![]() |
Cytat:
|
przelec mu dziewczyne :D
|
Cytat:
szkoda ze nie mam brata, czasami tak chetnie bym komus wpie***** a siostry sie boje... |
Cytat:
|
A ja proponuję zrobić z fotela kierowcy mini krzesło elektryczne!
Jak go raz porządnie popieści to nigdy nie wsiądzie za kierownicę :haha: |
Cytat:
:banan3::banan2::banan: |
no wlasnie, to w koncu brat...
ja mam brata w podobnym wieku co woitas, wiec chyba cos wiem o tym, jak wygladaja relacje z takimi 'dzieciuchami' problem w tym, ze niektorzy dojrzewaja psychicznie nieco pozniej i trzeba po prostu czekac az znormalnieja. chociaz rekoczyny sa nieraz naprawde wskazane, byle mlody nie byl wiekszy i silniejszy od starego :D @woitas blokada na kierownice/skrzynie biegow to tylko niepotrzebny wydatek (chyba ze dodatkowo ma przeszkadzac zlodziejowi), bo skoro nie mozesz upilnowac kluczykow do samochodu to niby czemu mialbys upilnowac kluczyki rowniez do blokady. (zakladam, ze blokada na szyfr to totalne nieporozumienie- ja otwieram niejedna taka w minutke, a zadnym "wlamem" nie jestem ;) ) blokada zaplonu - dobre, ale przy zalozeniu, ze jak bedziesz podrozowal kiedys z bratem to albo pozwolisz mu wsiasc do auta po zapaleniu silnika albo umiescisz wlacznik w b. sprytnym miejscu, ale to wymaga rozebrania paru elementow tapicery. mysle ze jest to rowniez niezle zabezpieczenie dla "szybkich" zlodzieji, bo jak beda mieli wiecej czasu to sami sobie "skrzesaja" zaplon ;) jazda bez papierow to kretynizm, wytlumacz mlokosowi czym to grozi, bo chyba nie jest swiadom, chyba nie warto tak ryzykowac (i to jeszcze dla takiej laski) BTW jaka to furka? wiem, niewazne jaka, i tak jej szkoda, ale z ciekawosci chcialbym wiedziec @ALL :D 1. powiesic za jaja? LOL 2. zadzwonic na policje? BIG LOL, ROTFL :D :D :D pozycja 2 najskuteczniejszym sposobem :D |
Cytat:
|
pykson- otwierasz cztero cyfrowy szyfr w minutke ?? z taka wiedza powinienes grac w lotka hehe, zartuje tylko...
apropo wylacznika zaplonu; z wlaczaniem i wylaczaniem doszedlem do takiej wprawy ze nikt nawet nie wie ze cos tam jest... najgorzej bylo jak kiedys popilem i samochodem mial wracac kumpel, poszedl po samochod, po pieciu minutach wraca pieszo i mowi ze nie moze zapalic hehe, do dzis nie wie ze tam byl guzik, wie tylko ze ja podpity zapalilem a on nie mogl hehe... z 'skrzeseniem' tez nie jest tak latwo, wszystko zalezy gdzie odetniesz linie... ale by nie dac nikomu szansy szukania nawet pod maska, wajche do otwierania tez przelozylem i sprytnie schowalem. orginalna niby jest, a sprezynka za plastikiem daje uczucie ze niby maska sie powinna otworzyc, a tu nic... wiec nie ma zaplonu i nie ma szperania... ale pewnie na wszystko jest sposob, wiem tylko ze domowej roboty zwody sa najlepsze... |
Cytat:
zabieraj lub wypnij ( w zależności co łatwiejsze jakiś istotny kabelek), talk aby auta nie dało się uruchomić 9 młodzi z reguły nie maja bladego o tym pojęcia bo na komputerach auto zawsze odpala) |
nos kluczyki przy soobie
jak masz bearlocka to nawet jak ma jakies skile w otwieraniu samochodu (malucha srubokretem sie dalo) to mu to nic nie da :) |
Kluczyki przy sobie - to chyba najprostsze, zapasowe schowane.
Kumpel w Passacie założył odcięcie w sobie tylko znanym miejscu, a żeby nie robić za kierowcę żony (i jej siostry) kupił jej trabanta. |
:fiu: fiu fiu
Brachol miałby jednym słowem mówiąc "lipe" :] Mojej mamie nie można samochodu dawać bo ona już zapomniała jak sie jeździ :) Pozatym kluczyki się chowa ;) |
Cytat:
A tak na serio to już kiedyś wyjmowałem świece w skodzie (a ten prostownik to po to bo jakby wział kluczyki to nie mogąc zapalić pewnie wyładował mu akumulator) Ale ten motyw z odcięciem zapłonu jest dobry (Najlepiej pod fotelem albo kolumną kierownicy [głęboko]) |
Cytat:
shuma02 grywam, ale b. rzadko, max trafilem 3 blokady, z ktorymi sie spotkalem mialy zawsze 3 cyfry chociaz 4 nie sprawia tu ogromnej roznicy, ale zawsze trudniej nie chcac robic total OT napisze tylko, ze to nie chodzi o zgadywanie ale o odpowiednie ustawienie obu czesci, po prostu czesto mozna wyczuc kiedy wpadnie odpowiednia zapadka. to zadna sztuka, sprobuj sam przy okazji nie jestem zadnym zlodziejem, ale zawsze to fajnie zrobic kawal kumplowi i sciagnac blokade zanim snieg odgarnie z szybek :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:54. |