![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Masz 23 lata i uważasz się za dziada? A ona może za starą babe? Sory ja mam 21 lat i nie uważam się za żadnego dziada, ani za doświadczonego człowieka, nawet połówki życia nie przeżyłem ( ![]() Tak szkoda słów i wogóle tego całego tematu... P.S. Andrejj! Niezły, zrównoważony text ![]()
![]() |
#48 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
khem khem...
kacik zlamanych serc to nie tu... memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz! stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami 'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa... samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe) a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co? gorzej niz myslalem... czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba... milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote
![]() |
#50 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#51 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Niestety to jedynie przyslowiowe wyjatki potwierdzajace regule. W wiekszosci wypadkow bedzie tak, jak napisales. Ten wiek to zdecydowanie za wczesnie, aby podejmowac tak wazne decyzje. Co takie osoby mogly razem przejsc, jak mogly sie poznac? Malzenstwo, zwlaszcza po kilku latach, to nie sama sielanka, taka, jak zwykle w poczatkowym okresie znajomosci. Pojawiaja sie normalne problemy zycia codziennego, zwiazane z pieniedzmi, zdrowiem, rodzina. Poznajemy sie wtedy dokladnie, rowniez od gorszej strony i te strone musimy juz zaakceptowac. A co jezeli okazuje sie, ze tego nie chcemy? Moze to nie sam wiek swiadczy o tym, czy jest jeszcze za wczesnie, czy nie. Ale okres bycia razem ma wedlug mnie decydujace znaczenie. Naprawde trzeba spedzic ze soba troche czasu, przejsc przez lepsze i gorsze okresy, zeby moc stwierdzic, ze wlasnie razem chce sie to robic w przyszlosci. A na to jednak trzeba przynajmniej kilku lat...
![]() |
#52 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobra zamykam topic, nie bede kasowal, niech forumowicze wiedza ze takie tematy to przegiecie.
|
![]() |
![]() |
|
|