![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Edytowane bo Macio.Men owi nie pasowało :p
Ostatnio zmieniany przez bakupl : 24.11.2004 o godz. 17:52 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Weź nie rób z siebie cyrku bo padne zaraz! ^_^ ^_^ ^_^ |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Macio.(wo)man a rób co chcesz... a co do upadania to upadnij najlepiej na głowe ;D
|
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#35 | |
|
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio stoje sobie na parkingu, takim gdzie są dwa rzędy dla aut, ja stanąłem pomiędzy tymi rzędami czyli prostopadle to aut, ale tak, zeby inni mieli wyjazd (z tych dwóch rzędów jest wyjazd z dwóch stron), więc nikomu nie zawadzałem. Nikomu! A tu nagle (kobieta ) wyjeżdża i ma problem z przejazdem obok mojego auta (a uwierzcie mi, TIRem by tam przejechał ) (ja stoje koło auta, bo tylko na chwilę sobie stanąłem) a ta kobieta macha mi rękami, żebym się usunął (a u nas jest taki ruch na rynku, że musiałbym cały rynek objechać, żeby tylko zrobić jej miejsce) to ja jej też macham rękami, żeby jechała, a ona znów mi macha i tak w kółko W końcu wygrała ze swoim strachem i przejechała z metrowymi przerwami z obu stron swojego auta hehe Kobiety mnie zadziwiają.Fakt, niektóre jeżdża lepiej od niejednego faceta
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
[Member of Mayday]
![]() |
Cytat:
ale nie dlatego, zeby wszyscy wokól to słyszeli, bo głośniki mam seryjne, ale i tak dobrze grają jak na seryjne , ale dlatego, że lubie słuchać głośno ![]() aha i prosze nie utożsamiać mnie z muzyką z Manieczek czyli teraz krzyczymyyyy JAZDAAAAA!!! hehe A propos 607-ki to też chciałbym, żeby rodzice mieli taki, miałbym się czym wozić
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
chyba w nfs ten peugeot
przepraszam za to, ale nie moge sie powstrzymac @bakupl Skad sciagnales dodatowe furki do NSF:U2, bo 306CC to chyba nie ma w podstawowej wersji ^_^^_^^_^^_^^_^ A tak w ogole, jakos nie chcialbym zeby to prwako bylo od 16 raku zycia, niech bedzie jak jest, czyli 18, jak juz byc pelnoletnim i miec uprawnienia doroslych to juz w jednym wieku. nie mylic doroslosci z pelnoletnoscia. pozdro
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 24.11.2004 o godz. 18:13 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Jezeli chodzi o mnie to podzielam zdanie wiekszosci. Minimum 21 lat, 2 lata okres probny lub z osoba doswiadczoną (wyjezdzone min. 3 lata np.),coraz wiecej robi sie gowniarzy na drodze.
Nie bede ukrywal ze z tata jezdzimy na place,jak jest okazja to jezdze. Juz od roku trenuje i mozna powiedziec ze umiem jezdzic. A doswiadczenie - ZERO. Nie potrafilbym sie zachowac na drodze we wszystkich momentach zagrazajacych zycie. Trzeba poprostu wyjezdzic. Fakt ze sie douczam caly czas w jezdzeniu autkiem jest...bo ide na prawo jazdy prawdopodobnie od stycznia, lutego. Ale robie to w celach formalnych...zeby miec to prawo jazdy. Potem zaczna sie studia i ze zdawaniem prawka bedzie ciezej (czasu mniej i wogole). Troche mowie sobie, moze poczekaj i tak autka nie bede mial na razie bo kto bedzie za to placil (moze i samochod dalbym rade kupic - zbierac po kątach ale uzbieralbym na cos malego , ale do auta trzeba wlac...trzeba go ubiezpieczyc. ps.taka mala historyjka. Niedawno, miesiac temu dzieciak w wieku mojego bracholka (13lat!) rodzice pojechali na impreze do rodzinki...a Focus sobie stal...mial sie elegancko uczyc i siedziec w domu. Postanowil pojechac do kumpla. Tym kumplem okazalo sie drzewo w lesie...nic mu sie nie stalo, ale auto poczaskane ostro...smiech na sali. Nie wiem jaka powinna byc kara bo nie jestem rodzicami ale rodzice po dupie powinni dostac
|
|
|
|
#39 | |||
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
[Member of Mayday]
![]() |
Cytat:
![]() (A wiesz, że naukowcy stwierdzili, że techno jest najlepszą muzyką do auta, żeby nie zasnąć? )Cytat:
Ostatnio zmieniany przez zYxMa : 24.11.2004 o godz. 18:51 |
||
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
ja tez
|
|
|
|
#42 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
według mnie prawko przydałoby się od 16 lat (nie ma to jak mieć 16 lat i niecały miesiąc
) +porządne testy psychologiczne +porządne jazdy wszędzie gdzie się da (plac, miasto, poza miastem), no i oczywiście te jazdy z dorosłymi i okresy próbne jak najbardziejP.S. pierwszy raz za kółko wsiadłem jak miałem 12 lat - chciałem tylko zobaczyć "jak to jest" (jechałem gdzieś na polnej drodze parę matrów)
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
mam 24 lata (prawie 25)
prawko zrobilem dokladnie rok temu, od tego czasu do tych wakacji przejechalem jako kierowca 60 km 3 miesiace temu kupilem golfa3 w berlinie i wrocilem nim sam do polszczy (650km) od tego czsu przejechalem nim ~4000 km jestem w sumie stary kon, ale czasem lubie puscic muze glosniej, mam suba w bagazniku (chociaz bardziej chodzi o dynamike dzwieku niz o glosnosc) w ciagu ostatich tygodni kilkakrotnie spowodowalem zagrozenie dla innych uczestnikow ruchu (i dla siebie), tak to jest jak sie jedzie gdzies ze znajomymi reasumujac: chyba kazdy, w wieku, powiedzmy, jeszcze mlodzienczym, jak wsiadzie do jakiegos nowego auta bedzie chcial sobie poszalec, sprawdzic bryke, potestowac ale jestem pewien, ze czlowiek dwudziestokilkuletni bedzie o wiele bardziej swiadom ryzyka spowodowania wypadku i jego konsekwencji niz 16 czy 18 latek. roznica jest ewidentna, wiec: - prawko od min 21 roku zycia - RZECZYWISTE testy pschychologiczne przy dopuszczeniu do zdawania na prawo jazdy - wymog prowadzenia auta przy obecnosci osoby majacej prawko minimum 3 lata - PANIE prowadzic moga jedynie dobrze oznakowane samochody z oczo***nym napisem "Yes, it's a woman"
|
![]() |
|
|