Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.07.2003, 17:51   #1
l3cho
Registered

Data rejestracji: 08.07.2003
l3cho w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Bios do LG CED-8080B

Czesc
Ja w sprawie nagrywarki LG CED-8080B x8 x4 x32 Troszke stara, ale wypala . Mam pytanie co do biosu. Obecnie posiadam bios 1.6 i chcialbym wgrac nowy 1.8 ale z tego co sie naczytalem to juz nie wiem czy to jest pewna wersja i czy nie zdpowduje uszkodzenia nagrywarki?
Bardzo prosze o pomoc
Z gory dzieki
l3cho jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.07.2003, 22:15   #2
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmmm... temat chyba do CDR a nie na OT ale odpowiem (choc 100(...) razy juz o tym bylo w tamtym dziale). Jesli nagra dziala dobrze z biosem 1.06 (a dziala dobrze, wiem bo sam taka mam) to po co sie pchac w inny?? Ja nie wiem... czy ludzie mysla ze im wyzszy numerek to od razu lepiej?? Tak samo jest z nagrywarkami... kurde nie rozumiem przerobek z (...)x48 => (...)x52. Dla mnie to lekka psychoza i ped ku... kurde wlasnie nie wiem w sumie ku czemu. Ale to taka dygresja. A wracajac do biosu to mialem Przyjacielu pierwotnie 1.06, potem wskoczylem na 1.07 i tego samego dnia na 1.08 i wiesz jaka byla roznica?? Zadna (pomijajac miganie LED) Tego samego dnia wrocilem (z trudem) do pierwotnego biosu 1.06. Moja rada. Zostan przy tym jak jest bo i tak nic nowego te wyzsze numerki nie daja!!

Pozdrowisko

artoor

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2003, 22:43   #3
l3cho
Registered

Data rejestracji: 08.07.2003
l3cho w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
bios

Skora tak twierdzicie to zostane przy 1.06. Ale myslalem ze cos pomoze. Moze bede umial nagrac cdrw x10 bo jak narazie nie moge a kupilem chyba 4 plytki i teraz leza bezuztyecznie .
l3cho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2003, 23:11   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,6...az sie przegrzala
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2003, 23:12   #5
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,06...az sie przegrzala
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2003, 18:26   #6
netkafejas
Gość

bylo bylo bylo
1.8 czy tam 1.08 jest do jakichs tam oemowek i swieci ci bedzie tylko jedna diota caly czas bez wzgledu czy wypalasz czy czytasz
sprobuj 1.7 bo 1.8 odradzam a jak juz cos to 1.6
zaufaj mi wiem co mowie
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.07.2003, 19:58   #7
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
netkafejas napisa***322;(a)
bylo bylo bylo
1.8 czy tam 1.08 jest do jakichs tam oemowek i swieci ci bedzie tylko jedna diota caly czas bez wzgledu czy wypalasz czy czytasz
sprobuj 1.7 bo 1.8 odradzam a jak juz cos to 1.6
zaufaj mi wiem co mowie
Hmmm... ja tez wiem co mowie... netkafejas pozwol czlowiekowi zostac przy 1.06. Skoro nic to nie wnosi to po co ma to robic... ja wiem ze pewnie koles gwarancji juz nie ma ale jakby tak mial... zmieni bios, nic mu to nie da, a gwarancja bez uzytq
Zostan przy 1.06!! Jak bedziesz chcial wrocic z wyzszego do pierwotnego to sie pogimnastykujesz ^_^

Pozdroofko

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: