Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bardzo-dziwne-nauczycielka-chyba-mnie-nie-lubi-22060/)

oldgringo 05.06.2003 23:18

Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy.
Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o

mallow 05.06.2003 22:07

mnie zanim mi 6 z informatyki postawili to facet [dyrektor owczesny] maglowal mnie pol lekcji , kiedy inni stali przy nim 3-5 min :)

takie przypadki ocen zpowetrza to sie nazywa poprostu opinia ... to że byles dobrym uczniem kiedys.. mily grzeczny systematyczny wystarczy zebt 2 lata pozniej postawic 5 na koniec a Kowalskiemy 4 :)

brzuszki 05.06.2003 21:46

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No ale jak ja pujde w czwartek || || || || ||
A co masz Kiziu z polskiego;)

Nikita_Bennet 05.06.2003 20:54

a co powiecie na to
dawne czasy ale zarabista nauczycielka.
ocenki 1,2,3 - i na koniec ze sprawdzianu 3 - ocena dst na semestr a na koniec roku 4.
skala wtedy byla od 1 do 6 ale u tej babki ponizej 3 (np 3-) bylo do poprawy.

a to co mnie nauczyla uratowalo mnie 2 razy na egzaminach z botaniki i fizjologi roslin na uniwerku.
fakt wyagajaca byla.

pzdrwm Nikita_Bennet

Pawel_k 05.06.2003 20:54

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.
bla bla bla a swistak siedzi [za sreberka :P]
i tak wszystko zalezy od nauczycieli [wykladowcow] albo chca cie uwalic albo cie troche lubia albo dadza ci 6[7,8 ??? ;)] niezaleznie od posiadanej wiedzy :blee:

sayan 05.06.2003 20:47

Cytat:

0rson napisa***322;(a)
witam :)

dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny:
1 na polrocze [ nie poprawione !! ]
1,1,2,4 ...
co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !!
dostalem 3 na koniec :D

cya

gdyby unas tak "przepychali" to bym kumpli z klasy nie tracił

wszystko na to wskazuje ze w mojej klasie w przyszłym roku bedzie 18 osób jak w prywatnej szkole !! :) (przyczym w innych klasach jest po 25-30), w tamtym roku odpadł jeden, wtym odpadnie dwóch ..i wszyscy MATMA i BIOLOGIA :)
no niestety takie nauczycielki :)

lipek16 05.06.2003 20:46

Tak tu piszecie i narzekacie albo cieszycie się ztych ocen - ale powiem wam jedno że ocena nie zwsze odzwierciedla naszą wiedzę a wg mnie to wiedza jest najważniejsza.

ThanatoS 05.06.2003 20:41

Mozliwe ze chca cie przepchnac. Nie chca sie po prostu z toba meczyc.

0rson 05.06.2003 20:35

witam :)

dziwne z matmy ?? a co powiecie na takie oceny:
1 na polrocze [ nie poprawione !! ]
1,1,2,4 ...
co byscie mi z tego dali ?? 1 na 2 ?? zle !!
dostalem 3 na koniec :D

cya

Smartek 05.06.2003 20:32

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D

'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno...

co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D

@Sid, u mnie z ortografia jest lepiej, bowiem bylem w tym semestrze, jakis tydzien temu doslownie na konkursie "Wielkie dyktando", heh... zgadnij ile bledow... cale 2 :/, a tekst dosyc trudny, coz..., gdybym zrobil tylko jeden blad mniej byloby pierwsze miejsce "egzekfo" (jak to sie pisze? :D)..., ale nie jest zle, poniewaz wtedy bolal mnie bardzo leb... i tak niezle na to jak nie moglem myslec :), ale to wszystko przez moja glupia chorobe "Napieciowe bole glowy ;/"... hm.., mam nadzieje, ze to uleczalne...
pozdro ;)

Nikita_Bennet 05.06.2003 20:29

Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.

Cytat:

.......Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4????..... [/B]

ja powiem tyle.
1 - kobieta a z nimi nigdy nie wiadomo (ja rzadko ktora rozumiem a wierzcie mi sie staram).
2 - historyjka
zajecia na UWM olsztyn z jakiejs tam info (raczej jaja bynajmniej dla mnie). cos o windozie (szczegol ze mialem to wczesniej 3 razy). babka cos tam tlumaczy jak odpalic exploratora w windowsie. ktos sie jej pyta jak, bo w komputerku na ktorym lepek siedzi to go nie ma w menu start (win 95). ona patrzy i mowi ze tu nie ma exploratora i dzialc nie bedzie.

i co powiecie na to?

szczegol ze do dzis mi sie klania pierwsza.

pzdrwm Nikita_Bennet

ThanatoS 05.06.2003 20:23

Od razu informuje ze dziekanki nie bralem (a podobno z niej niezla laska ;) ). Fakt kierunek jest ciezki. Z praca to jest roznie, czasem sa wazniejsze "plecy" niz kierunek i gdzie go skonczyles. Takie to jest te zycie.

lipek16 05.06.2003 20:22

Cytat:

paja napisa***322;(a)
Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma.
Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni

można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić

A jha wam powiadam że jeszcze będziecie miło wspominać gimnazjum. Tam to dopiero były luzy.Pójdziecie do szkoły średniej to dopiero zobaczycie co to nauka i zobaczycie jak tam jest się trudno wyrobić. A tak na serio to też zależy od szkoły. Ja uczę się w technikum elektronicznym (na całkiem niezłym poziomie).Czasami nawet przerabiamy materiał pierwszego roku studiów (równania różniczkowe, liczby zespolone itp.).Może to i lepiej bo już na studiach będziemy mieli jako takie pojęcie o tych rzeczach.

-Sid-The-Rat=> 05.06.2003 20:16

za zart... EiTI to najciezszy kierunek jaki znam... :( ale przynajmniej praca jest

ThanatoS 05.06.2003 20:13

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D

'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno...

co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D

Zastanawiam sie czy wziales to za zart, czy serio co pisalem. Ja raptem studiuje informe ekon. i coz teraz sesja, choc juz w zasadzie koniec studiow, jeszcze tylko jeden semestr i bedzie mgr przed nazwiskiem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17.