Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bardzo-dziwne-nauczycielka-chyba-mnie-nie-lubi-22060/)

-Sid-The-Rat=> 05.06.2003 20:08

jak ja cie thanatos za... za to 'studiowanie' na EiTI to bedzie zle :D

'studiowanie' to moze jest jak sobie dzikanke wezmiesz... inaczej to sie spi po 4h... i i tak sie czlwoeik cieszy ze tak luzno...

co do kizia - interesuje mnie ocena z polskiego - za 'pujdzie' to ja bym chyba 7 postawil :D

Macio.Men 05.06.2003 20:05

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
proponuje: "Xp vs. win 2000" który lepszy i dlaczego? hahaha ty Kizio jesteś dobry w takich gatkach to babka chyba nie wytzryma i Ci szóstke wstawi z góry:D ;) :) :3msie:
HAHAHAHAHAHAHAHA! :D :D :D ^_^ ^_^ ^_^ padłem, świetny tekst :) a teraz poważnie:

a kiziu, nauczycielka cie pewnie nie lubi dlatego ze probojesz być mądrzejszy od niej, i raczej nie proboj jej "zaginać", nic to nie da a tylko pogorszy sytuacje, bo chyba nikt nie lubi jak ktoś sie wp*****a i próboje być mądrzejszy od jajka...

siedz cicho, przytakuj, słuchaj jej uważnie, udawaj szaraczka i nie wyskakuj a pani cię polubi, naprawde, wiec nic jej nie zaginaj, będziesz miał przechlapane, sie wkurzy i cie zapyta z takich rzeczy których nie wiesz i gałe dostaniesz, a na koniec 3
a jeżeli jesteś pewien na 101% że znasz materiał to napisz podanie o pisanie egzaminu z informatyki z materiału podstawówki, jeżeli dostaniesz 5 - umiesz na piątkę, jeżeli na 4 - umiesz na czwórkę i czwórkę masz na koniec

aha i rada na przyszłosc - z nauczycielem nie wygrasz, naprawdę...

ThanatoS 05.06.2003 19:46

E tam, pojdziecie na studia to zobaczycie jakie sa tam luzy. Szczegolnie ETI, politechniczne. Zero nauki, tylko studiowanie :)

paja 05.06.2003 19:05

Więc KIZIO I SMARTEK powiadam wam pójdziecie do gimnazjum a wtedy ja już kończę 2 klasę gim. i ledwo się wyrabiam niby nie mam żadnej laski ani 2 ale to i tak jest ciężko z infy nie można mieć 6 (U MNIE) chyba że się wygra jakąś nagrodę w konkursie i to pozaszkolnym.
ręce opadają bo konkursów prawie nie ma.
Ja się staram o średną 4.0 ale będzie 3.76 wszystko zależy od kilku następnych dni

można się pożygać jak każą mi logo kmeniusza robić

kizio 05.06.2003 18:41

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Hmm, a ty na nie odpowiesz?
Jak mi powiesz to odpowiem!

ThanatoS 05.06.2003 18:34

Hmm, to zadaj jej pytanie.
1.Czy Cobol jest jeszcze uzywanym jezykiem programowania?
2.Gdzie zostal najbardziej rozpowszechniony?

Hmm, a ty na nie odpowiesz?

sayan 05.06.2003 18:16

z takich ocen pozazdrościć

ja mam z matmy:
5 na półrocze
4,4,5,5, - sprawdziany 3,5 - kartkówki 5,5,5, - aktywność

i baba mi da 4 jesli nie poprawie jakiegos sprawdzianu na 5 :P

a z infy mam 6 chociaż moja wiedza jest poniżej krytyki :)

Gorzala 05.06.2003 18:03

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)
Pomysl niezly, ale jak nocami na tajniaka Forum przeglada? :D

mallow 05.06.2003 18:02

spytaj sie o rozwiaznie tego prblemu z restartowaniem sie kompa ... co tam kondenstaory trzeba bylo wymienic na mobo ... ciekawe czy cos bedzie umila poradzic :)

Gorzala 05.06.2003 17:58

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;)

Ty sie smiejesz, a jaka masz pewnosc, ze tak nie jest? :P

Smartek 05.06.2003 17:53

@Gorzalka; 6.0 ? :D ^_^
pozdro ;)

Gorzala 05.06.2003 17:51

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :)
pozdro ;)

Moze chcecie znac moja? Eee, nie powiem Wam, po co mam Was w kompleksy wprawiac...

CIAPEK 05.06.2003 17:50

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || ||
proponuje: "Xp vs. win 2000" który lepszy i dlaczego? hahaha ty Kizio jesteś dobry w takich gatkach to babka chyba nie wytzryma i Ci szóstke wstawi z góry:D ;) :) :3msie:

Smartek 05.06.2003 17:50

To trzeba byc kims, zeby tak postawic... ja mam z informy (tez 5 klasa podstawowki) 6, 6, 6, 6+ [ za pisanie na klaiwautrce :) ]. i mam 6 na koniec :].
A tak swoja droga, to jaka bedziesz mial kizio srednia? :)
pozdro ;)

Gorzala 05.06.2003 17:49

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || ||
Proponuje: ile jest 2+2*2... :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52.