![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Reputki to przejaw: | |||
| koleżeństwa |
|
19 | 37.25% |
| zadowolenia z jakości uzyskanej odpowiedzi |
|
23 | 45.10% |
| próżności |
|
4 | 7.84% |
| chorych ambicji |
|
5 | 9.80% |
| Wszystkich głosów: 51. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Z dumą będę nosił ten tytuł nad avatarkiem 8 )
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Życzę wytrwałości.... Ale uproszczę Ci zadanie. Od razu mogę się zgłosić. Przyznaję - ilość posiadanych przeze mnie reputek nie jest adekwatna do prezentowanego przeze mnie poziomu merytorycznego.... Podczas ostatniej awantury o reputki (po wzajemnym obdarowywaniu się reputkami na Święta Bożego Narodzenia) prosiłem kogoś (już nie pamiętam kogo ) z GTW o wyzerowanie mi licznika reputek, jednak nie zrobiono tego... Niniejszym przyznaję sobie status DUPKA, który odwołam, kiedy uznam, że poziom moich wypowiedzi będzie adekwatny do ilości zgromadzonych przeze mnie punktów reputacji, albo Admini zablokują w statusie nad avatarem słowo "DUPEK", albo zostaną mi wyzerowane wszystkie punkty reputacji... Chyba, że dostanę Bana, to status sam się zmieni... A teraz idę spać
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
.Dla mnie reputki nie sa wcale potrzebne jezeli cie to meczy to pomysl sobie ze ich niema i problem z glowy naprawde nie ma co sie tym przejmowac a po drugie reputy nie swiatcza o ty ze ktos jest wspanialy .Wiec dla swietego spokuju ja proponuje zrobic sonde tak jak to mowil ktorys z kolegow wczesniej i najlepiej jakby modowie to zrobili
Ostatnio zmieniany przez legion : 28.03.2005 o godz. 12:47 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli ktoś czuje się niedowartościowany lub przewartościowany Niech zwróci się o wyzerowanie swoich reputek, liczby postów i czego tam jeszcze chce A władni tego forum nich w miarę dostępności czasu i chęci umożliwią zrealizowanie tych marzeń Świat przez to stanie się piękny i kolorowy A forum w końcu przestanie schodzić na psy I odzyska swój czar i urok ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Zdecydowanie bede bronil Esema!
Skarga jest, byla i bedzie bezzasadna, bo nie o Mr_Spocka tu chodzi, a nie przede wszystkim. Slowo "dupek" nie jest slowem obrazliwym (ogolnie rzecz ujmujac) a dupek zoledny w szczegolnosci - oznacza bowiem dokladnie =waleta treflowego/zolednego. Chodzi o zasady, nie o obrazanie sie. Kazdy moze, a nawet niekiedy musi, napisac cos glupiego (ja jestem szczytnym wyjatkiem, pisze wylacznie glupoty, ale i tak nikt na to nie zwraca uwagi-to sie nie liczy) ale tez kazdy ma prawo wypowiedziec sie na ten temat. Pisanie opinii nawet ostrych - nie jest zakazane. A nawet mile widziane. Tak sadze. Bo po to jest forum aby wymieniac poglady. A co do sympatii i antypatii - kazdy ma swoje i to jest jego prywatna sprawa. |
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A dupek to jest obraźliwe słowo i nie twórzmy tu słownikowych definicji. Chodzi o sposób i cel użycia.
|
|
|
#7 |
|
Głupi Yasio
Dobra!
Wypowiem sie powazne: -rozumiem Esema, sam widze, ze pojawila sie moda na reputki i sa one absolutnie i rzeczywiscie odwrotnoscia tego czego byc powinny. Nie bede powtarzal swoich opinii. Duza ilosc reputek maja ci co tak naprawde, niczym na nie nie zasluzyli, a sa w grupie, klanie ktory sobie je rozdaje ze wzajemnoscia. I rozumiem, ze rozgoryczenie moze byc, boktos mlody, o malym, mniejszym stazu/wiedzy...etc ma tych reputek wielokrotnie wiecej, ba kilka-nascie razy. Tylko: nowy nie bedzie analizowal skad kto je ma, mlody popatrz ooo ten ma duzo-madry, ten mniej -glupszy. Tu jest bol. I ja to widze i mam mieszane uczucia. No bo co takiemu zrobisz? napiszesz w kolejnym poscie - napisales glupoty! poraw sie! Dlatego po raz kolejny, uazam ze reputki wtej postaci skonczyly sie. I dlatego tez bronie Esema i bede bronil jego i swojego prawa do wypowiadania opinii, nawet ostrych. I cholera - dupek nie jest obrazliwy - dupek jest okresleniem stanu konkretnej osoby. I ta osoba nie powinna sie obrazac, bo pytanie bylo raczej z tych glupio/naiwnych. "a bo bym chcial, ale sie boje" A co do meritum, jezeli zeczywiscie ktos ma tych reputek taka ilosc, to juz nie moze sie glupio zapytac? |
|
|
|
|
#8 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wg mnie powracamy do tematu, ktory zreszta juz poruszany byl nie tak dawno.
Jezeli maja one byc powodem jakis konfliktow miedzy userami to naprawde proponuje ich zlikwodowanie. Nie od dzisiaj wiadomo ze nie spelniaja juz funkcji jaka mialy spelniac i stracily powierzony im pierwotnie cel. @Esem Ameryki tutaj nie odkryl, jedynie na nowo odkopal stary, dyskusyjny temat |
|
|
|
|
#9 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Problem tych kropeczek bedzie zawsze...
Przeciez byla o tym dyskusja. Wszyscy wiemy ze tak naprawde tym ktorzy sie udzielaja nie patrza na kropki, reputacje maja gdzies, kojarza usera po wiedzy,avatarze,postach - nie po reputkach...dla nowych uzytkownikow raczej tez nie bedzie sie od razu rzucac w oczy szereg zielonych kropek...Spokojnie panowie...Takimi *******ami sie zajmowac? Szkoda czasu..Zagrajcie w CS:S`a (pozdro Sid ), q3, itp. Forum od jakiegos czasu przechodzi ciezki okres, nie moze sie z niego wygrzebac.Szkoda...nie bede pisal ze na Innych forach to jest tak...to forum jest specyficzne, ma swoj klimat przez ktory kazdy tu zaglada nawet patrzac na te momentami cienkie posty. Bedzie ok, jak wszysyc bedziemy ok. Pokoj ;D ps. proponuje zalozyc gerdę. mr_spock otrzymal propozycje sprzetu, nie zadaje pytań takze...
|
|
|
#10 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
popatrza na avatar =OSIOL= kurde ![]() Ciekawe co sobie pomysla ![]() @Weron: -to ty prawdziwy -czy podszywany Bo i tonacja postow inna i jakby postawa nie ta co zawsze. Ostatnio zmieniany przez yahol : 28.03.2005 o godz. 00:17 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Ciebie akurat kojarze z innego avatara jeszcze... z tej buźki co oczami przewracała , jeszcze jak miałes Yahol a nie yahol ![]() Kojarzą w sensie...tak jak patrze na andrzeja9 - tą kulę od razu wiem ze to andrzej9, patrze na detektywa...Yankee
|
|
|
|
#13 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
O rany i co ja mam teraz napisac.Moze o tym, ze kijem nie zawrocisz rzeki? Moze o tym, ze kiedys tzn. jak sie rejestrowalem.To bylo zupelnie inaczej na tym forum.I, ze teraz napewno nie bedzie tak samo tzn. lepiej.Bo kiedys nie kazdy mial komputer.Teraz komputer ma prawie kazdy czyli gowniarstwo w wieku lat 14, 15 a moze wiecej?A moze mniej?I wypisuja cos takiego: http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=55947 Przyklad z innego forum. I wypisuja jakies bzdury, ktore napewno obnizaja poizom tego forum. Ze kiedys to aby wejsc w ogole do sieci to przez poltorej godziny musialem sie laczyc przez modem i to po 22 bo bylo taniej.I pozniej modlilem sie aby mnie tylko nie rozlaczylo bo znowu musialbym tyle samo czasu czekac na polaczenie z netem.A teraz internet jest tak powszedni, ze te chamstwo sie szlaja po necie.Chociaz moze to i lepiej bo przynajmniej komus mordy pod blokiem nie obija.A moze mam napisac o tym, ze do dzialu cdr prawie w ogole nie zagladamBo nudzi mnie odpisywac po kilka ray w ciagu tygodnia aby giosc z ainstalowal sobie daemona i podmontowal obraz, nasteonie wypalil.Nie wspomne o aspi i otym, ze ma problem z plytami(kupujue najtansze scierwa a pozniej wyplakuje sie na forum bo zle nagrane) Poza tym jaki poziom chcecie zrobic?No jaki.Skoro 90% odpowiedzi juz dawno padlo.A nagrywarka kosztuje teraz nie 1k a 0.1k.A ja za swoja dalem ponad 700zeta i bylem jednym z nielicznych, ktorzy cos takiego mieli.Teraz kazdy ma nagrywarke zamist zwyklego cd-romu Ja popieram Esema.Jak najbardziej.Ale nie droge, ktora on teraz wybral bo to zwykle chcmastwo jest i prostactwo.A nawet spam. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To tak, jakby komuś, kto coś źle robić powiedzieć: Ty idioto, nie umiesz tego zrobić, nie nadajesz się do niczego, ja jestem lepszy... Trudno oczekiwać, że odniesie to jakiekolwiek pozytywne rezultaty. A można przecież powiedzieć: Słuchaj, robisz to i to źle, spróbuj może w ten i ten sposób. Wtedy można oczekiwać, że rzeczywiście zmieni to coś na lepsze. I niech takie będą dyskusje na forum. A nie wzajemnym wytykaniem sobie różnych wypowiedzi, czy zachowań.
|
|
|
#15 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Widze ze forum sie co raz bardziej sypie........... moze to i dobrze........... przyjda nowi na miejsce starych i nie bedzie starych klutni.......... a stanowiska w powyzszej sprawie nie zajmuje
![]() pozdro
![]() |
|
|