Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.03.2003, 10:57   #31
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Ciekawe co by się stało z taką artychą;
1 W kraju muzułmańskim, gdyby przedstawiła w ten sposób Gwiazdę czy Połksiężyc ?
2 W jakimkolwiek kraju, gdyby tak samo sprofanowała Gwiazdę Dawida-symbol Judaizmu ?

Pozdrawiam
Ps. nie sądzicie, że jesteśmy niesłychanie tolerancyjną nacją ?
jestesmy, oj jestesmy... i bedzie to nasza zguba bo inne znacznie mniej tolerancyjne wejda nam na glowe - muzulmanie zwlaszcza...

przyczyna? europa (poza naszym kochanym krajem) jest juz tak zlaicyzowana ze jej to wisi, ameryka pld jest daleko i sie nie liczy, indonezja to jedna wielka bomba - katolicyzm, hmmm... wyniosl sie z europy

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.03.2003, 15:14   #32
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jestesmy, oj jestesmy... i bedzie to nasza zguba bo inne znacznie mniej tolerancyjne wejda nam na glowe - muzulmanie zwlaszcza...

przyczyna? europa (poza naszym kochanym krajem) jest juz tak zlaicyzowana ze jej to wisi, ameryka pld jest daleko i sie nie liczy, indonezja to jedna wielka bomba - katolicyzm, hmmm... wyniosl sie z europy
Nie do konca jest jak piszesz... Europa jest przede wszystkim chrzescijanska, poza jakimis tam skrawkami Albanii, czy kregu wyznawcow proroka, ktorych nie brakuje w kazdym kraju szczegolnie we Francji...
w purytanskiej Anglii mieszka tez troche masci hinduistyznych wyznawcow, ale oni rodem z Indii...
poza Europa chrzescijanie i to katolicy zapelniaja cala Ameryke PN i PD z najwieksza lokalizacja w lacinskiej strefie... orazx Australia, Oceania, a Indonezja jest malym skrawkiem Azji... i chrzescijan wcale nie jest malo...

Ja tam lubuje sie w okultyzmie i magii roznej masci

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.03.2003, 11:20   #33
Niebiessska
Było..Minęło.. :(

Data rejestracji: 11.02.2003
Niebiessska zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
jasut napisa***322;(a)
LPR to zdolna partia.Jak dojdzie do władzy to przeforsują ustawę, że każda kobieta w roku ma urodzić 2 dzieci. Koleś mi opowiadał jak trafił kiedyś radną z LPR i przed samym sexem zaproponowała, żeby się pomodlili
ejjj weź ty mnie nie strasz z tym rodzeniem 2 dzieci......!!!!:o

P.S. modlitwa przed sexem.................dobre..........
Niebiessska jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.03.2003, 12:43   #34
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Niebieska napisa***322;(a)
ejjj weź ty mnie nie strasz z tym rodzeniem 2 dzieci......!!!!:o

P.S. modlitwa przed sexem.................dobre..........
Jesli sie LPR dorwie do wladzy to ... ja sie chyba wygnam na banicje
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.03.2003, 13:25   #35
Niebiessska
Było..Minęło.. :(

Data rejestracji: 11.02.2003
Niebiessska zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
Jesli sie LPR dorwie do wladzy to ... ja sie chyba wygnam na banicje

jezu ja tez.........^_^
chociaz troche szkoda bo takiej rozrywki to politycy nie zapewniaja nigdzie indziej.....!!!!
Niebiessska jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: