![]() |
mam wersje najdłuzszą 141mb
przerobiłem to RAD VIDEO TOOLS kodekami XVID i pokazało 151mb ale plik niedziała ? trzeba cos jeszcze z tym plikiem robic ? ? ? help me ? |
A mi animatrix nie chodzi :buu:
Ani jako .mov ani po konwersji na .avi Zatrzymuje sie na pierwszej klatce i stoi... Dzwiek leci dalej normalnie a obraz ni :buu: Wszystkie filmy odtwarzam normalnie tylko animatrix mi sie tak kshaczy... Zupelnie nie wiem dlaczego. Juz kiedys mialem takiego zonka, tez z Animatrix'em, myslalem ze to wina kodekow, systemu, itd. Ale teraz mam to samo... Wie ktos moze o co chodzi ? |
Ilość załączników: 1
Napisy jakby ktoś chciał :
|
napewno sciagne ...!!
może dzisiaj bede miał ISDN ..to niewiele ale lepsze to niż modem. wiec to bedzie pierwszą rzeczą od jakiej zaczne :P ANIME RRUUUUULEEEZZZZZ !!!!!! |
Cytat:
Mój kolega ma QT 6.0.1 i u niego działa CTRL+F... Ma NIEZAREJESTROWANEGO QT... ;) |
to prawda, tym razem jak ją przerobiłem do avika to mi zajęlo 550 mega
a co do Y@nkee_PL to musze sie niezgodzić, w zależności od tego jakie kodeki masz poinstalowane istnieje mozliwość ustawienia rodzaju kompresji, ilości klatek, rozdzielczości i dzwieku, dużo formatów i efekt jest różny w zalezności od rodzaju kompresji można uzykać jakość taka jak w QT ale wielkość pliku moze być wieksza, a okrajając jakość można zmniejszyć o 50% z niewielką utrata jakości... |
kraluk - a raczyles przeczytac post do konca? w ktorejs z nastepnych odpowiedzi jest napisane ze mam niezarejstrowana wersje qt...
|
Cytat:
|
pojawila sie druga czesc animatrixa...
http://progressive1.stream.aol.com/w...____640_dl.zip link do wersji LARGE |
Cytat:
lepiej jest uzyc RAD Video Tools i tam z mov robic avi w DivX POZDRAWIAM. |
Cytat:
|
dobra zakończyłem mój bój z tym move i powstał MOVRiP o wielkości 50_454_528 i roz 640 x 272 troche przy tych przejsciach pixeluje ale i tak jes niexle jak na kompresje do 1/3 oryginału.
dobre rady znalazłem na tej stronce ponadto jeszcze wykorzystałem Wasze rady i total recordera a w końcu export z quick time, zadziałał najlepiej (thx Y@nkee_PL) jesli ktos chce moge wrzucić mu, bo napisów chyba nie bede robił... nie mam juz ochoty ... po tylu obejrzeniach i wysłuchaniach... |
Dobra, doje tego animatrixa, w wersji midi :)
dziwna sprawa, transferek 11KB/sec :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
jest tez drugi sposob w QT wybieramy File -> Export, zapisujemy jako nieskompresowany avi, a potem mozna to potraktowac np. Virtual Dubem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:32. |