Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Batalia o EURO 2012.... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/batalia-o-euro-2012-a-71320/)

ed hunter 23.06.2012 19:05

Albo to był jakiś smakosz tak zwanych nalewek. :rotfl:

- Deckard - 23.06.2012 18:55

może któryś z ruskich nażarł się fasoli zza Kaukazu ...

czary2mary 22.06.2012 14:33

Skandal||

rycho 22.06.2012 14:24

A jak nam ebuchnie?
i buchnie?
I***nie ?

ed hunter 22.06.2012 14:15

Badają skażenie w Strefie Kibica i na Stadionie Narodowym

Cytat:

...O tym, jak czułe są urządzenia, świadczy to, że namierzyły one osobę, która kilka dni wcześniej miała naświetlania w czasie radioterapii, a także kobietę, która wzięła płyn kontrastujący.Namierzyły też przypadek chemicznego opróżnienia w jednej z ubikacji, gdzie pojawiło się zbyt duże stężenie siarkowodoru.
lol2

BananowaPrawica 22.06.2012 14:01

Ilość załączników: 1
Powspominajmy te emocje...

Załącznik 59726

grzeniu 21.06.2012 12:38

Nawinął się przy okazji.

M@X 21.06.2012 12:18

Nie wiem co banda agresywnych idiotow ma wspolnego z pilka nozna (nazwa tematu).

BananowaPrawica 21.06.2012 11:09

Ilość załączników: 1
o ła!
Załącznik 59717

Zetoxa 20.06.2012 18:45

jaka UEFA taka murawa k***a

demek 20.06.2012 17:19

az 3? :D

ed hunter 20.06.2012 16:42

Fatalna murawa na Narodowym. Treningi odwołane

Cytat:

Zaplanowane dziś na Stadionie Narodowym treningi Czechów i Portugalczyków, którzy zmierzą się tu w czwartek w meczu ćwierćfinałowym Euro 2012, zostały odwołane.
Murawa na 3 mecze lol2

Kris 19.06.2012 21:18

Znicze zapłonęły pod siedzibą PZPN

Cytat:

- Grzesiu, Zdzichu, czas odejść! Leśne Dziadki na emeryturę! – mówili młodzi ludzie zapalając we wtorek wieczorem znicze pod siedzibą PZPN w Warszawie. Akcję zainicjowali studenci z organizacji Młodzi dla Polski.
he he

demek 19.06.2012 11:03

smolarek jest od dawna bez formy, ale to jego wina bo zaczely sie liczyc tylko pieniadze.

dawno nie mielismy tak solidnej obrony jak obecnie, w pierwszym meczu bylo slabo ale pozniej?
sam jechalem bo boenishu po spotkaniu z grekami, a pozniej pokazal, ze potrafi walczyc. jestem mega pozytywnie zaskoczony, ze po takiej przerwie zrobil taka forme.

najbardziej jechano po nim i polanskim, ze zawodnicy znikad...tak? a mistrzostwo europy u-21 to niby przypadek?

zgodze sie z toba co do ofensywy. na chwile obecna mamy wielka sile z przodu...ale nie z lewandowskim, sobiech czy brozek grajac sami zrobili by wiecej. lewy jest zawodnikiem, ktory potrzebuje wsparcia co ladnie pokazuje w borussi.

ale trener ustala taktyke, a smuda jest taki, ze jak cos zrobisz inaczej jak on chce to out. zawodnicy maja byc potulni jak baranki u niego.

co do ofensywy. wyobraz sobie ostatnie 10-15 minut z ruskami taki uklad z przodu: lewy, kuba, mierzejewski, grosicki/wolski/rybus. uprzedajac, ze mogli by sie nadziac na kontre...ta jasne, ruski od 70 minuty doszli RAZ pod pole karne z marnym efektem.
z taka sila z przodu (jedni z najszybszych zawodnikow) mozemy sie domyslac co moglo sie dziac...ale to jest smuda...on musi wygrac a gra 3 defensywnymi pomocnikami....ZAL i nic wiecej

sobrus 19.06.2012 10:30

Dlatego ja rozumiem, że Rosja ma prawo czuć się pokrzywdzona, bo dostała w dupę.
Ale Polska? Która nawet eliminacji zapewne by nie przeszła?
Ja wróżyłem naszym wielką porażkę i w ogóle tragedie, wyszło lepiej niż sie spodziewałem.

Każdy mógł sobie stworzyć kadrę jaką chciał. Smuda utworzył taką. Jeżeli uważasz, że jest dobra - to zasługa Smudy. Nie ma co gdybać, że Smuda wybrał dobrze zawodników, ale słabo ich trenował. Ja bym wprowadził pare zmian, ale ja sie na piłce tak dobrze nie znam. Brakuje mi Smolarka, jak to jest że nasi najlepsi zawodnicy znikają z kadry cholera wie gdzie? Lothar Matthaus grał w reprezentacji Niemiec 20 lat. Ebi na 40 pare meczów w reprezentacji strzelił 20 goli. To chyba niezły wynik.
Smolarek+Lewandowski+Błaszczykowski to byłoby coś :)

Z tej trójki którą wymieniłeś największe zaufanie mam do Benhakkera i Engela. Ale niezaleznie od selekcjonera - to przeciez piłkarze kopią piłkę nie trener.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54.