![]() |
Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy. Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o |
mnie zanim mi 6 z informatyki postawili to facet [dyrektor owczesny] maglowal mnie pol lekcji , kiedy inni stali przy nim 3-5 min :)
takie przypadki ocen zpowetrza to sie nazywa poprostu opinia ... to że byles dobrym uczniem kiedys.. mily grzeczny systematyczny wystarczy zebt 2 lata pozniej postawic 5 na koniec a Kowalskiemy 4 :) |
Cytat:
|
a co powiecie na to
dawne czasy ale zarabista nauczycielka. ocenki 1,2,3 - i na koniec ze sprawdzianu 3 - ocena dst na semestr a na koniec roku 4. skala wtedy byla od 1 do 6 ale u tej babki ponizej 3 (np 3-) bylo do poprawy. a to co mnie nauczyla uratowalo mnie 2 razy na egzaminach z botaniki i fizjologi roslin na uniwerku. fakt wyagajaca byla. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
i tak wszystko zalezy od nauczycieli [wykladowcow] albo chca cie uwalic albo cie troche lubia albo dadza ci 6[7,8 ??? ;)] niezaleznie od posiadanej wiedzy :blee: |
Cytat:
gdyby unas tak "przepychali" to bym kumpli z klasy nie tracił wszystko na to wskazuje ze w mojej klasie w przyszłym roku bedzie 18 osób jak w prywatnej szkole !! :) (przyczym w innych klasach jest po 25-30), w tamtym roku odpadł jeden, wtym odpadnie dwóch ..i wszyscy MATMA i BIOLOGIA :) no niestety takie nauczycielki :) |
Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.
|
Mozliwe ze chca cie przepchnac. Nie chca sie po prostu z toba meczyc.
|
witam :)
dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny: 1 na polrocze [ nie poprawione !! ] 1,1,2,4 ... co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !! dostalem 3 na koniec :D cya |
Cytat:
pozdro ;) |
Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
ja powiem tyle. 1 - kobieta a z nimi nigdy nie wiadomo (ja rzadko ktora rozumiem a wierzcie mi sie staram). 2 - historyjka zajecia na UWM olsztyn z jakiejs tam info (raczej jaja bynajmniej dla mnie). cos o windozie (szczegol ze mialem to wczesniej 3 razy). babka cos tam tlumaczy jak odpalic exploratora w windowsie. ktos sie jej pyta jak, bo w komputerku na ktorym lepek siedzi to go nie ma w menu start (win 95). ona patrzy i mowi ze tu nie ma exploratora i dzialc nie bedzie. i co powiecie na to? szczegol ze do dzis mi sie klania pierwsza. pzdrwm Nikita_Bennet |
Od razu informuje ze dziekanki nie bralem (a podobno z niej niezla laska ;) ). Fakt kierunek jest ciezki. Z praca to jest roznie, czasem sa wazniejsze "plecy" niz kierunek i gdzie go skonczyles. Takie to jest te zycie.
|
Cytat:
|
za zart... EiTI to najciezszy kierunek jaki znam... :( ale przynajmniej praca jest
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |