![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
cale szczescie ze ten boniek odszedl.ja wogole nie wiem kto go na to stanowisko wpuscil
Ja bym prponowal powrot engela, albo zeby druzyne odjal smuda.moze teraz nie jest taki dobry ale pare lat temu pokazal klase No i oczywiscie mala roszada w skladzie.bo bez nowych graczy to my daleko nie zajdziemy.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Szczerze mówiąc polska piłka nozna mnie nie interesuje ale z tego co szłysze co oni wyprawaiją to JAK DLA MNIE POLSKA reprezentacja powinna być rozwiązana przynajmniej wstydu by nie było ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja prpopnuje zebym to ja objal funkcje trenera kadry polskiej , rezultaty i wygrywane mistrzostwa beda zapewnione 8) Czekam na list od PZPN , czyli zaproszenie na moja inauguracje.
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki :
w bramce Bartek Danowski Obrońcy : Majonez Zbieg Tomgoo Laser Pomoc : Yahol Sid Weron Grzeniu Napastnicy : Brzuski i Bas (majsterz zlotowi wszystko wykombinuja ) a na ławce cała reszta (nicki jakie wybrałem nie są żadnym podlizywaniem sie (bo po co ? ) tylko te które przyszły mi jak najszybciej na mysl ) a dla Ciebie DRUSS przewidziałem specialną funkcje : ASYSTENT trenera do zaopatrzania w napoje chłodzące (a jak że Dobry Browa - gwarantowany sukces) i wygralismy mistrzostwa świata ![]() Pedros i ZiP - eksperci do spraw mleka !
WAL ŚMIAŁO! Tylko nie po oczach WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!! Ostatnio zmieniany przez sayan : 04.12.2002 o godz. 18:02 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hehehe calkiem calkiem
tylko ja na obronce - hmm no niech bedzie ale zapomniales o jednym forumowiczu ktory moglby w ataku grac bylby nim bgn jakby wyskoczyl w tej swojej masce to wszyscy przeciwnicy by spie..... uciekli ![]() PS bgn is't just a joke
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ale ześ sayan trafił - niewiem jak ? W szkole gram ONLY na obronie. Co do BGN'a na ataku - jestem kompletnie za ! / nie lubi dresów więc przeciwników pewnie tesh / Pozdrawiam cała drużynę CDRINFO zaplecze techniczne i ławkę rezerwowych trenera i całą resztę !!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Kiedy pierwsze zgrupowanie?
|
|
|
#10 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jesli chodzi o mnie to tylko bramkarz... wzrost, dlugie nogi, spora predkosc i refleks zawodowego quake'ra swoje robi...
na pomoc nie nadaje sie zupelnie - astygmatyzm mnie gubi i przeglad pola mam do dupy... ale dzieki za miejsce w wyjsciowym skladzie!
|
|
|
|
#12 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Z wrażenia omal nie spadłem z krzesła 8) :-D
|
|
|
|
#13 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
[QUOTE]sayan napisa***322;(a)
[B]jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki : ... a na ławce cała reszta ... no to zważywszy na ilość ludzi zarejestrowanych na forum i w miarę czynnych to ławka jest bardzo długa... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
wracajac do Bońka. Mysle ze dobrze ze sam odszedl a nie znowu ktos trenera reprezentacji wywalil!
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
[QUOTE]przemas napisa***322;(a)
[B] Cytat:
te PRZEMAS ... na gifie tak zasuwasz.. to bedziesz rezerwowym lewo skrzydłowym