![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Barracuda 80gb i Bios w plycie glownej.
Czy jest jakis sposob, aby podlaczyc ten dysk do plyty Asusa p5s bez zmiany biosu i dokupywania RAID lub innych *******
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Sorry za nie uzywanie wyszukiwarki, ale zapomnielem. nie jestem stary na tym forum. Zip dzieki za odpowiedz, oby to zadzialalo. Teraz cos dziwnego sie stalo. Przeczytalem twoj post, dalem odpowiedz i ten post zniknal. Teraz go nie mam nawet w tym temacie. Dzieki
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mam jescze jedno pytanie dotyczace Disc Wizard. Otoz czy on moze posuc twardy inny sprzet albo system
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Jest jeden problem podczas szukania dysku na poczatku zalczenia wiesza sie gdy chce znalesc dysk na primary-slave, na kazdym sie tak robi a gdy ta szyne wylacze disc wizard ciagle gada zeby nacisnac ok lub cancel gdy dam okey wylaczy kompa i gdy dam reset ten sam komunikat i tak ciagle
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Wstawic go do innego kompa i podlaczyc sie USB lub szeregowo?
Podzielic na innym kompie na partycje 20 GB? PS: WIEM!!! Sprzedac go mnie za marne pieniadze:-D :-D |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Ja nie chce na tego kompa niec wydawac bo to tak naprawde nie moj. Ja chce wypalic kiladziesiat plytek i to wszystko. Szkoda mi kasy na kontroler teraz.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
![]()
Kiedyś spotkałem się z podobnym problemem, tyle, że to był dysk Western Digital 20GB, a komp mi widział 8. Znalazłem program na necie, który 'oszukiwał' kompa i od tamtej chwili miałem 20GB, chociaż bios nadal widział 8, ale Windoza 20
![]() |
![]() |
![]() |
|
|