![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
a ja ku swej wielkiej uciesze mam już po egzminach...
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja też już po egzaminach, jeszcze tylko końcowy z anglika (za którym nie przepadam specjalnie):cool:
![]() |
#18 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Majonez mozesz to zamiescic jako załacznik w troche wiekszej skali ... I czy ktoś moze mi wyjasnić CO TO JEST ?? ![]() PS: Jeszcze rok i sto dni + wakacje i = $#^$)()+@!#!#!@#$(*!*$ MATURA ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
wysle ci na maila wieczorem - to jest arkusz kalkulacyjny z 48 wykresami i jedna tabelka i to jest tylko 1 czesc sprawozdania ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
jedno slowo RZEŹNIA
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Re: Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
Każdy ma swojego mola. Ja miałem Teorię Sterowania i Teorię Przekształtników Statycznych, "zasłużeni" dostawali na lab. jądrówki ćwiczenie z lasera... Kiedyś (ech... jak to brzmi) zatęsknisz za czasem kiedy było: "Panie profesorze, przyjmie pan na egzamin podpitego studenta?, Przyjmę, Chłopaki, wnoście Majoneza" ![]() Acha i pamiętaj - cierpienie uszlachetnia ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Majonez, tylko dodaj znak copyright, bo jakiś zbyt zapracowany nauczyciel akademicki przez przypadek zaimportuje Twoje wyniki do swojej pracy, przyjmując je za swoje - wszak ma tyle na głowie, że nie będzie sobie zawracał głowy takim drobiazgiem, ze to nie jego, i laury za Twoją ciężką pracę spadną na inną głowę.
Miłego dnia PS. Jak to dobrze, że ja mam już z tym spokój od dłuższego czasu, ale czy na zawsze, to się jeszcze okaże. Hej! Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 20.01.2003 o godz. 14:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Pedros ja wiem wiem kazdy ma jeden taki przedmiot przynajmniej na rok ze az sie bialko w oczach scina
a jeszcze tak sie nie zdazylo zeby mnie ktos gdziekolwiek musial wnosic 8) a co do cierpienia to wlasnie cierpie a pewna wystawa w wawie przeleciala mi kolo nosa niestety i to jest wlasnie cierpienie przez ktore nienawidze paru przedmiotow a w dalszym rozumowaniu wydzialu fantomas ach prosze bardzo niech kopiuje ![]() ![]() ale koniec - sprawozdanie oddane laborka zaliczona jeszcze tylko przede mna 3 kartkowki 4 egzaminy albo i 6 zalezy jak pojdzie ![]() ![]() Majonez rulez - czyli student potrafi hehe trzym sie wszyscy i powodzenia w wszelkich egzaminach a dla co niektorych hmm nauczycieli tudziez wykladowcow niech pamietaja jak to bylo pare lat temu ![]() RiT2 dobrze wiedziec ze nawet nauczyciele sie obijaja hehe
![]() |
![]() |
#26 | |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Cytat:
A dziękuję , dziekuję wcale nie zapomniałem jak to było parę latek temu wstecz. A pocieszając Cię to uważam, iż te wszystkie egaminy na studiach,nawet te najtrudniejsze ( np. ja zdawałem LOGIKĘ na 2 roku 16 razy) to naprawde małe piwko w porównaniu do super niewdzięcznej pracy belfra gdzie każdy może tobie a ty nie możesz nikomu. Ja bym się tam na studia jeszcze wrócił...... Ech , te wspomnienia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich studentow a takze nauczycieli ![]() Przezyc jakos te 3 najblizsze tygodnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Cytat:
Pomimo wszystkich czesto przymusowych głupot to były najlepsze czasy ![]() |
|
![]() |