![]() |
Zetoxa - wlasnie testowalem pod mozilla wiec sie tak nie wzbraniaj tylko sprawdzaj czy przypadkiem, jak mr_spock, nie padles ofiara! :P
w pracy ok, ale bardziej mnie ciekawia wyniki z domu :D jak zajade to sprawdze :D |
Mam pakie pytanko,
wpadlo mi w rece kilka wersji xp pro pl i zawsze podczas instalacji brakuje jednego dll'a Czy ktos wie za co ten plik odpowiada? ktos mi mowil, ze odpowiada on za rejestracje w MS |
Witam
Oryginalna kopia zapasowa z płytki z hologramem w2k przeszedl weryfikacje :D |
... niestety, nie mogę wykonać testu autentyczności z powodu braku w systemie IE (niech mu ziemia lekką będzie) :serdusz: :D
|
Jednak można wygenerować taki kod na którym winda przechodzi weryfikacje autentyczności w M$...
Jest jednak trochę z tym zabawy... 8 ) |
No to pozostaje albo zrezygnować z patchy albo:
kupić legalnego XP prof OEM za 549,-zł brutto... 8 ) |
Mam dwa systemy.Jeden legalny, a drugi legalny inaczej.Ten legalny inaczej nie przeszedl.Tego pierwszego nie sprawdzalem.Nie musze.Poza tym z tego co tam widze to sprawdzanie odnosi sie do xp.Wiec i tak nie sprawdze.
|
Cytat:
i nie pimpek, tylko szarik ;) |
Cytat:
Ale jak znam życie to pewnie gdzies sie zawieruszyła albo Pimpek zjadł ;p |
"Błąd sprawdzania autentyczności: nieprawidłowy klucz licencji zbiorczej" - to straszne
"System Windows został zainstalowany na tym komputerze z nieprawidłowym kluczem produktu licencji zbiorczej. Jeżeli nie masz umowy o licencji zbiorczej z firmą Microsoft, możesz być ofiarą piractwa komputerowego." - o jej, jak to sie moglo stac?! wszysto sie wyjasnilo, padlem ofiara "piractwa komputerowego", chyba pujde zglosic to na policje jak myslicie? |
A na tym przykładzie możesz sprawdzić:
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=pl 8 ) |
Cytat:
Cudowny key generator pozwala zainstalować windę ale ta winda nie zawsze przechodzi weryfikację: przynajmniej ja to zaobserwowałem... Niedługo wszyscy będą musieli przechodzić weryfikację, chyba, że nie są zainteresowani patchami. 8 ) |
hehe... :P oczywiście, że mam legalnego xp :smoczek: ^_^
|
Słuchajcie, a jak właściwie robi się tę weryfikację? Bo ja zaznaczyłem odpowiedź ale nie wiem czy poprawną :/ Wchodząc na strone M$ Update poprostu wywala mi błąd:
Cytat:
|
Zaznaczylem odp nr. 1 :D
Mam w pelni legalnego XP prof. :). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |