![]() |
do mnie przyszlo poczta... :) na dvd... choc jak popatrzylem na ripy jakie sa na sieci to poza tym ze moge to sobie na tele obejzec to roznicy nie ma - kreskowki sie swietnie kompresuja tymi nowymi divixami czy xvidami
|
Cytat:
|
Cytat:
kazda czesc jest wykonana inna technika, co samo w sobie jest rewelacyjnym pomyslem. polecam kazdemu, kto od czasu do czasu lubi wyslic swoje szare komorki...:chytry: |
Cytat:
no to fajnie :) Za jakies 2-3 tygodnie powinienem w koncu miec stale lacze wiec juz wiem, w jaki sposob je przetestuje ;) |
Cytat:
1. "The Final Flight of the Osiris" - scenariusz - bracia Wachowscy, reżyseria - Andy Jones to chyba było na TVN (niewiem bo nie oglądałem) a tam widnieje jako odcinek nr 1 ! |
Cytat:
|
musze przyznac iz mnie sie znacznie bardziej podobal ten Animatrix co byl na TVN niz te ktore sciagnalem w nocy... nie obejrzalem nawet wszystkich przyznam gdyz to niestety nie klimat dla mnie to co bylo w TVN to calkowicie co innego a przyznam iz myslalem ze jako takie bedzie podobienstwo... no coz mam poprostu dziwny gust :P
|
Cytat:
Poprostu SUPER!!! Nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow i MATRIX-a 2 REAKTYWACJA. |
Cytat:
tak dokładnie to TO ! to nawet Xvid jest:) |
Cytat:
to chyba to :) |
Cytat:
pzdr |
Cytat:
|
a ja wlasnie skonczylem sciagac 4 odciniki animatrixa lacznie 560 mb :P ale obejrzem jutro to napiszemwrazenia teraz mi sie nie chce... (fajnie sie szybko sciagnely... :) )
|
Widzialem
wczoraj na TVN Animatrixa i rzeczywiscie bardzo dolujacy. Facet zegna sie ze swoja kobieta po czym w walce z maszynami gina... ardzo ladnie zrobione.
|
ja tez ogladalem na TVN dzis a raczej wczoraj ( bo juz 1 w nocy ;p ) animatrixa i nie wydaje mi sie andrzej9 aby to bylo to samo... choc pewnien nie jestem ale raczej to nie to samo...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41. |