![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
towarzysz komisarz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Z zoną jest jak z alkoholikiem
nie graj ok nie gram i juz nie bede nigdy grała, mnie nie ma w domu po czasie wracam skradam sie i co widze szybka minimalizacje przegladarki z kurnikiem ![]() gdyby zona miala prace to by sie nie nudzila a tak nie ma co robic i zabija czas graniem mi by to nie przeszkadzalo tylko jak ja chce wejsc do netu to ona mowi jeszcze minutka i z minutu robi sie godzina itd.... zapora juz dziala i teraz mam swiety spokoj |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
zastosuj najprostsze, ale b.skuteczne rozwiazanie -
zainstaluj darmowy NoAds http://www.southbaypc.com/ potem otworz strone pod nieobecnosc zony i wykonaj add to targets i po klopocie.Strona po otwarciu bedzie sie zamykala, jesli zona bedzie sie wkurzala to powiedz ze wykorzystala limit lacz na te strone w 2003 roku ******************************* zamyka sie az milo - malo tego , jak bedziesz chcial to jej odblokujesz np.........na dzien kobiet, albo jak koledzy przyjda do ciebie Ostatnio zmieniany przez bgn : 16.06.2003 o godz. 11:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@bg, BIG LOL
![]() ![]() Jestem ciekaw reakcji zony, Maybach, opowiadaj jakby co ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
dziwne metody rozwiazywania drobnych konfliktow... ale to nie moja sprawa
![]() |
![]() |
#20 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Oh Sid mlody jestes. Zobaczysz z czasem jakie to wymyslne metody trzeba stosowac, zeby sie w domu dobrac do wlasnego komputera.Ja czesto wsiadam w auto, jade do pracy i w ten sposob oszczedzam pare godzin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
eh... fakt mlody - ale kompikow jest pare - do sieciowania wystarcza zlom... a do gier sieciowych to i p60 styknie
swoja droga - jak juz grac to czemu w takie 'cos'?...
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
bez sensu, zablokujesz jeden adres znajdzie inny, pomysl lepiej czym zajac żone, może jakis wolontariat?? a swoja drożka wiesz lepiej, że zajela sie grami w sieci niż zakupami !! osobiscie znam takie - koszmar!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@Maybach:
skombinuj jakiegos taniego kompa P100,32ramu,grafa 2mega, jakis sound, dysk 1 giga. Udostepnij zonie ze 2 kb/s i niech sobie gra, a wlasciwie ja bym to ograniczal bo zona nie bedzie chciala gadac z toba tylko na warcaby poleci! ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|