![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Dostaniesz za niego reputę ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
Niech reputki bedą przyznawane przez autorów tematów, adminów i modów. Niech oni bedą tymi, którzy mogą oceniać wypowiedzi. To będzie sprawiedliwe i wiarygodne. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
byla kiedys ankieta o zasadnosci reputacji
wygralo zeby zostaly proponuje ja powtorzyc - mysle ze wyniki moga byc odmienne w zwiazku z upadkiem systemu... a pomysl Barteza... hm ciekawy tylko czy potrzebny? reputaki sie nie sprawdzily, wprowadzanie czegos co bedzie bardziej skomplikowane nic nie poprawi imho |
![]() |
![]() |
#34 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zostawmy w końcu te reputki i zajmijmy się merytoryką forum ![]() Wysoka Komisja ds Zatwierdzania Reputacji ^_^ A to ci ... BTW Pozostaje czekać na komisję śledczą ds Nadużywania Reputacji ![]() A czy mogę jeszcze nieśmiało zaproponować Lotne Brygady Konkwistadorów? ![]() Zobaczcie czym my sie zajmujemy ... ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Oczywiście to tylko propozycja. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
@Bartez: dużo masz racji... Tak się składa, że żadko zaglądam na to forum > praktycznie jak jestem wywoływany privem bądź jakąś starszą dyskusją w której brałem udział. Starałem się napisać własną opinię w sposób wyważony, grzeczny i nikogo nie obrażający. Jak mi się to nieudało - to przepraszam, szczególnie "zielonkropków"
![]() |
#37 | ||
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Cytat:
Reputki miały pokazać tych, którzy wnoszą coś do forum. Miały pokazać tych, którzy czynnie pomagają innym. Cytat:
Wyraźnie widać, że napisałem odp. na post Vizzarda. Jeśli dalej nie wiesz o co chodzi. Przeczytaj post na który dałem odpowiedź. Dyskusja jest od tego, aby dyskutować. Cechą dysusji jest to że temat lubi się zmieniać. |
||
![]() |
![]() |
#38 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czytam, czytam, tylko Twoj post wylapalem jako kompletnie odbiegajacy od zwierzen esema. Moim zdaniem lepiej ze temat zszedl na reputy, bo przynajmniej jest to temat konkretny, a nie rozmawianie o blizej nieokreslonych wadach, blizej nieokreslonych osobnikow. A temat reput musial w koncu wybuchnac, bo juz dawno go nie ruszalismy, a efekt znacznie odbiega od zalozen. http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...4&page=1&pp=15 PS. Gdyby wprowadzic ostrzejsze moderowanie (bo samo przegladanie jest juz teraz - rozumiem ze chodzi o ostrzejsza moderacje) o ktorym napisales na wstepie swojego posta to np. tutaj, zostaloby niewiele postow, bo wiekszosc odbiega od tematu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Za duzo tych postow od wczoraj sie namnozylo
![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Zastanawia mnie jedno.. skąd co jakiś czas powstają takie tematy wzajemnych wyrzutów i pretensji.. O co właściwie chodzi i co kieruje osobą, która to zaczyna? Już tyle razy to przerabialiśmy z najróżniejszych, nawet najbardziej błahych powodów, a teraz zaczyna się znowu.. po co? Czy nie ma innego sposobu na wyrażenie swoich frustracji, czy nie można porozmawiać, jak normalni, rozsądni ludzie?
Zawsze wydawało mi się, że właśnie tacy spotykają się na forum, ale czasami, jak czytam tematy podobne do tego, to zaczynam mieć wątpliwości.. Nie wiem, jaka jest tego przyczyna, ale już chyba najbardziej przypada mi do gustu stwierdzenie Yahola, że on po prostu "lubi zadymy".. I to jeszcze, jeśli powiedziane zostałoby serio, mógłbym zrozumieć, ale obawiam się, że w niektórych przypadkach, to nie jest takie "proste"...
#41 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Cytat:
Chodzi o przegladanie i nagradzanie tych, którzy wnoszą coś konkretnego do dyskusjii. Którzy przyczynili się np. do rozwiazania problemu. Jeśliby taki system wszedł w życie moderatorzy mieliby na pewno więcej pracy. Musieliby poprostu czytać uważniej to co piszą ludzie. Podobnie rzecz się ma do osób zakładających tematy. To one powinny nagradzać tych, którzy im pomogli. A z tym odbieganiem od tematu. Pisałem już o dyskusjii. Temat lubi się zmieniać. Trudno np. byłoby się trzymać samego "DMA". Związane jest z tym przecież tak samo problem "kanałów IDE", "konfiguracji windowsa" itp. czynników. |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Wypowiadasz się prywatnie czy jako moderator? Przecież doskonale wiesz, że najwięcej merytorycznych zarzutów to jest właśnie do Ciebie. Wielokrotnie już inni zwracali Ci na to uwagę... Ja jeszcze nie bo też jestem z Wrocławia. 8 )
![]() |
#43 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Frustraci, ktorzy szukają dziury w całym co jakiś czas wsadzaja kij w mrowisko Które z tego powodu rozgrzebane jakiś czas temu ledwo jeszcze dochodzi do siebie A najlepsze jest jeszcze to, że padają sformułowania: "rzadko zaglądam na forum" Powstaje wobec tego pytanie: Jeżeli tak rzadko zaglądam na forum, to co aż tak straszliwie rażącego jest przykładowo w ilości MODów, że by aż tak straszliwie marudzić? ![]() Rozumiem gdy ktoś zagląda tu codziennie i z powodu MODów ma zatwardzenie Ale gdy zagląda się rzadko - to chyba raczej rozwolnienie Bartez mówi, żeby nie pisać, że nie ma sie wpływu na forum A co do liczby MODów to się ma? Napisałem przecież, że są pewne rzeczy na których wpływu się nie ma - dokładnie tego się to tyczyło A jeszcze co do liczby MODów - to kiedyś przewinął sie wątek - pożartowaliśmy - i tyle ![]() I tak to właśnie widzę ![]() W przeciwnym razie niedługo wszystkim nadamy numery Zablokujemy możliwości zakładania tematów oprócz tych nadanych przez GTW Posta najpierw będziemy wysyłali mailem do MODa celem zatwierdzenia, a on już po odpowiedniej korekcie będzie zamieszczał Obowiązkowo każdy będzie musiał zamieścić co tydzień posta z pochwałą pracy MODa Reputy - to już wiemy - będą komisyjne Zakazane będzie używanie słów: piwo, ***** <= L A M E R, niezadowolenie, dupa, itp ... Zakazane będzie pisanie nadaremno nicków MODów i ADMINÓW szczególnie w związku z którymś z powyższych wyrazów A wszystko to oczywiście w duchu nagrywania i sprzętu do tego służącego ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 07.09.2005 o godz. 16:48 |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Dla mnie osobiście twoje wywody stają się powoli męczące - albo napisz wprost, co ci się na forum nie podoba i jaką widzisz możliwość tego zmiany, albo rzeczywiście daruj sobie wizyty w miejscu, które cię tak męczy.. Co do mojego "bełkotu".. Rzadko spotykam się na forum z taką czy inną formą obrazy, a jeśli już się zdarza, staram się puścić ją mimo uszu, ale nie widzę powodu, żeby robić tak w tym momencie. Temat powoli staje się nudny i nic nowego na forum nie wnosi, a jeśli chodzi o twoją osobę, to jeszcze jedna taka uwaga i zamienię się na chwilę w moderatora, o którego @ memorando prosił, podejmującego trochę twardsze decyzje. I tak, mam tu na myśli bana dla ciebie.
![]() |
#45 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
i sie zrobil bajzel...
ja tylko nie rozumiem o co te klotnie.... co nowy mod to jest problem... nie podobaja sie te kropy to usuncie... ja mam wszystko gdzies, dopoki mozna tu sobie pisac i moderatorzy trzymaja to w kupie.... kazdy ma wolny wybor czy chce tu z nami byc aha i Yahol.... moj poprzedni post byl tak napisany aby pokazac jak wielkie powazanie mam do tego tematu... Ostatnio zmieniany przez Predi : 07.09.2005 o godz. 16:59 |
![]() |
![]() |
|
|