![]() |
Ja dlugo tu nie jestem (zważywszy na staż innych forumowiczów), ale dziękuję Wszystkim tym, dzięki którym się dowiedziałem naprawdę wielu rzeczy... A to wszystko dlatego, że mamy CDRinfo! Oby jak najdłużej! :)
|
Gratulacje, zycze wielu sukcesów i 100 lat działania, a moze i dluzej :)
|
co tam te 100 lat ja życzę żeby istniało jak najdłużej (bo jak się te 100 lat skończy to co wtedy? forum ma zginąć? Nigdy!!!)
|
spoznione bo spoznione...Wszystkiego dobrego admini no i dla nas zyczenia czyli userom :D
TO moje 1 forum - jedno z 3 na ktorych napisze cos czasem, ale napewno najbardziej i najczesciej odwiedzane. Nauczylo mnie wiele no i mysle ze nauczy mnie jeszce... |
Cytat:
zrowno slaskie jak i mazowieckie uzyte jako przyklad ;) |
no ja sie tu w sumie nie wypowiadałem :)
Wszystkiego dobrego! Szczególnie dla tych którzy trzymają ten serwis. Dziękuję za: -pomoc dotyczącą nagrywarki w początkowej mojej karierze na forum :) -userom za wszelakom pomoc oraz ogromna wiedze jaka tutaj pozyskałem, kiedyś czytałem Komputer Świat od prawie 3 lat tylko CDRinfo :piwo: To co kiedy jakiś zlocik? :> Ja na jednym już byłem :) pisze sie na niego z checia, ale musze tam sie pojawic wladze i admini np. Bartez, Thanatos... chetnie ich poznam :) |
chyba nadal miejsce nieustalone. (zlotu)
cdrinfo jest niezastąpione wystarczy w googlu wpisać problem a wyskoczy :) |
Gratulacje!!!!
Oby Tak Dalej I Dłużej!!!!!! |
Zlot?
Kiedy? Gdzie? |
Jestem nowy na forum ale jest ono chyba najbardziej ciekawe spośród wszystkich jakie przeglądałem....Tak trzymać :) Wiele się dowiedziałem i na pewno jeszcze niejedno się dowiem...Dziękuje wszytkim za pomoc jaką tu uzyskałem....
|
Cytat:
dobrze ujęte :piwo: |
5 lat - ładny wiek :) Wszystkiego naj :D Ja jestem na forum 2,5 roku - tak więc akurat połowę tego okresu :) Nieco postów się napisało - sporo się człowiek dowiedział - oby tak dalej - jeszcze więcej lat i kolejnych okazji do świętowania :piwo: :piwo: :piwo:
Jeśli chodzi o miejsce zlotu - to jestem za opcją Wrocław - w końcu to MIEJSCE SPOTKAŃ :D |
cheers ... :piwo:
|
@Bartez, nie możnaby tego wstawić również do forum?
http://www.cdrinfo.pl/gfx/graph3/top_urodziny.jpg |
@joujoujou u mnie jest. Wyczyść pamięć przeglądarki;)
http://img204.echo.cx/img204/7619/capture15ct.th.png |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |