![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Registered
Data rejestracji: 08.07.2003
![]() |
![]()
Czesc
Ja w sprawie nagrywarki LG CED-8080B x8 x4 x32 Troszke stara, ale wypala . Mam pytanie co do biosu. Obecnie posiadam bios 1.6 i chcialbym wgrac nowy 1.8 ale z tego co sie naczytalem to juz nie wiem czy to jest pewna wersja i czy nie zdpowduje uszkodzenia nagrywarki? Bardzo prosze o pomoc Z gory dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hmmm... temat chyba do CDR a nie na OT ale odpowiem (choc 100(...) razy juz o tym bylo w tamtym dziale). Jesli nagra dziala dobrze z biosem 1.06 (a dziala dobrze, wiem bo sam taka mam) to po co sie pchac w inny?? Ja nie wiem... czy ludzie mysla ze im wyzszy numerek to od razu lepiej?? Tak samo jest z nagrywarkami... kurde nie rozumiem przerobek z (...)x48 => (...)x52. Dla mnie to lekka psychoza i ped ku... kurde wlasnie nie wiem w sumie ku czemu. Ale to taka dygresja. A wracajac do biosu to mialem Przyjacielu pierwotnie 1.06, potem wskoczylem na 1.07 i tego samego dnia na 1.08 i wiesz jaka byla roznica?? Zadna (pomijajac miganie LED) Tego samego dnia wrocilem (z trudem) do pierwotnego biosu 1.06. Moja rada. Zostan przy tym jak jest bo i tak nic nowego te wyzsze numerki nie daja!!
Pozdrowisko artoor
![]() |
#3 |
Registered
Data rejestracji: 08.07.2003
![]() |
bios
Skora tak twierdzicie to zostane przy 1.06. Ale myslalem ze cos pomoze. Moze bede umial nagrac cdrw x10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,6...az sie przegrzala
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,06...az sie przegrzala
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
bylo bylo bylo
1.8 czy tam 1.08 jest do jakichs tam oemowek i swieci ci bedzie tylko jedna diota caly czas bez wzgledu czy wypalasz czy czytasz sprobuj 1.7 bo 1.8 odradzam a jak juz cos to 1.6 ![]() zaufaj mi wiem co mowie |
![]() |
![]() |
#7 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
![]() Zostan przy 1.06!! Jak bedziesz chcial wrocic z wyzszego do pierwotnego to sie pogimnastykujesz ^_^ Pozdroofko
![]() |
![]() |
|
|