![]() |
Cytat:
Wyświetliło Ci sie, że masz system "bee"? Zostałeś namierzony. Koniec. Kropka. |
po co sie bawic z serialami panowie ??
wystarczy podmienic plik x:\winda\system32\LegitCheckControl.dll na taki pewien w wersji scenowej i po problemie. |
Cytat:
|
a mi właśnie w tray'u wyskauje ikonka "Błąd sprawdzania autentyczności systemu Windows" Da sie cos z tym zrobic??
|
Cytat:
rano limit wyczerpalem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ok, wiec czy zrobi mi ktos prezent na dzien dziecka i wyciagnie plik TSAPPCMP.DL_
Powinien byc w folderze \i386 na plycie wazy jakies 25KB znalazlem w necie TSAPPCMP.DLL, ale wazy 2X tyle, wiec to chyba nei jest to samo |
ojej mam "ilegal" xp :O :O :O :O :O
niech mnie ktos przytuli błahahahaa |
... dziwne nimal, mnie przed "modyfikacją" seriala od razu wyskoczył komunikat jak u mr_spock'a, nie było nic o niekompatybilności windy.
|
@zetoxa - mi z linku esem'a przy sprawdzaniu na 2k3 wywalilo ze wersja windy nie jest kompatybilna czy obslugiwana... a nawet na ogniomurku otworzylem jej dostep czasowy... eh, moze moje zabiegi zapobiegajace wyaktywowaniu sie windy poszly za daleko 8 )
|
Cytat:
2.Sprawdż na kluczu do VLK i na kluczu do nieVLK: będziesz znał odpowiedź. 8 ) |
Cytat:
2.No tak, nie pomyslalem. Ale dalej nie wiem jak moge to sprawdzic :) |
Cytat:
2.O wersji windy decyduje klucz, jaki wstawisz - taką masz, 2.OEM czy BOX nie ma tu nic do rzeczy. Czyli jak masz pudełko to jest BOX a jak nie masz to jest OEM: nie wiem jaką kupywałeś (?) 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:13. |