![]() |
Boniek odszedł, Co wy na to ?
Jaki następca ? i wszelkie komentarze mile widziane :)
Moim zdaniem i tak już sie nic nie zrobi z ..Eliminacjami ME tylko trzeba szykować drużyna na MŚ ? miejmy nadzieje że znowu zaczne oglądać MECZE :) |
ja tam na naszym podrowku nie widze nikogo odpowiedniego na tym stanowisku. zatrudnic kogos z zazgranicy. niech się choć raz prezesi dostosuja do swiatowych trendow. moze to okaze sie recepta na nasza piłkę
|
a moim
zdaniem trenerem powinien byc ktos dobry, jak na przyklad Kasperczak z Wisly. Barca byla posrana jak grali z Wisla, teraz ostatnie sukcesy... To moj kandydat.
|
To jest stanowisko kamikaze. Ciekawe kto zechce być selekcjonerem.
A Engel podobno powiedział, że może wrócić na stołek. Tylko na razie nikt mu tego nie proponuje. |
Raczej nie jestem wielkim fanem piłki nożnej, ale to co się tam dzieje to starszny wstyd dla nas :)
ENGELA wywalili BONIEK wymiękł.. ciekawe dlaczego? może jakieś listy z pogróżkami dostawał albo co... Ciekawe kto siądzie na tym kkołku... tzn. stołku :) |
Jestem święcie przekonany że nadszedł czas na dobrego zagranicznego trenera.
|
... a co to jest Boniek :( ???
|
Wedle mnie nowym selekcjonerem może zostać nawet i Frantz Beckenbauer :-D :D :D
|
Słuszałem, że był kiedyś taki koleś, uważany powszechnie za wybitnego selekcjonera. Nawet napi9sał jakąś książkę o selekcji. Ditler, czy jakoś tak...
|
Ja proponuje poza trenerew wymienic 80% zespolu bo graja jakby chcieli a niemogli :(
|
Cytat:
|
===> Ja proponuje poza trenerew wymienic 80% zespolu bo graja jakby chcieli a niemogli
czasami to nawet nie widać że chcą, już nie wspominając czy mogą |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja proponuje zapomniec o naszej pilce noznej...
jaki zagraniczny trener podejmie sie pracy z naszymi orlami? zaden! a dlaczego? bo a) musialby przywiesc pilkarzy w teczce - 90% naszych nie nadaje sie nawet do grzania lawy w pozadnych klubach zagrnicznych b) narazilby sie na PEWNA kompromitacje, nie MOZLIWA tylko pewna... dlatego marzenia o dobrym trenerze z zagranicy sa nierealne, poza tym zagraniczny trener mialby jeszcze jedna nieakceptowalna ceche - nie siedzi i nie siedzial po uszy w polskim g... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |