![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Tak!
Aleee wiatr jest.. I raz zagrzmialo, z daleka. Tyle, ze wiatr jest jak z grzejnika.. Czekam na chlodny deszcz xD. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
@andrzejj9 to miałeś ładne wrażenia, z tego co widze, pierwszy raz widze taką sytuację
żeby koła tranwaju zostały zalane ![]() To jak by mała powódź, szkoda że nie oglosili alarmu powodziowego, czy jak tam to się nazywa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie w jaworznie burzy nie bylo ale za to konkretna ulewa
w centrum u mojej babci ledwo kropilo a u mnie rzeki chodnikami plynely
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Niech to! I nic nie bylo..
Troche powialo, temperatura lekko spadlo i mnie ominelo :-(. WTF?! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
no no niezla burza
dodam tylko ze 60 km od Ciebie, w Legnicy lekko pokropilo, pogrzmialo i poblyskalo, zaraz potem znowu zrobilo sie goraco ;] a zapowiadalo sie na ulewe
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
andrzejj9 - co to byl za most bo juz zglupialem
No chyba ze jechales od dupy strony jak ja to nazywam przez milenijny ![]() Wroclaw - europejska stolica mostow, a co tam, SWIATOWA ! ![]() EDIT: A jakis filmik wrzucisz czy nie warte sa by ujrzaly swiatlo dzienne ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ale myślisz prawdopodobnie o tym, co ja, bo jest to ten przy więzieniu, tylko on nie znajduje się przy żadnym z mostów (tak, jak napisałem - most Pomorski jest od niego oddalony o mniej więcej kilometr i podobnie - tylko z drugiej strony - most Osobowicki), tylko mniej więcej w połowie drogi między nimi. Ale to na pewno ten, o którym myślisz ![]() Filmiki zaraz powrzucam, bo Demek użyczył mi serwera Miałem to zrobić wczoraj, ale bateria mi się w aparacie wyczerpała, a w tym komputerze nie mam czytnika. Zaraz będę się tym bawił, więc po południu powinno coś być
|
|
|
|
#9 | |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja to musze wyjasnic !! Nie daje mi to spokoju. Ale chyba juz kumam, jechales od strony centrum w kierunku polnocnym, powiedzmy ze osobowice albo gdzies na lewo, okolice krasinskiego, psiak-wazne ze po zdjeciach wiem skad. A wiec, jechales mostem mieszczanskim, uniwersyteckim lub pomorskim. Do wyboru wiadukt przy wiezieniu (pomorska chyba) lub przy powstancow wielkopolskich-ale tamten teren rozkopany. No i ten pierwszy ma takie podwyzszenie z chodnikiem. Chyba o to chodzi. Na poczatku myslelem ze jedziesz z przeciwnej strony i dlatego mowielm o osobowickiem ![]() Uff
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Prawie wszystko się zgadza Dobrze kojarzysz wiadukt przy Powstańców Wielkopolskich, który nie wiem jeszcze w jakim stopniu, ale jest rozkopany. Sprawdzę w najbliższych dniach. Natomiast pojechałem tym drugim, przy więzieniu, gdzie właśnie jest to podwyższenie chodnika, które umożliwiło przejazd. Jedyne, co się nie zgadza to to, że nie jechałem przez żaden most, ale to tylko dlatego, że ruszyłem spod Chrobrego Wcześniej tak, jak wracałem z siłowni to przejeżdżałem przez dwa na ulicy Długiej, ale jak one się nazywają to nie wiem.
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 09.07.2006 o godz. 11:51 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Wieczorem wychodzac na dwor w "bezrekawniku" bylo wrecz zimno. Juz sie cieszylem, ze dzisiaj bedzie chlodniej, ale wstalem o 10:30, wyszedlem na kilka sekund na dwor i sie zalamalem. Jest prawie tak jak wczoraj, eh :-(.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w Poznaniu, jak pisal ro z burzy nici
oziebienie obajwilo sie tym, ze rano o 6 jadac na gielde nie musialem wlaczac klimy potrzebna byla dopiero o 7 jak wracalem ^_^ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
u mnie cieplej niz wczoraj
a ze wczoraj lalo to dzis parno jak sku...yn
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 |
|
the one
CDRinfo VIP
No ja przed chwilą na giełdzie byłem i myślałem, że nie dojdę do samochodu.. Parówka straszna.. A jeszcze tylko wspominam wczorajszą burzę..
No ale nic - zgodnie z obietnicą kilka filmików. I jeszcze raz dziękuję Demkowi za użyczenie serwera ![]() Na razie są 4, za chwilę doślę jeszcze 2 ![]() http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/andrzej9/ ----EDIT Jak ktoś chce ściągnąć filmiki, to jeszcze się kilkanaście minut wstrzymajcie. Za chwilę będą one wszystkie zajmowały ok. 11 razy mniej niż do tej pory (przykładowo 2MB zamiast 36..) z niewielką utratą jakości
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 09.07.2006 o godz. 14:54 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
prosze cie bardzo
filmy juz sa 1 i 2 .avi to org z aparatu 15fps 3,4,5 .avi to konwersja trzech ostatnich te trzy ostatnie to org z aparatu
|
|
|
![]() |
|
|