![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
.........na to wyglada ze jednak mam shizy :-D
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Re: Ale bajer
Cytat:
)
|
|
|
|
#33 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Sniper - dokładnie to samo miałem zrobić
ale jajca by były ![]() fajny bajerek |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
kurde- nie doczytałem do końca wcześniejszego posta Taz'a (albo też zaczynam ślepnąć
) i jakoś sobie wmówiłem, że to screen tej belki, która jest pod wszystkimi posatmi, a nie na dole- sorka za mieszanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Gość
|
Q! Zaczelo mi mrugac! Dopiero teraz!!
Ale chyba jest wq....e! Musze sie przyzwyczaic! Takie wodotryski, to chyba nie dla mnie! |
|
|
|
#36 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
no to albo nie wiem czego szukać albo ślepy jestem albo opera6.05 nie jest obsługiwana
pozdro
|
|
|
|
#37 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
osobiscie to mruganie mnie denerwuje ..
|
|
|
#39 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Reasumując Wasze posty:
- Jak coś dodajemy to robicie zbędny raban, jak nic się nie dzieje to też jest głośno... Panowie (i panie - też kilka mamy w końcu ) - może miast narzekać i nabijać sobie posty napiszecie jakis artykuł? Prznajmniej czas spędzicie inaczej niż na marudzeniu...- Powyższe nie jest skierowane do wszystkich, ale nie będzie listy do kogo tak, a do kogo nie. - Opera 'nie widzi' tego skryptu i nie planuję tego zmieniać, w końcu procent użytkowników jest dość mały. Proszę o informacje czy w Netscape i innych przeglądarkach niż IE nie dzieje się nic nie pożądanego w sensie błędów wyświetlania, itp. - Jeżeli ktoś ma IE i nadal nie widzi zmian, tzn płynnego przechodzenia kolorów linków po najechaniu kursorem, wina leży po stronie cache przeglądarki. Sam osobiście myślałem ze to nie działa a po wyczyszczeniu cache się pojawiło. Po prostu jak często wchodzicie na tą stronę to przegladarka nie wszystkie pliki ściąga od nowa, a co do zmian - dokładnie zmienił się tylko jeden z arkuszy styli - Alarm dotyczący zmian w ustawieniach forum bezpodstawny, co się zmieniło napisałem przed chwilką - Na niektórych łączach (linkach) efekt nie działa, narazie nie wiem dlaczego, chyba chodzi o składnię odnośnika. - Rozśmieszyły mnie posty 'tam jeszcze coś było'... Zresztą wystarczy pochodzić po necie i zobaczyć ze forum oparte o vBulletin nie ma takiej opcji, no chyba że ktoś sam zmodyfikuje kod... A poza tym EOD. Pozdrowiam
|
|
|
|
#40 | |
|
Gość
|
Re: Podsumowanie
Cytat:
Jezeli chodzi o antropologie kultury - prosze bardzo - tylko moze jakis temat? Ew. moze cos o fantastyce "naukowej", futurologii? Bo o nagrywaniu plyt - to wam nie podskocze, ale na swoim gruncie - moge :-D |
|
|
|
|
#41 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Re: Podsumowanie
Cytat:
bo albo uzywam galeona i opery pod linuxem albo opery pod windą i zadnych innych przeglądareka teraz z innej beczki czy przewidywana jest widzialnośc tego skryptu dla operki 7? /jak się tylko pojawi?/ BTW szkapy tez niewiele procentowo osób używa a będzie to dla nich a dla opery niet gdzie ideały rewolucji francuskiej poszły gdzieś sobie ?, o co walczył pastor L. King, G. Bruno Ghandi i wielu innych?pozdro
|
|
|
![]() |
|
|