![]() |
Re: Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
|
Cytat:
No z matmy to się na serio dziwie. No ale jak ja pujde w czwartek do szkoły (tylko na infe) i zadam jej pytanko(hmmm tylko jakie??? Może jakieś sugestie???) to jej się odechce stawiania mi 4! Zemsta jest słodka|| || || || || || |
Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
bo inaczej BIG ROTFL :cisza: PS. rozwiazanie na ocene 4 z infy: kupic olowiane buty i... || ;p |
A może u niego w szkole wszystko sprowadza sie do 4 ???;)
|
z matmy .. hm torszk dziwne ze z takich ocen masz 4 .. ale to 5klasa podstawowki :) w gimnazjum sa mniej poblazliwi (ale tylko troszeczke;) )
no a twoja pani cie chyba nie lubi ... moze dlatego ze jestes (podobno) od niej lepszy :) nie mam pojecia >... to jest troche dziwne , ja bym ci postawil 5 jak nic :) |
Dziwną masz tą szkołe, wręcz śmiesznie w niej jak takie oceny wytawiają na koniec z takich ocen semestralnych.:D
U mnie czasem też tak było, nic na to nie poradzisz, tacy są już nauczyciele. |
Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
|
bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
chciałbym żebyście się wypowiedzieli. Właśnie dostałem oceny na koniec 5 klasy. I o dziwo z informatyki mam 4! Ale moje oceny to: 5, 5, 5, 5, 5, 5, i jeden brak zeszytu. Na półrocze miałem 5! Co kurcze jest???? Chyba nauczycielka mnie nie lubi. Jest gorsza odemnie w infie. Z zawodu jest Matematyczką ale od roku chodzi na kurs informatyczny. Ja już od paru lat ucze się infy. I to mnie zdziwiło. Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.
Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4???? A.... z np. Matematyki mam oceny 2,2,1,1,1,3,4,5,5 i mam 4. więc nie rozumiem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |