![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Joujoujou
Odnośnie skrzyń CVT, to dla mnie również stanowi ciekawostkę, a nie realną alternatywę. Sam znam taką tylko ze skuterów (którymi w życiu przejechałem może ze 100 km ![]() ![]() @Czary2mary Dlatego właśnie jestem za przedstawianiem wszelkich diagnoz na piśmie, z wyraźnym wskazaniem źródła problemu. Oczywiście nie jest niczym złym, jeśli serwis zamiast "warsztatowych" rozwiązań proponuje wymianę podzespołu na nowy, ale jest masa przypadków (jak ten ze skrzynią), gdzie jest to zwykłe naciąganie klienta. A "błędną" diagnozę należałoby traktować jako próbę wyłudzenia pieniędzy. Czyli serwis może powiedzieć, że w przypadku X wystarczy wymienić wart 10 zł bezpiecznik, ale oni w takim przypadku wymieniają albo silnik, skrzynię biegów, koło kierownicy, zagłówki tylnej kanapy i wentyl w prawym przednim kole albo nic. Ale jeśli serwis powie, że oni proponują właśnie to, a naprawdę do wymiany jest bezpiecznik za 10 zł i dioda za 5 (która okaże się sprawna) - to już traktować to jako próbę wyłudzenia. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nero - Image Recorder - inne zastosowania... | KaPi | Napędy optyczne CD | 5 | 28.12.2009 22:38 |
Czy istnieja jakies darmowe uslugi sms o pogodzie, wiadomosciach i inne? | roman01 | Off topic | 14 | 13.07.2005 20:31 |
Dlaczego moge nagrywac tylko obrazy plyt na np nero, a inne nie? | awalo | Napędy optyczne CD | 6 | 06.10.2004 21:55 |
Liteon 1633, NEC3500 i inne - X.2004 | Morris | Napędy optyczne DVD | 38 | 05.10.2004 00:08 |
Jak nagrać na jednej płycie pliki audio i inne ?! | S3GA | Napędy optyczne CD | 1 | 27.10.2001 14:52 |