![]() |
Witam !
Ogólnie jestem oczywiście za (choć dlaczego ciągle tylko ta piłka ... nie ma innych ciekawszych dyscyplin ;) ) - aczkolwiek jak większość przedmówców mam wątpliwości ... A co do szans ... nie wiem - teoretycznie mamy 33 % - praktycznie uważam, że 50 - gdyby Włosi znów dostali wielką imprezę przy tak znikomym zainteresowaniu - to był szczyt głupoty UEFA ... Szkoda tylko, że cieniem na nas kładzie się afera w PZPN i sędziowska oraz problemy polityczne na Ukrainie - oby to nie przeważyło na naszą niekorzyść ... Ale już wkrótce będzie wszystko jasne :P ] Pozdrawiam ro29 |
My chcemy EURO :ja_chce: . Znajac jednak Polish Reality to stadiony skoncza sie tak jak nowa skocznia... i mozemy sie niestety osmieszyc. A raczej NAS moga osmieszyc bo jaki my wplyw na to mamy :ysz:
|
jak nas wybior***261; to b***281;dzie znaczy***322;o jedno - cud!
normalnie zjem wtedy m***243;j moherowy beret :szczerb: jak nas wybior***261; do zrobienia Euro 2012 to potem wybior***261; Egipt na organizatora olimpiady zimowej ^_^ |
Cytat:
|
Bardzo bym chciał zobaczyć Euro2012 w Polsce, ale teraz zastanówmy się co później zrobimy z tymi stadionami ???
Kolejne 8 targowisk miejskich??? Nasz piłka ligowa jest na poziomie Azerbejdżanu, nie mamy żadnej drużyny grającej w Lidze Mistrzów ani Pucharze UEFA. Super derby ogląda średnio 4,5k ludzi. Jestem za a nawet przeciw ;) |
no coz, mylilem sie
|
wygralismy!!!!!!!!!!!!
ale LOL |
YES!!!!!!!
:fala: |
Tak bardzo w to wierzy***322;em, ze sie uda***322;o!
Hurraaaaaaaa! |
Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
emocje byly :D:D jest swietnier :D:D:D
wreszcie bedzie cos sie u nas dzialo :) Super !!!!!!!!! |
Ale jaja ;)....
Zauwazcie jak chodzi ONET... Mi sie wczytuje kur.....sko dlugo.... Ludzie z niedowierzaniem pewnie odswiezaja non stop stronke hehe ;D Mam nadzieje ze modernizacje stadionu Gornika w Zabrzu maja w planach ;> |
:polska::polska::polska::polska:
:jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi: :jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi: :jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi: :polska: :polska: :polska::polska: |
z czego si***281; cieszycie :hmm:
nie mamy: - stadion***243;w - dr***243;g - ma***322;e lotniska - itp. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |