Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Animatrix, juz jest :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/animatrix-juz-jest-16412/)

-Sid-The-Rat=> 18.05.2003 11:01

do mnie przyszlo poczta... :) na dvd... choc jak popatrzylem na ripy jakie sa na sieci to poza tym ze moge to sobie na tele obejzec to roznicy nie ma - kreskowki sie swietnie kompresuja tymi nowymi divixami czy xvidami

Gorzala 18.05.2003 10:56

Cytat:

woitas napisa***322;(a)
tez to mam. jest genialne.
kazda czesc jest wykonana inna technika, co samo w sobie jest rewelacyjnym pomyslem.
polecam kazdemu, kto od czasu do czasu lubi wyslic swoje szare komorki...:chytry:

To moze powiecie, gdzie to wyhaczyliscie?

woitas 18.05.2003 10:49

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
stalem sie wlasnie bardzo szczesliwym posiadaczem pelnej wersji (9 odcinkowej) animatrixow - sa one nagrane na plyte dvd w swietnej jakosci w nastepujacej kolejnosci

flight of the osiris
second renaisance - 1
second renaisance - 2
program
a detective story
beyond
matriculated
world record
kid's story

powiem jedno... to sa arcydziela

niektore odcinki sa tak przygnebiajace ze nie polecam ogladania wszystkich jednym ciagiem

tez to mam. jest genialne.
kazda czesc jest wykonana inna technika, co samo w sobie jest rewelacyjnym pomyslem.
polecam kazdemu, kto od czasu do czasu lubi wyslic swoje szare komorki...:chytry:

andrzejj9 18.05.2003 08:34

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
no na to wygląda ze to to samo :)

1. "The Final Flight of the Osiris" - scenariusz - bracia Wachowscy, reżyseria - Andy Jones

to chyba było na TVN (niewiem bo nie oglądałem) a tam widnieje jako odcinek nr 1 !

no to fajnie :) Za jakies 2-3 tygodnie powinienem w koncu miec stale lacze wiec juz wiem, w jaki sposob je przetestuje ;)

sayan 17.05.2003 23:08

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
a to na pewno jest to, co lecialo na TVN, a nie to jakies anime?
no na to wygląda ze to to samo :)

1. "The Final Flight of the Osiris" - scenariusz - bracia Wachowscy, reżyseria - Andy Jones

to chyba było na TVN (niewiem bo nie oglądałem) a tam widnieje jako odcinek nr 1 !

andrzejj9 17.05.2003 22:38

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
jest 9 odcinków, można je sciągać pojedyńczo np. w formacie *.mov (jeden film ok. 120Mb), albo odrazu wszystkie naraz w jakimś DivX (zajrzyj na osloskop)

pzdr

a to na pewno jest to, co lecialo na TVN, a nie to jakies anime?

Zelea 17.05.2003 13:24

musze przyznac iz mnie sie znacznie bardziej podobal ten Animatrix co byl na TVN niz te ktore sciagnalem w nocy... nie obejrzalem nawet wszystkich przyznam gdyz to niestety nie klimat dla mnie to co bylo w TVN to calkowicie co innego a przyznam iz myslalem ze jako takie bedzie podobienstwo... no coz mam poprostu dziwny gust :P

kraluk 17.05.2003 13:09

Cytat:

paja napisa***322;(a)
Po co ściągać dziś na TVN o 23.35 jest ANIMATRIX ostatni lot ozyrysa
Jeśli ktoś was poinformował wcześniej to sory ale nie czytałem całego topica :)

Ogladalem...
Poprostu SUPER!!!
Nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow i
MATRIX-a 2 REAKTYWACJA.

sayan 17.05.2003 09:55

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
ja sobie zassyssam: The.Animatrix.[DVL].(osloskop.net).avi
to chyba to :)

tak dokładnie to TO !
to nawet Xvid jest:)

Patrix 17.05.2003 09:52

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
jest 9 odcinków, można je sciągać pojedyńczo np. w formacie *.mov (jeden film ok. 120Mb), albo odrazu wszystkie naraz w jakimś DivX (zajrzyj na osloskop)

pzdr

ja sobie zassyssam: The.Animatrix.[DVL].(osloskop.net).avi
to chyba to :)

sayan 17.05.2003 09:34

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
(...) Ale czy jest tego wiecej?,(...)

pzdr

andrzejj9 17.05.2003 05:59

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
ja tez ogladalem na TVN dzis a raczej wczoraj ( bo juz 1 w nocy ;p ) animatrixa i nie wydaje mi sie andrzej9 aby to bylo to samo... choc pewnien nie jestem ale raczej to nie to samo...
ze to nie to samo to sam jest prawie pewien, bo widzialem fragmenty tego anime Animatrix (moze byc ciekawe) :) Ale czy jest tego wiecej?, bo przyznaje, ze bardzo mi sie podobalo (bardziej niz identyczne jesli chodzi o poziom wykonania - Final Fantasy).

Zelea 17.05.2003 02:56

a ja wlasnie skonczylem sciagac 4 odciniki animatrixa lacznie 560 mb :P ale obejrzem jutro to napiszemwrazenia teraz mi sie nie chce... (fajnie sie szybko sciagnely... :) )

VermilioN 17.05.2003 01:31

Widzialem

wczoraj na TVN Animatrixa i rzeczywiscie bardzo dolujacy. Facet zegna sie ze swoja kobieta po czym w walce z maszynami gina... ardzo ladnie zrobione.

Zelea 17.05.2003 01:03

ja tez ogladalem na TVN dzis a raczej wczoraj ( bo juz 1 w nocy ;p ) animatrixa i nie wydaje mi sie andrzej9 aby to bylo to samo... choc pewnien nie jestem ale raczej to nie to samo...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41.