![]() |
Cytat:
uwaga - bylo swietnie ;) a pytanie to po pierwsze chce sie upewnic, ze to, o czym dyskutowaliscie w tym topicu nie mialo nic wspolnego z tym, co puscili w TVN a po drugie to czy takich animacji jest wiecej a jesli tak, to skad mozna je sciagnac? |
Po co ściągać dziś na TVN o 23.35 jest ANIMATRIX ostatni lot ozyrysa
Jeśli ktoś was poinformował wcześniej to sory ale nie czytałem całego topica :) |
Oj potrafia i to nie tylko w filmach. Wystarczy zagrac w jakas gierke z kraju kwitnacej wisni a odrazu widac kto tu rzadzi. Dla przykladu polecam FFX na ps2 ;)
|
tak - to mialobyc kino filozoficzne a nie sensacyjno rombankowe - dodanie do swiata matrixa tego co umknelo tworcom pierwszej czesci - glebi, wielkiej glebi...
a Japonczycy potrafia to zrobic |
Tez to ogladalem Sid. Sciagnolem sobie z netu :P DVDRipa na 2 CD i prawde powiedziawszy zawiodlem sie i to bardzo. Niebardzo wiem co o tym myslec, niby jest to takie uzupelnienie tych rzeczy ktore nie zastaly powiedziane w Matrixie ( np dokladnie jest przedstawione jak roboty dochodza do wladzy i jak wygladala wojna z nimi ) ale to tyle. Ani to nie jest jakies zachwycajace graficznie, muzyka tez przecietna, fabula hmmm... tu trzeba chyba kogos kto wczulby sie w ten klimat. Ja nie potrafilem. To trzeba zobaczyc samemu i ocenic. Moze gdybym obejrzal to kilka razy to cos by z tego bylo ale czy animatrix to mialo byc kino filozoficzno-psychologiczne ? Ciezko powiedziec czy mialo ale takie wlasnie jest.
|
stalem sie wlasnie bardzo szczesliwym posiadaczem pelnej wersji (9 odcinkowej) animatrixow - sa one nagrane na plyte dvd w swietnej jakosci w nastepujacej kolejnosci
flight of the osiris second renaisance - 1 second renaisance - 2 program a detective story beyond matriculated world record kid's story powiem jedno... to sa arcydziela niektore odcinki sa tak przygnebiajace ze nie polecam ogladania wszystkich jednym ciagiem |
Witam !
Nawiązując do wczesniejszego postu Yankiego: Info z www.film.wp.pl Detective Story - trzeci odcinek Animatrixa! 2003-04-07 10:11 Na oficjalnej stronie filmu Matrix pojawił się już trzeci odcinek serii Animatrix - cyklu krótkich filmów animowanych, których akcja rozgrywa się w świecie wykreowanym przez braci Wachowskich. Najnowszy odcinek nosi tytuł "Detective Story". Jego twórcą jest Shinichirô Watanabe (autor m.in. filmów anime z serii "Cowboy Bepop"). Akcja filmu dzieje się gdzieś w alternatywnej rzeczywistości będącej połączeniem świata przyszłości z Ameryką lat 40. ubiegłego stulecia. Akcja utrzymana jest w biało-czarnym klimacie mrocznego kryminału spod znaku Raymonda Chandlera. Oczywiście występuja także elementy świata matrixowskiego. Zdradzimy wam, że w filmie pojawi się Trinity i ścigający ją agenci Matrixa. Resztę obejrzyjcie sami. "Detective Story" w 3 rozdzielczościach znajdziecie pod poniższymi linkami: Detective Story 320x136 (MOV) Detective Story 480x204 (MOV) Detective Story 640x272 (MOV) Pliki do ściągnięcia (ZIP): 320x136 480x204 640x272 Cały cykl ma się składać z 9 odcinków, 4 będą udostępnione na oficjalnej stronie Matrixa (www.thematrix.com). czwart odcinek tej niesamowitej serii już w maju! |
Ilość załączników: 1
Witam !
Spoko dam znac;) |
a tak przy okazji informuje ze jest juz 3 czesc :)
wersja LARGE -> http://progressive1.stream.aol.com/w...ect_640_dl.zip 114MB czesc ta nosi tytul "A Detective story" |
Cytat:
ja sam sobie przerobilem z MOVa do AVI - video: XVID + audio: MPEG Layer-3 = 68MB :) ciekawe jaka jakosc to z eMule oferuje ??? Laser, jak sciagniesz to napisz ;) |
|
Witam !
Od czego jest emule;) ed2k://|file|The.Second.Renaissance.-.Part.I.(Animatrix.-.enc.by.INsanityDesign).avi|141039616|339c6bed9ca2 a7c260aa444a2516d6fd|/ AVi 134 MB - i przynajmniej na spokojnie dociagne ;) |
Fullscreen
Cytat:
Wpisałeś serial? Ja znalazłem w seials.ws i wpisałem Fullscreen działa u mnie w 6 ,jak dam zakładke Movie Fullscreen to mam do wyboru kolejne opcje pełnego obrazu. |
zrobiłem to nie XVIDEM tylko DIVX 4 i wszystko smiga :P
pzdr |
a jak wczytasz do virtuala to idzie ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |