawil sie chocby cien pomowienia mimo ze strony do porozumienia doszly po DLUGIM czasie chcialbym zeby bylo tak wszedzie - ale coz.. wiem ze to trudne - ja sam nie umiem.. bo niby wiem jak, ale nie wychodzi lubie czytac elaboraty - czytam szybko i sprawnie - dlatego teskno mi do tematow ktore prowokuja do napsiania 3 stron maszynopisu - na forum o komputerach prozno takich jednak szukac - bo ile sie mozna rozwodzic o sterownikach do ATI lub podkrecaniu procka? niby dlugo, ale... tematy poruszane przez salvadora (i przez Ormianina) sa wlasnie takimi tematami - jednak szlag mnie trafia jak dyskusja przeradza sie w pyskowke - a tak bylo w wiekszosci tematow... (i to o dziwo nie przeze mnie bo sie wtracalem pod koniec - jakos mnie omijaja poczatki takich dyskusje ![]() rozmowca powinien takze wiedziec co chce powiedziec swoja wypowiedzia - to lekcja dla mnie - bo chyba sie pogubilem ![]() a co do Salvad0ra - nie ustosunkuje sie do merytoryki jego wypowiedzi (chocby dlatego ze niektorych rewelacji nie moge sprawdzic - aczkolwiek nieprawda okazaly sie rewelacje o szpiegu w eMule ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Re: Re: Salwador
Cytat:
niedopuszczalna forme postow ma inny user na tym forum - pisze tak ze ciezko go zrozumiec - ale to przeszkadza w inny sposob niz takie wypowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Re: Re: Re: Salwador
Cytat:
to pod naciskiem, żeby zmienił formę wypowiedzi może: 1. Zmienić formę na grzeczniejszą 2. Nie zrobić nic i dalej odpowiadać tak, jak odpowiadał Jeżeli ktoś wybierze opcję 2-gą, to co mu zrobisz? Będziesz musiał się z tym pogodzić. Nie twierdzę, że mam całkowitą rację, mogę się mylić, takie jest po prostu moje zdanie.
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 26.04.2003 o godz. 09:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
chamstwa tez nie lubie!!!
A coraz wiecej takich ludzi wchodzi na forum. A bylo inaczej kiedys. Moze to sie zmieni. Popieram Sid`a ,pali. a co do Salvad0r`a - nie wypowiadalem sie na jego posty ale jego odpowiedzi np.do pali`ego albo na moj post dot.zgrywania do mp3 gdzie napisal ze chcial przerobic pseudo-profesjonalny program dawal do zrozumienia ze jakby sie wywyzszal!- tego tez nie lubie! ale zacznie sie hardcore w tym poscie tak mi sie tez wydaje.
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 26.04.2003 o godz. 09:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
nie cierpię chamstwa, bufonady i drobnomieszczaństwa. nienawidzę walki bez celu (a właśnie za coś taiego uważam rzucanie się do gardeł w stylu don salvador). ale osobowość ma. szkoda tylko, że popapraną. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |