![]() |
Ja tez się piszę !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz tylko kwestia tego, ile by to miało trwać, jak widzicie sprawę noclegu i inne sprawy organizacyjne. Jeszcze kilka kolejnych dni mam sprawy związane z uczelnią i mogę nie być online, ale czekam na ewentualne propozycje. Także liczę na pomoc w organizacji tego przez osoby z Krakowa i okolic :) Jak ktoś ma jakieś pomysły, to pisać. |
Cytat:
Tylko myślałem, że to była propozycja ;) Mi ten termin pasuje i miejsce też :) Tylko ile by to trwało i jak wygląda sprawa z noclegiem to trzeba ustalić :taktak: |
Cytat:
Mam tylko nadzieje że myślicie o weekendzie a nie o środku tygodnia. Pozdrawiam i do zobaczenia :) |
Cytat:
|
jak juz ustalicie czy to ma byc 1 czy 2 weekend lipca to dajcie znac tez sie pojawie
|
zaloze sie ze to bedzie w drugi weekend bo wtedy na 90% nie bede mogl byc :|
|
Miejsce i czas - super! Prawdopodobnie sie pojawie - mile mnie zaskoczyliscie. Proponuje zalozyc liste spoleczna w osobnym topicu i przykleic, zeby wpisywali sie ludzie ktorzy prawie na pewno lub na pewno przyjada - po zakonczeniu zlotu topic sie oczywisicie skasuje! Ja pogadam z kolega coby sie wypytal o wolne akademiki na AGH albo jakies inne lokale i napisze w tym topicu!
|
W sumie pomysł niezły (co jest sprzeczne z tym, co kiedyś na forum pisałem w sprawie poprzedniego zlotu, ale może teraz już do niego dojrzałem ;) ) i dobrze by było, gdyby ktoś na miejscu dokładnie dowiedział się o możliwość noclegu itp.
|
Podstawowa sprawa to na razie niewiadomo ile osób z poza Krakowa deklaruje swoje uczestnictwo, bo bez tej wiedzy trudno chyba nocleg organizować.
Jakby co to u mnie na karimatach spokojnie 10 osób się mieści. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja pisałem o domku w Krakowie , a nogach jakieś 40min do Rynku Gł. chwiejnym krokiem ;) |
A kto nam zdjęcia makro będzie robić ??
Czołgista piszę się na to :spoko: |
@Czołgista ja tez się piszę :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |