![]() |
Biorę ślub i wielkie podziękowania
Dziękuję wszystkim za surowe krytyki wobec mojej osoby. Dzięki temu podjąłem dzisiaj życiową decyzję i postanowiłem się ożenić. Wasza krytyka bardzo pomogła mi ponieważ SId the rat i thanatos z resztą krytykujących moje postępowanie pokazali mi w czym leży mój błąd. dziękuję wam za wszystko wreszcie jestem szczęśliwy że będę żonaty:) życzę wam wszystkiego dobrego:)
dla wszystkich piwo |
Cytat:
Wklej zdjęcie swojej wybranki:p |
gratulacje - mnie ten krok czeka za niedlugo (choc od dluzszego juz czasu na wybranke mowie Zona :) ), wiec po czesci Cie rozumie
Szczescia! :piwo: |
... no ślicznie, już niedługo zobaczysz ile miodu na ciebie spłynie :serdusz: || ||
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! ;)
|
Gratulacje.
Oczywiście Sid i Thantos będą Świadkami na ślubie: najlepiej jeden na cywilnym a drugi na kościelnym. 8) |
Chłopie !!! Ty się dobrze zastanów. Może tobie się tylko wydaje, że chcesz się ożenić?
A czy wiesz jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka? |
No no gratuluję !!
:piwo: :spoko: |
Humorysta Peter de Vries mawia: malozenstwo to jest twierdza. Ci co sa na zewnatrz chca sie dostac do srodka. Ci co sa wewnatrz chca sie wydostac na zewnatrz.
Oby nigdy ten drugi pomysl nie wpadl Tobie do glowy! |
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
|
<wow> GRATULUJE ! POWAZNY KROK. Wiec udanej nowej sciezki zycia :)
|
W sumie ciekawa decyzja..
Ale jesli jestes pewien ze to TA.. To dolaczam sie z zyczeniami... Szczescia, szczescia i duuuzo milosci... Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
wiosna idzie czy jak...? jaki miesiąc wybraliście jako termin ślubu? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |