![]() |
Cytat:
Jednak w przypadku reputek życie zweryfikowało te zamysły I pojawił się jeszcze jeden aspekt - emocjonalny - daję - bo go lubię Mnie osobiście to nie przeszkadza, ktoś po prostu - co prawda może nie konkretną pomocą - ale sobie zasłużył, skoro ktoś drugi go nagradza I powiem szczerze, że takie nagradzanie jest moim zdaniem lepsze Niż wypisawanie w podpisach haseł w stylu: Daj reputkę! To mnie razi - ale tak jak już pisałem - to forum nie jest moją własnością A GTW to nie przeszkadza - więc po prostu na to patrzę i tyle - bo nic zrobić nie mogę :nie: Co prawda mógłbym zakładać nowe topiki po tych zamkniętych na ten temat, miotać się i okazywać swoją niechęć, kląć na tych zbrodniarzy i ciągle do tego powracać Pytanie tylko: po co i co by to dało i jaki tego byłby sens? Jeszcze by mnie za tertyka wzięli ... || |
Cytat:
Idea. I to właśnie o Idee mi chodzi, a nie o ilość. |
Cytat:
Ja już piję! :piwko2: A o tetryku pisałem, że tak zacząć być może, a nie musi :nieee: Cytat:
Cytat:
A poza tym dla kogo ma to znaczenie? Te reputki Najgłośniej w obronie uciśnionych krzyczą ci co chcą ich mieć więcej i więcej i więcej i ... No bo prawdziwych, poważanych, szanowanych, sensownych i rzeczowych userów takie pierdoły chyba nie powinny obchodzić, prawda? :> :D |
mojsza racja mowi - mod moze byc specem tylko na swoim podworku, i nie ma w tym nic zlego, ale nie powinien sie wypowiadac tam gdzie robi z siebie blazna. a robi! kazdy co jakis czas palnie cos bardzo glupiego, ale niektorym to weszlo w krew, tak samo pisanie postow do wewnetrznego kregu samouwielbienia
mnie w kaciku starego tetryka nikt nie bedzie chcial, wiec zaloze konkurencyjny 'kacik atrakcyjnego tetryka' i marketingowo juz jestem do przodu :D |
Cytat:
Podobnie jak Esem twierdzę, że "reputacja" stała się czymś powszechnym. System reputacji stracił swój charakter. Teraz "cool" jest mieć dużo reputek :\ |
Cytat:
cos sie sklocacie ludzie zupelnie niepotrzebnie :klotnia: wypijcie lepiej po jednym :piwo: |
Nie rozumiemy się :nie:
Nie neguję odrębności zdań i poglądów Chodzi o charakterystyczną tematykę problematyki - dość specyficzna od pewnego czasu Czy tak naprawdę na forum o nagrywaniu najważniejszą tematyką jest moderowanie, reputkowanie, kolorystyka, dobór przeglądarki do wyświetlania forum i jeszcze cała kupa innych ??? Czy nie wystarczy w tych sprawach powiedzieć: uważam, że ..., to moje zdanie ..., wydaje mi się, że ... i tyle? :idea: Czy może założyć osobny dział o wielkości i kolorze kropek reputkowych? :sciana: NC |
Podpisuję się pod słowami yahol-a i emem-a !
Tak samo bedę współautorem i kontynuatorem myśli Esem-a. Vizzard Wg. Ciebie najlepiej podłożyć jest się pod wszytsko i wszystkich ? |
Cytat:
Bede wspolautorem i kontynuatorem mysli Esema. Ps: calkiem juz powaznie. To ze 100 ludzi krzyczy - racja! A jeden, mowi - nie. Nie wynika jednoznacznie , ze ta 100 ma racje. Co do reputek - popieram Esema w 120%. Zbedny, zielony gadget - glosowanie na popularnosc - jednym slowem bzdura. |
Cytat:
Odnośnie wszystkiego: Racja jak zwykle jest pośrodku Jednak ostatnimi czasy nie sposób nie zauważyć Że większość tematów i przewijających się wątków klawiatury i uczestnictwa esema jest nudne i upierdliwe do bólu ( przykład: tematy reputkowe ) Forum ostatnio przechodzi zmiany - nie wiem czy na lepsze czy na gorsze Mnie także nie podoba się wiele rzeczy - ale po wyrażeniu swojej opinii i przyjęciu kontrargumentów - daję temu spokój ( w zależności od amunicjii :> ) Bo jesteśmy tylko uczestnikami, a na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpływu :nie: Jednak w przypadku esema niestety ton wypowiedzi przeradza się - wraz z kolejnym postem na ten sam temat - w pewien stopień marudności, namolności, upierdliwości i innych ści To tylko moje skromne zdanie - ale z tego co widzę - nie mam powodów czuć się z nim wyalienowany Jednakże istnieje niebezpieczeństwo, że ciągłe posty w tym tonie doprowadzą do sytuacji Gdzie wokół użytkownika tego powstanie specyficzny rodzaj określonych niepozytywnych odczuć :\ A sam użytkownik może zostać zaetykietkowany i kojarzony zacząć być może z nieistnijącym chyba jeszcze dziełem: "Z pamiętnika starego tetryka" :czytaj: :| |
Cytat:
Ja objektywny byc nie musze. :D Nie jestem tu moderatorem. Ps: a poza tym lubie zadymy :D |
Opinię również można wyrazić w sposób.. "ładny albo brzydki", a forma wybrana przez esema zdecydowanie do tej pierwszej grupy nie zależy. Chcesz go bronić ok, ale postaraj się też być w tym choć trochę obiektywny.
|
Znacznie powazniej:
Esem jest zbyt znaczacym, doswiadczonym userem aby zaslugiwal (sic!) na takie przytyki i retoryczne pytania jakie mu serwujecie. Zdecydowanie prosze i o zmiane tonu wypowiedzi jak i rownierz pewien szacunek. Nie zgadzam sie na tolerowanie takich zlosliwosci i powiedzmy sobie szczerze - bezmyslnosci. Nawet ze strony zielonych wielokropkow. Forum jest miejscem wymiany pogladow. I pewien poziom powinien byc zachowany i rownowaga. Radze, zawsze, pomyslec, zanim cos napiszecie. Co by mod nie musial interweniowac. I jak macie napisac cos glupiego (vide Predi) - nie piszcie nic. Naprawde. Esem wyrazil swoja opinie, i na tym koniec. Mozna sie nie zgadzac. Ale mozemy sie nie zgadzac w sposob "ladny" albo "brzydki". Wole pierwszy sposb. Ps: oczywiscie, ja jestem wyjatkiem. I moge. :D Ale ja -jestem ja. Yahol. |
esem nudzisz sie nie?
menopauza doskwiera? |
Modow sie namnozylo, jak pchel na psie :D
Ilu jest -bladego pojecia nie mam. Ale liczyc do tylu -nie umiem :D Mod ma zalety i wady. Tych drugich zawsze wiecej. Mod czasmi uwiera, jak kamyk w bucie. Mod nie zawsze ma racje. Tak napwde, mod nigdy nie ma racji, z natury rzeczy jest stronniczy. Popiera tylko wlasne poglady. Mod kasuje posty, ktore wlasnie chcielismy przeczytac. Albo byla tam odpowiedz, ktorej szukalismy od wczoraj. Ogolnie rzecz biorac: Mody, to zlosliwe, aspoleczne, aroganckie szkodniki. Modow nalezy zwalczac. Dyrekcje - popierac. Wtedy jest szansa, zajecia miejsca podgryzanego moda. :D Ps: i tak Esem ma racje, a nie mod. I nawet wsparcie Dyrekcji - nic tu nie zmieni. :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |