![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
kurcze bylem dzis na filmie The Ring
(jakis czas temu Surf polecal). I juz wiem skad sie wziela ta mucha w plycie. Ci co ogladali wiedza o co biega. :-D Jak przezyje najblizszy tydzien, to zassam ten filmik jak sie pojawi i nagram go wlasnie na tej plytce:o
|
|
|
#33 |
|
Pilot oblatywacz
![]() |
Nie ogladaliscie tego filmu??
Szkoda kurcze, bo na seansie caly czas mi ta mucha po glowie chodzila
|
|
|
#34 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
Kiedys mi się trafił też kawałek deski :-D :-D . Czego to oni nie pakują do pieczywa...
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a moze to byl jakis ......
ta mucha to pewnie najnowsza technologia szpiegowska wyslali do tdk zeby podpatrzyla plany plyt cd ale ja zlapali - torturowali - a na koniec zywcem pochowali w tym co miala szpiegowac czyli w plycie i wyslali w swiat zeby sie dowiedziano ze w tdk nawet muchom nie przepuszczaja (hmmm moze napisze na tej podstawie jakis kryminal) a tak wracajac do kawalow rosyjski naukowiec prowadzi eksperyment na muszce wyrwal jej dwa skrzydelka i mowi do niej - nu idzi mucha idzie - naukowiec zapisal obserwacje i wyrwal jej dwie nozki i znowu mowi - nu idzi mucha idzie zapisal to i wyrwal jej kolejne 2 nozki - nu idzi mucha ledwo ale idzie - zapisal i wyrwal jej ostatnie nozki -nu idzi mucha nie idzie - zadowolony naukowiec zapisuje wyniki eksperymentu - po wyrwaniu dwoch ostatnich nozek mucha ogluchla
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
juz sobie to wyobrazam: James B. poslugujac sie mucha ukryta w opakowaniu CD wykrada plany budowy bomby atomowej ze scisle chronionej bazy Koreanczykow dodatkowo poza wbudowana seryjnie w muche funkcja aparatu, karabinu oraz samochodu w finalowej scenie ucieczki zamieni sie ona w vodke i zmiesza z martini oraz zostanie wypita przez Bonda przez co uniknie zlapania i 007 znowy wykiwa swojich wrogow :-D
|
|
|
|
#37 |
|
Pilot oblatywacz
![]() |
kurcze a moze rzeczywiscie to mucha
szpiegujaca? Np piratow komputerowych. Sprzedawana z cdrami, sprawdza Twoje zasoby komputerowe i wysyla do centrali. Piraci miejcie sie na bacznosci, nie znacie miejsca ani godziny:-D
|
|
|
#38 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Kiedyś miałem takiego kolegę którego nikiem była mucha (oby to nie był on
)
|
|