Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.11.2004, 17:34   #31
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Edytowane bo Macio.Men owi nie pasowało :p

Ostatnio zmieniany przez bakupl : 24.11.2004 o godz. 17:52
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.11.2004, 17:36   #32
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
No khm, dostalem od rodziny z Australii (na bierzmowanie ( wrzesień 2004 ), a więc niedawno.... No a co do samochodu to.... narazie ma przyciemnione szyby, wymieniony tłumnik itp Ogólnie samochodzik spoko... dach ma naszczęśćie szczelny a nie będe mieć neonów.... a i teraz inwestuje w sprzęt audio do niego... Ja jestem za! PRAWKO OD 16! Jak będzie od więcej niz 18 to niewiem co z tym samochodem zrobie
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Weź nie rób z siebie cyrku bo padne zaraz! ^_^ ^_^ ^_^

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2004, 17:39   #33
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Macio.(wo)man a rób co chcesz... a co do upadania to upadnij najlepiej na głowe ;D
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2004, 17:54   #34
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez bakupl
No khm, dostalem od rodziny z Australii (na bierzmowanie ( wrzesień 2004 ), a więc niedawno.... No a co do samochodu to.... narazie ma przyciemnione szyby, wymieniony tłumnik itp Ogólnie samochodzik spoko... dach ma naszczęśćie szczelny a nie będe mieć neonów.... a i teraz inwestuje w sprzęt audio do niego... Ja jestem za! PRAWKO OD 16! Jak będzie od więcej niz 18 to niewiem co z tym samochodem zrobie
Faktycznie, a jak moglem zapomniec o sprzecie grajacaym...eeee...co ja plote? Grajacym? Mialem na mysli sprzet robiacym "...***udup...uc...yc...yc...yc dupczysz...dupczysz...jazda buraki...uc...yc...yc..." tak, aby bylo to slychac w promieniu 200 metrow wokol auta.

Cytat:
Napisany przez Macio.Men
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Weź nie rób z siebie cyrku bo padne zaraz! ^_^ ^_^ ^_^
Ot, wlasnie to
Stary 24.11.2004, 17:57   #35
zYxMa
[Member of Mayday]

Data rejestracji: 21.01.2003
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
To tez by sie przydalo. Refleks juz nie taki.

Ja takze czesto jezdze srodkiem drogi, ale tylko wtedy gdy jest taka mozliwosc. Jest tak wygodniej i wieksze pole manewru gdyby cos wyskoczylem z boku, no i oczywiscie te cholerne dziury z boku drogi sie omija.
Są kobiety co/niektore kobiety prowadza bardzo dobrze.
Wiesz, ja też jeżdżę w pewnej odległości od rowu, ale jak jest pusta droga/ulica a nie jak jest ruch jak w Rzymie.

Ostatnio stoje sobie na parkingu, takim gdzie są dwa rzędy dla aut, ja stanąłem pomiędzy tymi rzędami czyli prostopadle to aut, ale tak, zeby inni mieli wyjazd (z tych dwóch rzędów jest wyjazd z dwóch stron), więc nikomu nie zawadzałem. Nikomu! A tu nagle (kobieta ) wyjeżdża i ma problem z przejazdem obok mojego auta (a uwierzcie mi, TIRem by tam przejechał ) (ja stoje koło auta, bo tylko na chwilę sobie stanąłem) a ta kobieta macha mi rękami, żebym się usunął (a u nas jest taki ruch na rynku, że musiałbym cały rynek objechać, żeby tylko zrobić jej miejsce) to ja jej też macham rękami, żeby jechała, a ona znów mi macha i tak w kółko W końcu wygrała ze swoim strachem i przejechała z metrowymi przerwami z obu stron swojego auta hehe Kobiety mnie zadziwiają.
Fakt, niektóre jeżdża lepiej od niejednego faceta
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2004, 18:00   #36
zYxMa
[Member of Mayday]

Cytat:
Napisany przez epol
Faktycznie, a jak moglem zapomniec o sprzecie grajacaym...eeee...co ja plote? Grajacym? Mialem na mysli sprzet robiacym "...***udup...uc...yc...yc...yc dupczysz...dupczysz...jazda buraki...uc...yc...yc..." tak, aby bylo to slychac w promieniu 200 metrow wokol auta.

