![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2003
![]() |
Jak do czegos dojdę to sie podziele oczywiscie wynikami za klk dni. Dodam jedynie, że na 24 , 16 bitów lub nawet 256 kolorów przycina...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
jest tez szybsza metoda 'point', dosyc szybka, ale na tym to juz sa dosyc wyrazne straty jakosci dla porownania wyprobuj tez 'bicubic', ktory daje wyzsza jakosc |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.12.2002
![]() |
Podkręć trochę komputer, magistrala 75 pójdzie Ci bez problemów.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Jak obiecalem pisze o moich wynikach. Sprawa rozwiązana w inny sposób. Okazało sie ze mnożnik na płycie mojej od nowosci byl ustawiomny na zworkach na 3.5 a powinien byc 5.5 przy FSB 66.
No wiec przestawiłem. Nie dalo to efektow ale po zmianie trybu wyslwietlania na 32 bity filmy chodzą idealnie z divix 5. Nie ma problemu. Co ciekawe to zmoich doswiadczen wynikalo ze zawsze filmy chodzily lepiej przy 16 bitach albo nawet 256 kolorach. Dlatego mnie zaskoczylo to. Dzieki wszystkim za pomoc i propozycje
|
|
|
#6 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Nie rozumiem? Przy ustawieniu 3,5 X 100 komp bedzie o wiele bardziej wydajny niz na szynie 66... Inna rzecz ze nie wierze po prostu w fakt ze divX 5 dziala w jakiejkolwiek rozdzialce i glebi kolorow wydajniej niz fddshow.
Nawet nie chodzi o to zeby Cie 'nawracac' bo skoro tobie jest dobrze tak jak jest (szyna 66 zamiast 100??) to dobrze dla ciebie. Ale wskazowka dla innych - z moich rozleglych doswiadczen w tym temacie wynika ze divx 5 jest najbardziej procozerny ze wszystkich z jakimi mialem do czynienia... a przewinelo sie przez moje rece juz dziesiatki (doslownie) kompow...
|
|
|
#7 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |