Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.07.2003, 13:35   #16
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@ andrzejj9

Jeśli chodzi o wymianę drukarki z powodu niedotrzymania terminu - read the fine print!
Niestety, przeważnie do liczby dni na naprawę dodane jest przeoczane przez wszystkich konumentów słówko "roboczych" - co praktycznie oznacza, że firma ma prawie trzy tygodnie na naprawę. Poza tym czasem dodawane jest zastrzeżenie, że w "uzasadnionych przypadkach", wywołanych np. koniecznością ściągnięcia części, itp., czas naprawy może się wydłużyć...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.07.2003, 14:25   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Juz nawet zalozylem osobny topic w tej sprawie. Faktycznie jest tam napisane roboczych i moj blad, ze nie zauwazylem tego od razu. Przydalaby sie tez od razu znajomosc przepisow, bo wtedy inaczej bym to rozegral i juz mogl ubiegac sie o zwrot pieniedzy. No ale nic, przynajmniej sie czegos nauczylem, a wcale nie jest takie pewne, czy ta drukarka wroci przez jeszcze dwa dni. Potem mina i robocze...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.07.2003, 19:01   #18
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wydaje mi się, że ostatnio widziałem fajny test drukarek na www.twojepc.pl 8)
Stary 14.07.2003, 19:13   #19
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Ale tam jest test Epson vs. HP
http://twojepc.pl/artykuly.php?id=drukarki_hp_epson
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2003, 11:55   #20
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Odebrałem drukarkę z serwisu. Naprawa kosztowała 50 zł, ponieważ gościu napełnił mi tusz bez mojej wiedzy i musiałem dodatkowo zapłacić. Okazało się, że drukarka miała zapełniona jakieś buforu, czy coś innego. Prawdopodobnie drukarka miała w sobie jakiś tekst do drukowania i nie mogła go usunąć z pamięci i w ten sposób "zapchała się". :p
Jeżeli mi się uda zebrać kasę to sprzedaje tą drukarkę i kupię sobie Canona, ale jeszcze nie wiem jaki model.
Stary 29.11.2003, 16:47   #21
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez SEBAw
Mam problem z drukarką Canon BJC-250. Otóż drukarka jest podpięta do komputera, lecz nie może zostać znaleziona. Wgrywałem nowe sterowniki, lecz to nie pomagało, bo jej nie widzi. Postanowiłem ją podpiąc do innych komputerów oraz zmieniałem kabel od LPT1 - bez skutku. Drukarka się wlącza i jest gotowa do pracy, lecz nie może nawiązać komunikacji z komputerem. Drukarka obsługuje Plug & Play więc sama powinna zostać wyszukana w systemie. Co może być powodem i jak to rozwiązać
DRUKARKA CHODZIŁA TYDZIEŃ TEMU, A TERAZ NIE !!!
Chciałbym poruszyć jeszcze raz mój stary problem. Otóż zauważyłem, że drukarka zostaje rozpoznana w innych komputerach, ale nie we wszystkich, tzn. u mojego sąsiada zostaje rozpoznana, a u drugiego nie itd. O co chodzi
Dodam jeszcze, że przy starcie komputera jest sygnał, że drukarka jest podpięta do komputera.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: