Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.04.2006, 18:00   #16
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo
Wybór jednej opcji i restart, czyli rzeczywiście jego obsługa jest tak bardzo skomplikowana, że aż można sobie położyć system jak się czegoś nie wie , to chyba żart ...
No to widocznie jest za bardzo skomplikowany jak dla Ciebie skoro przez jedno klikniecie polozyles system...

Cytat:
Napisany przez Arepo
Z tego co pamiętam, to robiłem wszystko dokładnie z artukułem z gazety (to był chyba KŚ ekspert).
pozdrawiam
Artykul ukazal sie dawno temu w Chipie. W KŚ byl na 100% pozniej.
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_22247.html
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.04.2006, 20:15   #17
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol
No to widocznie jest za bardzo skomplikowany jak dla Ciebie skoro przez jedno klikniecie polozyles system...
To, że Microsoft wycofał ten program ze swojej oficjalnej strony musiało być czymś spowodowane, zapewne problemami w jego działaniu. Widać to choćby z tego tematu, gdzie już 3 osoby miały z nim kłopoty. Są tysiące różnych konfiguracji sprzętu i wystarczy, że tylko jeden sterownik bardzo popularnych kart graficznych powoduje konflikt z programem i nie pozwala mu prawidłowo uruchomić systemu. Powiedzmy, że co setna osoba uszkodzi sobie w ten sposób system. Niby niewiele, ale jednak te osoby będą miały bardzo poważny problem, który do tego jest niezmiernie trudny lub wręcz niemożliwy do usunięcia.

Rozumiem, że u Ciebie nic się nie stało, ale to nie znaczy, że tak jest u innych, więc komentarz, który napisałeś jest co najmniej nie na miejscu. Widzę jednak, że już wiesz, że zrobiłem źle, więc nie mam zamiaru się kłócić, masz racje ...

Cytat:
Napisany przez rosol
Artykul ukazal sie dawno temu w Chipie. W KŚ byl na 100% pozniej.
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_22247.html
Możliwe, że w Chipie był wcześniej, ja na pewno robiłem to zgodnie z artykułem z KŚ lub Entera (już dokładnie nie pamiętam), gdyż Chipa nigdy nie kupowałem. Chodziło o to, że postępowałem zgodnie z zaleceniami, co eliminowało możliwość błędu. No chyba, że autor artykułu postępował źle.

pozdrawiam
Stary 23.04.2006, 20:20   #18
rosol
Guru

Cytat:
Napisany przez Arepo
Rozumiem, że u Ciebie nic się nie stało, ale to nie znaczy, że tak jest u innych, więc komentarz, który napisałeś jest co najmniej nie na miejscu. Widzę jednak, że już wiesz, że zrobiłem źle, więc nie mam zamiaru się kłócić, masz racje ...
pozdrawiam
Ale nie musiales od razu komentowac mojego posta. Ciekawe czy Ty bys wiedzial jak zoptymalizowac proces bootowania systemu bez pomocy tego artykulu? Moj post to jedynie riposta wiec nie bierz go sobie go tak bardzo do serca
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.04.2006, 20:35   #19
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol
Ciekawe czy Ty bys wiedzial jak zoptymalizowac proces bootowania systemu bez pomocy tego artykulu?
Wiedziałbym , ale z ciekawości próbowałem różnych rzeczy, także programu Bootvis ...
Cytat:
Napisany przez rosol
Moj post to jedynie riposta wiec nie bierz go sobie go tak bardzo do serca
Nie ma sprawy, proponuję

pozdrawiam
Stary 23.04.2006, 21:38   #20
rosol
Guru

Cytat:
Napisany przez Arepo