Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.09.2002, 23:09   #1
/||\aster
Gość

Barracuda 80gb i Bios w plycie glownej.

Czy jest jakis sposob, aby podlaczyc ten dysk do plyty Asusa p5s bez zmiany biosu i dokupywania RAID lub innych ******* Ta plytka obsluguje do 32gb i gdy podlacze barracude bios jej nie znajduje, to chyba normalne. Znacie jakis soft dzieki niemu moglbym podlaczyc ten dysk
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.09.2002, 23:28   #2
/||\aster
Gość

Sorry za nie uzywanie wyszukiwarki, ale zapomnielem. nie jestem stary na tym forum. Zip dzieki za odpowiedz, oby to zadzialalo. Teraz cos dziwnego sie stalo. Przeczytalem twoj post, dalem odpowiedz i ten post zniknal. Teraz go nie mam nawet w tym temacie. Dzieki
Stary 12.09.2002, 00:51   #3
/||\aster
Gość

Mam jescze jedno pytanie dotyczace Disc Wizard. Otoz czy on moze posuc twardy inny sprzet albo system
Stary 12.09.2002, 01:53   #4
/||\aster
Gość

Jest jeden problem podczas szukania dysku na poczatku zalczenia wiesza sie gdy chce znalesc dysk na primary-slave, na kazdym sie tak robi a gdy ta szyne wylacze disc wizard ciagle gada zeby nacisnac ok lub cancel gdy dam okey wylaczy kompa i gdy dam reset ten sam komunikat i tak ciagle
Stary 12.09.2002, 07:32   #5
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Przeczytalem twoj post, dalem odpowiedz i ten post zniknal.
Uznałem, że nie będę odpowiadać stałemu bywalcowi, który nie korzysta z wyszukiwarki :o . Tak więc posta skasowałem:o :o
Stary 17.09.2002, 08:08   #6
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Mam jescze jedno pytanie dotyczace Disc Wizard. Otoz czy on moze posuc twardy inny sprzet albo system
Nie może.

Cytat:
Jest jeden problem podczas szukania dysku na poczatku zalczenia wiesza sie gdy chce znalesc dysk na primary-slave, na kazdym sie tak robi a gdy ta szyne wylacze disc wizard ciagle gada zeby nacisnac ok lub cancel gdy dam okey wylaczy kompa i gdy dam reset ten sam komunikat i tak ciagle
Użyj innego programu (nie pytaj mnie, jakiego).
Stary 17.09.2002, 08:33   #7
Yahol
Gość

Wstawic go do innego kompa i podlaczyc sie USB lub szeregowo?
Podzielic na innym kompie na partycje 20 GB?
PS: WIEM!!! Sprzedac go mnie za marne pieniadze:-D :-D
Stary 17.09.2002, 14:52   #8
/||\aster
Gość

Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Wstawic go do innego kompa i podlaczyc sie USB lub szeregowo?
Podzielic na innym kompie na partycje 20 GB?
PS: WIEM!!! Sprzedac go mnie za marne pieniadze:-D :-D
Ja tam mam informacje ktorych nei moge stracic. Wymyslcie cos
Stary 17.09.2002, 14:57   #9
Yahol
Gość

Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Ja tam mam informacje ktorych nei moge stracic. Wymyslcie cos
Podziel go pM7 na 3 partycje. Za 1 razem na dwie, za drugim na jeszcze jedna. Nic nie stracisz! No chyba ze ci zasilanie siadzie!
Stary 17.09.2002, 15:17   #10
/||\aster
Gość

Cytat:
Yahol napisa***322;(a)

Podziel go pM7 na 3 partycje. Za 1 razem na dwie, za drugim na jeszcze jedna. Nic nie stracisz! No chyba ze ci zasilanie siadzie!
Jest jeden problem mi go w biosie nie wykrywa. CZy PM go zobaczy, jak go w biosie nie ma
Stary 17.09.2002, 15:23   #11
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Jest jeden problem mi go w biosie nie wykrywa. CZy PM go zobaczy, jak go w biosie nie ma
Aster mieszkasz w Miami a tam kontroler kosztuje pare dolcow, skocz do sklepu kup sobie cos porzadnego, te polsrodki niewiele daja, raczej kontroler bedzie lepszym wyborem, skoro plyty glownej nie chcesz zmieniac
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.09.2002, 15:25   #12
/||\aster
Gość

Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)

Aster mieszkasz w Miami a tam kontroler kosztuje pare dolcow, skocz do sklepu kup sobie cos porzadnego, te polsrodki niewiele daja, raczej kontroler bedzie lepszym wyborem, skoro plyty glownej nie chcesz zmieniac
Pare dolcow buahahahahha. Jedno dziadostwo kosztyje 30-40 USD. NIe wierzysz www.tigerdirect.com albo www.bestbuy.com
Stary 17.09.2002, 15:26   #13
/||\aster
Gość

Ja nie chce na tego kompa niec wydawac bo to tak naprawde nie moj. Ja chce wypalic kiladziesiat plytek i to wszystko. Szkoda mi kasy na kontroler teraz.
Stary 17.09.2002, 16:05   #14
Yahol
Gość

Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Niestety nie!
Stary 17.09.2002, 16:36   #15
TOMMYx
Gość

Lightbulb

Kiedyś spotkałem się z podobnym problemem, tyle, że to był dysk Western Digital 20GB, a komp mi widział 8. Znalazłem program na necie, który 'oszukiwał' kompa i od tamtej chwili miałem 20GB, chociaż bios nadal widział 8, ale Windoza 20 . Nie wiem, może jest też coś takiego do Seagate'a ??
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: