![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
Awaria dysku 200Gb
Działał mi 1 miesiąc po jakieś 12 godzin dziennie. Wstaje dzisiaj rano słychać tylko przerywany pisk i nic nie działa wyłączyłem kompa włączyłem działa,ale 5 min ***61514;
![]() Dysk był dobrze chłodzony wentykiem Pytanie, co mogło być tego przyczyną,czy można go jakoś naprawić lub tylko odzyskać dane.(może zobacze co tam w środku piszczy ***61514; ![]() PS. Niestety paragon mi gdzieś się zapodział ***61516; ![]() Dzieki za odp.. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Jesli na dysku jest nalepka [w stanie nienaruszonym]sklepu w ktorym kupiles dysk ,to bez paragonu moze uwzglednia ci gwarancje ale ty bedziesz musial pokryc koszty transportu ze sklepu do serwisu i spowrotem.Ja tak miałem z mobo,niemialem paragonu ale na mobo byla naklejka sklepu a za transport zaplacilem 30zł
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Jest naklejka sklepu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
na tamten dysk musze czekać ,wiec kupiłem nowy maxtor 160Gb diamondMax 9 (sata)
ale jest problem mam drugi i na nim winde (ata) mam go na master. W biosie sa dwa na master tyle ze jeden sata drugi ata (ale komplikuje ![]() Czy musze go ustawić (sata) na slave bo mi go w windzie nie widzi Znalazłem pomoc ale po angielsku Nie wiem o co tam chodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|