Ot, wlasnie to
epol też lubie posłuchać głośno muzyki ale nie dlatego, zeby wszyscy wokól to słyszeli, bo głośniki mam seryjne, ale i tak dobrze grają jak na seryjne , ale dlatego, że lubie słuchać głośno

aha i prosze nie utożsamiać mnie z muzyką z Manieczek czyli teraz krzyczymyyyy JAZDAAAAA!!! hehe

A propos 607-ki to też chciałbym, żeby rodzice mieli taki, miałbym się czym wozić
Stary 24.11.2004, 18:05   #37
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chyba w nfs ten peugeot
przepraszam za to, ale nie moge sie powstrzymac
@bakupl Skad sciagnales dodatowe furki do NSF:U2, bo 306CC to chyba nie ma w podstawowej wersji ^_^^_^^_^^_^^_^

A tak w ogole, jakos nie chcialbym zeby to prwako bylo od 16 raku zycia, niech bedzie jak jest, czyli 18, jak juz byc pelnoletnim i miec uprawnienia doroslych to juz w jednym wieku. nie mylic doroslosci z pelnoletnoscia.
pozdro

Ostatnio zmieniany przez mallow : 24.11.2004 o godz. 18:13
mallow jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2004, 18:29   #38
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jezeli chodzi o mnie to podzielam zdanie wiekszosci. Minimum 21 lat, 2 lata okres probny lub z osoba doswiadczoną (wyjezdzone min. 3 lata np.),coraz wiecej robi sie gowniarzy na drodze.
Nie bede ukrywal ze z tata jezdzimy na place,jak jest okazja to jezdze. Juz od roku trenuje i mozna powiedziec ze umiem jezdzic. A doswiadczenie - ZERO. Nie potrafilbym sie zachowac na drodze we wszystkich momentach zagrazajacych zycie. Trzeba poprostu wyjezdzic. Fakt ze sie douczam caly czas w jezdzeniu autkiem jest...bo ide na prawo jazdy prawdopodobnie od stycznia, lutego. Ale robie to w celach formalnych...zeby miec to prawo jazdy. Potem zaczna sie studia i ze zdawaniem prawka bedzie ciezej (czasu mniej i wogole). Troche mowie sobie, moze poczekaj i tak autka nie bede mial na razie bo kto bedzie za to placil (moze i samochod dalbym rade kupic - zbierac po kątach ale uzbieralbym na cos malego , ale do auta trzeba wlac...trzeba go ubiezpieczyc.

ps.taka mala historyjka.
Niedawno, miesiac temu dzieciak w wieku mojego bracholka (13lat!) rodzice pojechali na impreze do rodzinki...a Focus sobie stal...mial sie elegancko uczyc i siedziec w domu. Postanowil pojechac do kumpla. Tym kumplem okazalo sie drzewo w lesie...nic mu sie nie stalo, ale auto poczaskane ostro...smiech na sali. Nie wiem jaka powinna byc kara bo nie jestem rodzicami ale rodzice po dupie powinni dostac
Stary 24.11.2004, 18:33   #39
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez zYxMa
epol też lubie posłuchać głośno muzyki ale nie dlatego, zeby wszyscy wokól to słyszeli, bo głośniki mam seryjne, ale i tak dobrze grają jak na seryjne , ale dlatego, że lubie słuchać głośno
Ja tez lubie, ale w samochodzie jest ona nie wskazana!!

Cytat:
Napisany przez zYxMa
aha i prosze nie utożsamiać mnie z muzyką z Manieczek czyli teraz krzyczymyyyy JAZDAAAAA!!! hehe
Dobra, adlaczego taka dziwna nazwa muzyka z Manieczek

Cytat:
Napisany przez zYxMa
A propos 607-ki to też chciałbym, żeby rodzice mieli taki, miałbym się czym wozić
Mnie by wystaczyla wspomniana 307-mka, ale 607-mka tym badzije nie pogardze
Stary 24.11.2004, 18:48   #40
zYxMa
[Member of Mayday]

Cytat:
Ja tez lubie, ale w samochodzie jest ona nie wskazana!!
Wiesz... jadąc sobie po mieście, po zakupy czy do kumpla (60km/h) głośna muzyka niczym nie grozi, natomiast jak gdzieś dalej jade w trase to ściszam, bo po dłuższym czasei jest męczące

(A wiesz, że naukowcy stwierdzili, że techno jest najlepszą muzyką do auta, żeby nie zasnąć? )

Cytat:
Napisany przez epol
Dobra, adlaczego taka dziwna nazwa muzyka z Manieczek
Manieczki to jakaś wioska, a w niej impreza o nazwie Ekwador. Muzyka tam to tylko UMPA...UMPA...UMPA....JAZDAAAA... itp.. nie wiem czy zauważyłeś kiedyś jakieś dresy jadące autem i na full music i w tle tej muzy jakiś ***** drze morde JAZDAAAA

Ostatnio zmieniany przez zYxMa : 24.11.2004 o godz. 18:51
Stary 24.11.2004, 19:12   #41
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Manieczki to jakaś wioska, a w niej impreza o nazwie Ekwador. Muzyka tam to tylko UMPA...UMPA...UMPA....JAZDAAAA... itp.. nie wiem czy zauważyłeś kiedyś jakieś dresy jadące autem i na full music i w tle tej muzy jakiś ***** drze morde JAZDAAAA
ale czego bys nie powiedzial to mu sie to udaje, i ludzie tez to lubia ja tez
Stary 24.11.2004, 19:18   #42
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez zYxMa
Teraz to juz wiem. A ta piosenke mialem okazje (niestety) slyszec
Stary 24.11.2004, 20:54   #43
michal_zb
Forumator

Data rejestracji: 23.05.2003
michal_zb zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
według mnie prawko przydałoby się od 16 lat (nie ma to jak mieć 16 lat i niecały miesiąc ) +porządne testy psychologiczne +porządne jazdy wszędzie gdzie się da (plac, miasto, poza miastem), no i oczywiście te jazdy z dorosłymi i okresy próbne jak najbardziej

P.S.
pierwszy raz za kółko wsiadłem jak miałem 12 lat - chciałem tylko zobaczyć "jak to jest" (jechałem gdzieś na polnej drodze parę matrów)
michal_zb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2004, 21:24   #44
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam 24 lata (prawie 25)
prawko zrobilem dokladnie rok temu, od tego czasu do tych wakacji przejechalem jako kierowca 60 km
3 miesiace temu kupilem golfa3 w berlinie i wrocilem nim sam do polszczy (650km)
od tego czsu przejechalem nim ~4000 km

jestem w sumie stary kon, ale czasem lubie puscic muze glosniej, mam suba w bagazniku (chociaz bardziej chodzi o dynamike dzwieku niz o glosnosc)
w ciagu ostatich tygodni kilkakrotnie spowodowalem zagrozenie dla innych uczestnikow ruchu (i dla siebie), tak to jest jak sie jedzie gdzies ze znajomymi

reasumujac:
chyba kazdy, w wieku, powiedzmy, jeszcze mlodzienczym, jak wsiadzie do jakiegos nowego auta bedzie chcial sobie poszalec, sprawdzic bryke, potestowac

ale jestem pewien, ze czlowiek dwudziestokilkuletni bedzie o wiele bardziej swiadom ryzyka spowodowania wypadku i jego konsekwencji niz 16 czy 18 latek.
roznica jest ewidentna, wiec:
- prawko od min 21 roku zycia
- RZECZYWISTE testy pschychologiczne przy dopuszczeniu do zdawania na prawo jazdy
- wymog prowadzenia auta przy obecnosci osoby majacej prawko minimum 3 lata
- PANIE prowadzic moga jedynie dobrze oznakowane samochody z oczo***nym napisem "Yes, it's a woman"
Stary 24.11.2004, 21:39   #45
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
- PANIE prowadzic moga jedynie dobrze oznakowane samochody z oczo***nym napisem "Yes, it's a woman"
^_^

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: