![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Salwador
czytam goscia i nie wiem.
Wywody inteligentna,ale.... Drażni mmnie ten zarozumiały ton,a Was? Ma to byc przyczynek do dyskusji nie o samej osobie Salvatoraa,ale o o rodzaju dyskusji jako takiej. Np.Salv mówi rzeczowo o jakiejs sprawie - i fajnie.Rozwija sie topic i..łycha. Remix chcia cos powiedzieć,ale nie zdzierżył-na priwa -co? Fakt - mógł być fajny topic. Czy to My jestesmy dyżurni na nie,czy jest to chałwa? Pali wali agitę komleksową i nic,a Salwatota atakujemy,bo nerwy.. ? Salwator ma swoje racje,takie, jakie ma.Ma tu Forum,gdzie moze je wygłaszać,ale nikt nie dyskutuje zjego racjami,tylko s formą,przyznaję-napstliwa i odstręczajączą,Jednak są to jakieś argumenty,nie te - zbijajmy je, a ne zaraz ba i histeria. On coś chce - kosztem swojego czsu,swoich bliskich i ma odwagę o tym publicznie mówić. Moje prywatne graatulacje-dla Pali. Nie po drodze mi z lewymi,ale...ktry pierwszy rzuci kamieniem? Okreslil sie człowiek,i chura na niego jest jakimś fopasem,kto powie o jaką Polskę m chodzi i będzie tego bronił? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|