![]() |
Cdr - zabojca much
Ilość załączników: 1
wielkie bylo moje zdziwienie, gdy otworzylem
swieza zakupiona tdk metallic 40x i stwierdzilem ze pudelko jest mauzoleum muchy:-D Musialem biednego nieboszczyka odkleic od powierzchni plyty i spuscic do Wisly. Mam nadzieje, ze nad ta plyta nie cizy fatum, na wszelki wypadek nie bede jej wsadzal do cdromu lg 52x :D W zalaczniku fotka. PS Nigdy nic tu nie zalaczalem, wiec nie wiem czy sie udalo8-) |
:-D
|
ja kiedyś sznurek w chlebie znalazłem i jeszcze mi gołąb do kebaba narobił (widziałem i nie zjadłem) ale żeby mucha !!
pozdro, Marcin |
BIEDNA MUCHA MALUTKA :'( TY BEZCZEŚCICIELU GROBÓW :-D
|
Cytat:
To jakiś test na trzeźwą wymowę...?:) |
teraz ci sie bedzie duch tej muchy w koszmarach nawiedzal :-D :-D :-D
|
Wprawdzie wypilem jedno piwko do obiadku ale chyba dobrze to napisałem ,fakt faktem że można sobie połamać jezyk ale chodziło mi o bezczeszczenie :-D (chyba...;)
|
podejrzewam, ze jak nagram na tej plytce
muzyke, to w tle bedzie slychac brzeczenie:-D Ja film to jakis horror - byl taki pod tytulem mucha? Nie pamietam. W kazdym razie troche sie mucha w plytke wzarla. :o |
Zibix napisał posta "Na rozweselenie" ale po przeczytaniu tej dyskusj
poryczałem sie ze śmiechu.Jak to taki mały robal może narobić tyle zamieszania! |
Cytat:
Mucha nie jest robakiem! Mucha..... |
Już miałem się kłócić;) ale myślę sobie że z całą pewnością Yahol
zaklasyfikuje nam do jakiej "rodziny" należała owa mucha. Niech się dokładają do pogrzebu a nie tak na koszt Sprężyna. A fe.......... |
do zainteresowanych - pogrzebu nie bedzie
muche splawilem. Odzyskac sie nie da. Zostala jedynie na fotce. I nie przysylajcie mi kondolencji to nie byla moja mucha tylko jakiegos goscia z TDK corp.:-D |
Cytat:
|
A widzisz uprzedziłeś moją wypowiedż bo właśnie chciałem wskazać pomocnika do pogrzebu , np tego pana z kaskiem bo ma łopatkę :-D
A tak wsumie to zawsze można zrobić coś symbolicznego typu " Pomnik nieznanej muchy" czy coś w tym rodzaju:) |
Sorry Misz_masz tym razem nie bedzie uzytku ze szpadelka.
A swoja droga zaczalem sie zastanawiac, jakiej narodowosci byla ta mucha i ile kilometrow musiala pokonac aby dotrzec w tej plastykowej trumience do mnie. Jej grob byl jak dla zasluzonych dla rozwoju techniki nagrywania cdr - pudelko plyty, krypta przykryta byla plyta cd(nie kamienna) - a ja to zniszczylem:* Tak sobie teraz przypomnialem ile sie nameczylem, zeby zdjac folie z pudelka - cos musialo w tym byc....:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |