Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Biorę ślub i wielkie podziękowania (https://forum.cdrinfo.pl/f5/biore-slub-wielkie-podziekowania-30630/)

memorando 29.01.2004 02:42

Biorę ślub i wielkie podziękowania

Dziękuję wszystkim za surowe krytyki wobec mojej osoby. Dzięki temu podjąłem dzisiaj życiową decyzję i postanowiłem się ożenić. Wasza krytyka bardzo pomogła mi ponieważ SId the rat i thanatos z resztą krytykujących moje postępowanie pokazali mi w czym leży mój błąd. dziękuję wam za wszystko wreszcie jestem szczęśliwy że będę żonaty:) życzę wam wszystkiego dobrego:)
dla wszystkich piwo

camfo 29.01.2004 07:29

Cytat:

Napisany przez memorando
Dziękuję wszystkim za surowe krytyki wobec mojej osoby. Dzięki temu podjąłem dzisiaj życiową decyzję i postanowiłem się ożenić. Wasza krytyka bardzo pomogła mi ponieważ SId the rat i thanatos z resztą krytykujących moje postępowanie pokazali mi w czym leży mój błąd. dziękuję wam za wszystko wreszcie jestem szczęśliwy że będę żonaty:) życzę wam wszystkiego dobrego:)
dla wszystkich piwo

Gratulacje Memorando:)
Wklej zdjęcie swojej wybranki:p

nimal 29.01.2004 07:55

gratulacje - mnie ten krok czeka za niedlugo (choc od dluzszego juz czasu na wybranke mowie Zona :) ), wiec po czesci Cie rozumie
Szczescia! :piwo:

Zetoxa 29.01.2004 07:58

... no ślicznie, już niedługo zobaczysz ile miodu na ciebie spłynie :serdusz: || ||

kraluk 29.01.2004 10:01

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! ;)

esem 29.01.2004 11:10

Gratulacje.
Oczywiście Sid i Thantos będą Świadkami na ślubie: najlepiej jeden na cywilnym a drugi na kościelnym. 8)

Johny Tomala 29.01.2004 11:57

Chłopie !!! Ty się dobrze zastanów. Może tobie się tylko wydaje, że chcesz się ożenić?
A czy wiesz jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?

Ziele 29.01.2004 12:06

No no gratuluję !!
:piwo: :spoko:

RiT2 29.01.2004 12:13

Humorysta Peter de Vries mawia: malozenstwo to jest twierdza. Ci co sa na zewnatrz chca sie dostac do srodka. Ci co sa wewnatrz chca sie wydostac na zewnatrz.
Oby nigdy ten drugi pomysl nie wpadl Tobie do glowy!

Patrixs 29.01.2004 12:19

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

frog 29.01.2004 12:29

<wow> GRATULUJE ! POWAZNY KROK. Wiec udanej nowej sciezki zycia :)

Niebiessska 29.01.2004 12:30

W sumie ciekawa decyzja..
Ale jesli jestes pewien ze to TA..
To dolaczam sie z zyczeniami...
Szczescia, szczescia i duuuzo milosci...

Pozdrawiam

memorando 29.01.2004 12:42

Cytat:

Napisany przez Niebieska
W sumie ciekawa decyzja..
Ale jesli jestes pewien ze to TA..
To dolaczam sie z zyczeniami...
Szczescia, szczescia i duuuzo milosci...

Pozdrawiam

niebieska dzięki że mnie dotargałaś do dzisiejszego dnia z maćkiem naprawdę dużo zrobiliście dla mnie i jestem pewien że to TA jedyna wyśniona do końca moich dni.....Wiem czego chcę w życiu....i niestracę skarbu a mam 3 osoby które zasługują na miano prtawdziwych przyjaciół TY Yankee i mój przyjaciel Paweł a pozatym samotność wykańcza:P a ślub to decyzja poważna i dzieki Tobie podjąłem się takiej decyzji dziękuję niebieska róże dla Ciebie a moja wybranka to przyjaciel żona i cudowny skarbik:)

eloise 29.01.2004 13:18

Cytat:

Napisany przez memorando
Dzięki temu podjąłem dzisiaj życiową decyzję i postanowiłem się ożenić.

w sumie ja też "oswajam się" z podobną decyzją

wiosna idzie czy jak...?

jaki miesiąc wybraliście jako termin ślubu?

memorando 29.01.2004 13:37

Cytat:

Napisany przez eloise
w sumie ja też "oswajam się" z podobną decyzją

wiosna idzie czy jak...?

jaki miesiąc wybraliście jako termin ślubu?

luty początek marca...to niewiosna eloize to efekt się starzenia mojego:) 23 lata i mam dosyć bycia samemu we dwoje raźniej:)dlatego biorę ślub:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29.