![]() |
Cytat:
Zle mi sie widza te mistrzostwa :ysz: |
Cytat:
|
to trzeba sie uchalc wreszcie zaceruja moze wszystkie dziury we wrocku i tu jest sie z czego cieszyc :piwo:
|
Cytat:
a co do eda i jego beretu, to uroczysta komisyjna konsumpcja mogła by się odbyć na zlocie :D |
wiedzia***322;em. zawsze jak napisz***281;, ***380;e zjem czapk***281; to jest na z***322;o***347;***263; ^_^
|
hehe, smacznego :D
|
Robcie zdjecia jak cos :-).
|
Uczciwie oświadczam,ze mistrzostwa u nas mam gdzieś.....w d... i mi to wisi, leję na to. Musiałem to powiedzieć, wybaczcie kochani.
|
Cytat:
:> |
Cytat:
|
Cytat:
wdzięczny nie będę ale w szoku owszem! :wow: |
Na poczatku niech zmienia ustawe o planowaniu przestrzenym i zamowieniach publicznych, bo jak dotad zamiast to zmienic to doczekalismy sie zakazu skrobanek i ustawowej definicji zycia poczetego, a bez tych ustaw to ani rusz zaden bum budowlany i inwestycyjny... czas przygotowania do uchwalenia ustawy to bedzie jeden rok, wiec mysle ze jesli nastapi jakis bum gospodarczo-inwestycyjno-budowalny w tym kierunku to za rok albo dalej, skorzystaja na tym duze miasta: Wroclaw, Poznan, Gdansk, Warszawa i ktores z miast w Katowickim... na tym koniec, moze kilkaset glownych drog poprawia, wymienia tory kolejowe na niektorych odcinkach na szybsze (V=160 km), ale czy wybuduja autostrady? Watpie. Boje sie ze Polska IVRP a moze i V sie w tym utopii, zarobia oczywiscie zagraniczne spolki budowlane.
Za mistrzowstwa w Polsce mozemy podziekowac ekipie Millera a nie obecnym. |
Cytat:
|
Moze nie rzadowi millera ale polakom ktorzy glosowali za wejsciem do unii i tym ktorzy zalatwiaja kase z unii oraz ja wykorzystuja z pozytkiem dla kraju.
:) A taka patriotyczna gadka nie w moim stylu. |
jesli chodzi o unie to najlepiej pozytkuja ja wroclaw i slask generalnie, mistrzostwa mamy i dzieki ekipie millera i dzieki obecnej, bo tego nie spieprzyli, prezydent dobrze zrobil, ze sie zjawil w cardiff, ciekawe tylko kto go namowil :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |