![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOL - to i mi sie przyda, THX wolfdog
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
//edit - jeśli się nie mylę, to jesteś z Bielska. W takim razie pozostaje Ci niestety tylko Inter Welm. Jeśli nie zechcą Ci pomóc, co jest bardzo możliwe, bo oni tak mają..., to skontaktuj się z dilerem VW/Audi "Noma" w Katowicach/Tychach. Tam jest o niebo lepsza obsługa.
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Nol : 18.08.2004 o godz. 23:05 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
no piekna fura i za taka kase.
ja przymiezam sie do sprowadzenia od naszych sasiadow autka ale trzeba jeszcze pozbierac z miesiac albo dwa. siwy pytanko apropo gazu bede poszukiwal kogos od gazy ale do silnika z turbem nie masz jakis namiarow.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Turboni; nie wiem czy tak tylko mi, ale slowa 'na gaz' i 'turbo' jakos mi nie ida w parze w jednym zdaniu. nie lepiej zaczac od zwyklego silnika co obnizy cene samochodu, niz przerabiac cos co na dzien dobry pali wiecej, na gaz ??
to tak jak kupowanie amerykanskiego smoka V8 i przerobienia zaraz na gaz, mija sie to z celem. znam wiele osob ktore maja wielkie silniki ale pozniej jezdza 'oszczednie'. 'kup mniejszy i jezdzij ile chcesz' ale oni w tym nie widza sensu... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
juz mi sie znudzily fury bez turbiny teraz mam na oku 2.0 turbo i 4x4
z turbo jak nie dajech pozadnie to pali porownywalnie ze zwyklym 2.0 ( mam 2.0 a mialem 2.8), a slyszalem jak kiedys w firmie tuningowej robilem ze jest mozliwosc przerobienia silnika z turbina na gaz wiec powoli szukam i zbieram info co i jak.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@Turboni
jestes z warsiawy, nad morze masz kawalek ale jak Ci zalezy na turbo+gaz to "Perfect-Auto - Instalacje gazowe 81-256 Gdynia, Jesionowa 15b tel. 664-90-78 fax 664-90-78 e-mail: biuro@perfectauto.gdan.pl WWW: www.perfectauto.gdan.pl Profesjonalny montaż samochodowych instalacji gazowych . Osiem lat doświadczenia, kilka tysięcy wykonanych instalacji. SPECJALIZACJA -auta prod.USA -duże pojemności -turbo " najtansi nie sa, ale kilkakrotnie ich chwalono jak szukalem o inst. gaz. w necie, bo fachowcy ponoc absolutni
|
|
|
#22 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Turboni; rozumiem ze Turbo to wiecej mocy, ale tracisz ja przeciez przechodzac na gaz. Dla tego nie specjalnie kumam dla czego turbina jesli i tak planujesz ja zadlawic gazem.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@shuma02
zasadniczo moze masz racje, ale jednak nie zawsze gaz to strata mocy, poczytaj np. to: http://www.godula.pl/index.php?mode=...cji%20gazowych gaz moze dawac wiecej mocy (ma wyzsza liczbe oktanowa anizeli benzol) ale warunek jest taki, ze musi to zrobic specjalista, osobiscie jestem sklonny uwierzyc w mozliwosc podniesienia mocy po przerobce na gaz przez odpowiednio dobrana charkterystyke instalacji.
|
|
|
#25 |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
co prawda to prawsa jezdzilem do tej pory felicja 1.6 od poczatku na gazie i zrobilem przez 2 lata 65000 i nie widze zadnych odznak zeby auto bylo slabsze
@Nol zaczolem swoje poszukiwania od Inter Welmu ale tak jak mowisz sa to straszne palanty chyba jeszcze wieksze niz Opel-Wawrosz w Bielsku-Bialej ich to radze omijac jak najszerszym lukiem mowie to z wlasnego dosc niemilego doswiadczenia . Narazie sciagam ten programik i zobacze co to jest jak nie spelni moich oczekiwan to pochodze po salonach a ze troche jezdze po Polsce to moze gdzies znajde . |
|
|
|
|
|
#26 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
@ wolfdog - a czy w tym programiku są po polsku te opisy itd.??
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
Poszukaj w necie firmy Noma (diler VW/Audi w Katowicach/Tychach (dokladnie nie pamietam). Zadzwon do nich i z nimi gadaj. Na Welm szkoda czasu.
|
|
|
|
#28 | |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
epol: niestety wszystko po angielsku
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
To kurcze wielka szkoda. Szukam czego w pl, ale to i tak ściągne.
|
|
|
|
![]() |
|
|