![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Niech Ci będzie :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja "jadę" w 1920x1440 i nie mam problemów, bo nawet większość całych tematów mi sie mieści na jednej stronie (nawet mój podpis się mieści) . Jeżeli jednak macie kłopoty z pomieszczeniem mojego "podpisu" na ekranie, to go po prostu usunę i wpiszę tam coś innego :o . BTW, sądzę, że to dobry pomysł z tą dodatkową stronką z linkami do dodatków ![]() Jakby co, to poniżej zamieszczam gotowy kod (sprawdźcie przez "odp z cytatem"). Swojego podpisu pod postami na razie nie będę zamieszczał. Kod:
* Forum CDRinfo.pl * CDRinfo.pl * andr|net * Astalavista.box.sk * Astalavista.com * Cracks.am * DeluxSerials * N-GEN * The Eye Warez * Serials2000.info * ShareReactor * Osłoskop * Jaca.de Ostatnio zmieniany przez ZiP : 30.10.2002 o godz. 20:13 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
ew. sieci p2p poza tym po co zasmiecac takimi rzeczami serwis? wg mnie linki na forum (w wiadomosciach)w zupelnosci wystarcza :cool:
|
|
|
|
#19 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hehe no ladnie ladnie - ok apel pozostanie jakis czas przyklejony zeby mozna bylo go ogladac
![]() stronka jest juz wstepnie zrobiona musze jeszcze dopisac pare linkow z podpisu ZiP'a i bedzie ok a teraz najwazniejsza czesc - proponuje aby ta stronka zajelo sie kilka osob - z mojej strony sadze iz glownodowodzacym powinien zostac ZiP ale to zalezy od niego - wybierzcie jeszcze z jedna dwie osoby ktore beda dodawaly wpisy oczywiscie wyglad stronki jest powiedzmy w fazie beta testow i jezeli ktos sie na tym bedzie znal to moze z niej zrobic full wypas jak to bedzie wygladac samo wejscie - zerknijcie na http://wykaz.prv.pl
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#20 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ZiP nie chodzilo o to zebys kasowal swoj podpis jest jedyny w swoim rodzaju tylko co rusz ktos podaje nowa stronke wiec jakbys chcial kazda dopisywac to za jakis czas bylbys chodzaca stronka warezowa
![]() na PM wysylam Ci haselko na stronke i jezeli mozesz to daj odpowiedz czy masz ochote zajac sie nia bardziej
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: Niech Ci będzie :D
Cytat:
sadze ze 90% ludzi leci na rozdzielczosci +/- 1024/780 (ja sam lece na 1152/864) takze problemy z przewijnaiem sa
|
|
|
|
#23 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Jestem przeciw, ponieważ jestem za.:-D
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
A ja stoję sobie za wszystkimi (tak wiecie... z tyłu
) i patrze ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() PS. Jestem za przycinaniem obrazków, w dobrym tonie jest nie wstawianie tutaj plakatów, każdy chyba zna kombinacje PRT_SCR lub lepiej ALT+PRT_SCR. Co do podpisu ZIP'a to OK, nie chodzi o jego wywalenie tylko może zrobienie listy 'w poziomie' i oddzielenie znakami | To tylko pomysł a nie prośba - żebyśmy się źle nie zrozumieli ![]() Poza tym jak wróci Majonez to coś wymyślimy z tymi "linkami" (w zasadzie już prawie wymyślone) C_YA
|
|
|
|
#26 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
przynajmniej przez jakiś czas nikt się do niej nie dorwie (chodzi mi o ludzi spoza forum)
Ostatnio zmieniany przez mati1700 : 31.10.2002 o godz. 19:06 |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
No właśnie jakie? I jeszcze jedna sprawa, skoro dostęp do owej strony miałby być możliwy dla Kolegów,którzy mają po ileś tam postów to możliwosć taka wydaje mi się odrobinkę niepoważna. Bo przecież wówczas każdy z forumowiczów będzie pisał co mu ślina na język przyniesie czy będzie to potrzebne czy nie. Wychodzę zaś z założenia,
że na darmo i bez powodu to nie ma co "gęby" otwierać aby tylko licznik się nabijał. Pozdrowionka. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
POPIERAM MAJONEZA
P.S. rozumiem że znalezione linki ślemy do ZIPa
|
|
|
#30 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Panowie spokojnie ta stronka narazie jest robiona / z tego co Zip pisał wcześniej to ma jakieś problemy / Napewno jak dzieło zostanie ukończone to dadzą na m znać - tymczasem kożystajmy z sygnaturki Zipa, ja osobiscia przezuciłem wszystkie adresy Zipa do Ulubionych bo tak mi jest praktyczniej nish szukac posta Zipa żeby znalesć adres ! Tymczasem. |
|
|
|
![]() |
|
|