![]() |
jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D
'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno... co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D |
Cytat:
a kiziu, nauczycielka cie pewnie nie lubi dlatego ze probojesz być mądrzejszy od niej, i raczej nie proboj jej "zaginać", nic to nie da a tylko pogorszy sytuacje, bo chyba nikt nie lubi jak ktoś sie wp*****a i próboje być mądrzejszy od jajka... siedz cicho, przytakuj, słuchaj jej uważnie, udawaj szaraczka i nie wyskakuj a pani cię polubi, naprawde, wiec nic jej nie zaginaj, będziesz miał przechlapane, sie wkurzy i cie zapyta z takich rzeczy których nie wiesz i gałe dostaniesz, a na koniec 3 a jeżeli jesteś pewien na 101% że znasz materiał to napisz podanie o pisanie egzaminu z informatyki z materiału podstawówki, jeżeli dostaniesz 5 - umiesz na piątkę, jeżeli na 4 - umiesz na czwórkę i czwórkę masz na koniec aha i rada na przyszłosc - z nauczycielem nie wygrasz, naprawdę... |
E tam, pojdziecie na studia to zobaczycie jakie sa tam luzy. Szczegolnie ETI, politechniczne. Zero nauki, tylko studiowanie :)
|
Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma. Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić |
Cytat:
|
Hmm, to zadaj jej pytanie.
1.Czy Cobol jest jeszcze uzywanym jezykiem programowania? 2.Gdzie zostal najbardziej rozpowszechniony? Hmm, a ty na nie odpowiesz? |
z takich ocen pozazdrościć
ja mam z matmy: 5 na półrocze 4,4,5,5, - sprawdziany 3,5 - kartkówki 5,5,5, - aktywność i baba mi da 4 jesli nie poprawie jakiegos sprawdzianu na 5 :P a z infy mam 6 chociaż moja wiedza jest poniżej krytyki :) |
Cytat:
|
spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)
|
Cytat:
|
@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52. |