Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.01.2004, 00:42   #46
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
... ludzie, czy was nie po*******iło, 20 lat i ślub, qrva poczekajcie jeszcze z pięć przynajmniej, nabierzcie życiowego doświadczenia, wy******cie się i wstańcie parę razy na swej drodze, wtedy dopiero coś można postanowić, przecież to co wyprawiacie to szczenięce zabawy :o .
ale ja jestem stary dziad mam 23 lata a ona 20 echhh zetoxa szkoda słów
memorando jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.01.2004, 00:46   #47
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
ale ja jestem stary dziad mam 23 lata a ona 20 echhh zetoxa szkoda słów
ej sory człowieku ty chyba nie zrozumiałeś co napisał Zetoxa.

Masz 23 lata i uważasz się za dziada? A ona może za starą babe?
Sory ja mam 21 lat i nie uważam się za żadnego dziada, ani za doświadczonego człowieka, nawet połówki życia nie przeżyłem ( ).

Tak szkoda słów i wogóle tego całego tematu...

P.S.
Andrejj! Niezły, zrównoważony text

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 30.01.2004, 00:58   #48
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
...Sory ja mam 21 lat i nie uważam się za żadnego dziada, ani za doświadczonego człowieka, nawet połówki życia nie przeżyłem ( )...
Hehe Niezbadane sa wyroki boskie
pawelblu jest offline  
Stary 30.01.2004, 01:33   #49
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote
Stary 30.01.2004, 02:28   #50
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote
sid mogłeś mi to na prw dać wywal posta następnym razem nienapoiszę rzadnego posta dopoki niebędę na 1000% pewny dzięki i proszę o usunięcie posta żegnam
memorando jest offline  
Stary 30.01.2004, 22:09   #51
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
... ludzie, czy was nie po*******iło, 20 lat i ślub, qrva poczekajcie jeszcze z pięć przynajmniej, nabierzcie życiowego doświadczenia, wy******cie się i wstańcie parę razy na swej drodze, wtedy dopiero coś można postanowić, przecież to co wyprawiacie to szczenięce zabawy :o .
Niestety musze sie z Toba zgodzic. Chociaz nie generalizowalbym, ze wiek 20 - 23 lata to za wczesnie na malzenstwo. Znalem juz pary, ktore w takim wieku byly ze soba 6 - 7 lat. Osoby te mialy szczescie wczesnie sie spotkac i zwiazac w pare, ktora ma naprawde duze szanse, aby byc ta jedna i wlasciwia na cale zycie.

Niestety to jedynie przyslowiowe wyjatki potwierdzajace regule. W wiekszosci wypadkow bedzie tak, jak napisales. Ten wiek to zdecydowanie za wczesnie, aby podejmowac tak wazne decyzje. Co takie osoby mogly razem przejsc, jak mogly sie poznac? Malzenstwo, zwlaszcza po kilku latach, to nie sama sielanka, taka, jak zwykle w poczatkowym okresie znajomosci. Pojawiaja sie normalne problemy zycia codziennego, zwiazane z pieniedzmi, zdrowiem, rodzina. Poznajemy sie wtedy dokladnie, rowniez od gorszej strony i te strone musimy juz zaakceptowac. A co jezeli okazuje sie, ze tego nie chcemy?

Moze to nie sam wiek swiadczy o tym, czy jest jeszcze za wczesnie, czy nie. Ale okres bycia razem ma wedlug mnie decydujace znaczenie. Naprawde trzeba spedzic ze soba troche czasu, przejsc przez lepsze i gorsze okresy, zeby moc stwierdzic, ze wlasnie razem chce sie to robic w przyszlosci.

A na to jednak trzeba przynajmniej kilku lat...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 30.01.2004, 22:15   #52
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dobra zamykam topic, nie bede kasowal, niech forumowicze wiedza ze takie tematy to przegiecie.
ThanatoS jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: