![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdrawiam, |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zelea - niestety masz sporo racji
ale faktycznie w podanym przedziale cenowym (do 200pln) lepiej jest "zainwestowac" w darmowe rozwiazania niestety antivirus ktory z platnych jest godny uwagi jest "troche drozszy" a jest to Symantec Corporate Edition (nie ma nic wspolnego z nortonem, i chwala bogu za to) polecanie piractwa kiedy Kolega wyraznie napisal ze chce kupic i podal cene to lekka przegina - jakby chcial zassac i tylko sie dowiedziec jaki warto to nie podawal by ceny tylko spytal jaki najlepszy
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nimal - dziwi mnie twoje oburzenie - w najglupszym watku wszechczasow masz najwiecej postow, dosc aktywnie uczestniczysz tez w staczaniu innych watkow na tory zupelnie niezwiazane z tematem
offtopikowanie jest proste i przyjemne, nie wymaga zadnej wiedzy a pozwala zaistniec - stad tak wielka popularnosc a co do tematu - to z tego co pamietam to nawet NAV w 200 zlotych sie miescil [149 w media markt] - polecam jednak kupic ktorys z programow niezaleznych, ew. polskiego mks'a, choc i tak tak jak ktos to wyzej napisal - darmowy soft w tej dziedzinie jest porownywalny lub lepszy od tych za ktore trzeba ostro placic
|
|
|
|
#19 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sid - chyba z przekory polecasz NAV i MKS - sam aktywnie zwalczasz te kombajny potrafiace tylko skutecznie zapchac zasoby sysa
OT to OT - troszke mnie zabodlo ze Ty akurat wypominasz mi uczestnictwo w glupich topicach i sugerujesz chcec zaistnienia bez koniecznosci posiadania wiedzy - mysle ze o to mnie nie posadzasz owszel - lubie to robic, ale czy to jest zabronione? ograniczam sie tylko do tego iyo? odpisz tu lub na priv (ja pisze tu bo i Ty tak zrobiles )edit: z Sidem sobie na privie "wyjasniamy", swoja droga dla niego, mimo naszego dzisiejszego spieciaco do cen antywirow - nie kupisz sensownego do 200 pln nie kupujac icencji edu lub uaktualnienia (musisz miec starszy orginal) tu masz ceny http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=302&x=6&y=3 jak potrzeujesz faktury (np na firme) to pozostaje zakup przez neta AVG/Avasta czy innego temu podobnego, jesli zas musisz miec fakture z jakis przyczyn, a masz zamiar uzytkowac go prywatnie to kup gazete z tym progsem na plycie - fakture masz, cena przywoita, prawnie wsio ok - masz prawo uzytkowac bo masz nosnik, i fakture edit2: skoro juz temat jest wyciagniety: nawet w "glupocie wszechczasow" czyli topicu o nabijaniu postow udzielilem dwoch pomocy: gallusowi z corelem i kasprzakowi ze sterownikiem drukarki hp... wiec nawet tak glupie topici sie przydaja
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 20.08.2004 o godz. 10:59 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A o AVG Prof zapomnieliscie? http://www.grisoft.pl/cgibin/shop/index.php?show=AVGPRO
Licencja 2 letnia z 189,10 zl z VAT |
|
|
|
![]() |
|
|